Przesunięty przez: maestro 2014-07-11, 04:54 |
MMP i Wasze Oczekiwania |
Autor |
Wiadomość |
freitaag

|
Wysłany: 2005-03-17, 12:33 MMP i Wasze Oczekiwania
|
|
|
Gdyby tak każdy skrobnął kilka słów o swoich oczekiwaniach, ambicjach w MMP. Jakie miejsca w pełni satysfakcjonowałyby Was? Jak oceniacie swoje realne możliwości?
Po MMP zrobimy rachunek sumienia
Gomoku
Dla mnie miejsce w pierwszej dwudziestce jest marzeniem(czyt. mrzonką ). Realnie oceniając swoje szanse, sądzę , iż jestem w stanie znaleźć się pod koniec czwartej dziesiątki. Za totalną porażkę uznam miejsce powyżej 50.
Renju
Nie startuję |
_________________ Adna toćka, wtaraja toćka, krasoćka, i jest mardoćka |
|
|
|
 |
nc
|
Wysłany: 2005-03-17, 12:49
|
|
|
moje oczekiwania to poznać ludzi ze światka renju i gomoku, zrobić sobie zdjęcie z Ando i dostać autograf Tunneta
nie spodziewam się zając dobrych miejsc ani w renju ani w gomoku, mało czasu mam ostatnio (eh matura ) i nie ćwiczę wystarczająco, dlatego wyższa połówka tabelki była by satysfakcjonująca
a ogólnie najważniejsza jest dobra zabawa |
|
|
|
 |
aaru
BrainKing.com

|
Wysłany: 2005-03-17, 14:31
|
|
|
Oczekiwania
- zagrać na miarę swoich aktualnych możliwości, próbować by było nawet lepiej,
- dobrze się bawić.
O to drugie się nie martwię. |
_________________ Pozdrawiam
aaru / Arek |
|
|
|
 |
utratos
|
Wysłany: 2005-03-17, 14:38
|
|
|
Arek niestety czasami jedno z drugim moze byc sprzeczne:))) |
|
|
|
 |
aaru
BrainKing.com

|
Wysłany: 2005-03-17, 14:49
|
|
|
Wyniki na pewno nie wpłyną na dobrą zabawę.
Przynajmniej w moim przypadku.
Mnie jest łatwiej. Na innych liczy cała społeczność Gomoku. Wszyscy będą patrzeć na palce tych najlepszych (tak, ciebie Maćku biorę również pod uwagę) i kibicować, by urwać jakieś punkty czołówce światowej.
Będzie dobrze |
_________________ Pozdrawiam
aaru / Arek |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2005-03-17, 15:40
|
|
|
Marzeniem byloby powtorzyc wynik z Krakowa, ale jest to praktycznie niemozliwe
Na Gomoku jest zapisanych 67 osob i przy wysokim poziomie zawodnikow, jak takze biorac pod uwage to, ze prawie w Gomoku nie grywam, sukcesem jest miejsce w pierwszej 20, ale bede zadowolony z 30, z czego (niestety) prawdopodobnym jest miejsce nizsze.
W Renju gra wstepni 46 osob i to niestety czolowka Moze ciut zbyt optymistycznie, ale licze na pierwsza 20. |
|
|
|
 |
Ixchel

|
Wysłany: 2005-03-17, 21:07
|
|
|
oj tam marudzicie... pokażecie im wszystkim kto tu rządzi i tyle..
ja chciałabym wszystkim życzyć jak najlepszego miejsca, poznania nowych, ciekawych ludzi, spotkania "starych" znajomych no i przede wszystkim dobrej zabawy
no i już jak będziecie świętować zwycięstwo, to nie zapomnijcie wypić za zdrówko, tych biednych, tracących wszystko nieobecnych |
|
|
|
 |
despair
the hardcorebaby:)

|
Wysłany: 2005-03-17, 22:37
|
|
|
skoro wszyscy wspominaja o 'pierwszych dwudziestkach' to ja moze nie powinnam sie udzielac e tam...
z doswiadczenia wiem, ze na jednym turnieju mi idzie dobrze, a na nastepnym zle, pozniej znowu dobrze... no i wypada na to ze tym razem raczej mi nie pojdzie wcale:P chcialabym sie zalapac jakos ponad ostatnie 5-10 miejsc:) |
_________________ Dear God. We can save the world. Give us only a source code !
http://bash.org.pl/top50 |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2005-03-18, 03:29
|
|
|
Na MMP oczekuje atmosfery rownie wspanialej jak na poprzednich turniejach Mam nadzieje na poznanie wielu wspanialych osob, no i wreszcie spotkam sie z niektorymi znajomymi
Jesli chodzi o strone sportowa, po chlodnym przeanalizowaniu swoich ostatnich osiagniec spodziewam sie 5,5 - 6 pkt. w gomoku (kazdy dodatkowy punkt uznam za niespodzianke i ogromny sukces ). Natomiast w renju, przy optymalnej grze, mam szanse na 4 pkt.
Miejsce w pierwszej 10 gomoku i w polowie stawki renju zapisze sobie po stronie sukcesow
Pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia!!
Angst |
|
|
|
 |
czubamaluba [Usunięty]
|
Wysłany: 2005-03-18, 03:47
|
|
|
Przede wysztkim jade po to by spotkac sie i porozmawiac z wieloma osobami z kurnika , przekonac sie jacy sa w realu.
Do tego dochodzi swiatowa czolowka renju i gomoku , nie mozna przepuscic takiej okacji
Oczywiscie jeszcze zagrac w gomoku
Co do miejsca w gomoku to obwstawiam pierwsza 50 , w koncu bujam w oblokach
Ps. Czas wyspac sie przed trudnym dniem i paroma godzinami w pociagu
Powodzenia w sobote i niedziele |
|
|
|
 |
|