|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
Polska - Czechy |
Autor |
Wiadomość |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2004-09-14, 01:06 Polska - Czechy
|
|
|
W najbliższy weekend odbędzie się pierwszy historyczny międzynarodowy mecz Internetowej Reprezentacji Polski. Przeciwnikiem IRP będzie drużyna Czech. Początek rozgrywek w sobotę o godz. 13.00 (oczywiscie w Kurniku). Wciąż dogadywane są szczegóły. Najprawdopodobniej zagramy też w niedzielę, gdyż idąc na rękę naszym sąsiadom zgodziłem się na partie 10-minutowe. Na pewno zagramy swap na planszy 15x15 (zakaz cofania). Nie wiadomo wciąż ilu będzie Czechów, toteż nie ustaliliśmy jeszcze systemu rozgrywek. Wstępnie powołuję 8 najlepszych osób z eliminacji, czyli następujących graczy:
Zakon
Minuta
Dein
Dragonik
Honor
Angst
Arczi
Chip
Czekam na deklaracje tych zawodników do czwartku. W razie niemożności wystąpienia w tym meczu dowołany będzie któryś z zawodników z listy rezerwowej:
Soul_reaper, Puholek, Nc bądź Alicecooper.
Zapraszam także pozostałych graczy (IRP i nie tylko oczywiście). Liczę na interesujące gry oraz podtrzymanie dobrych stosunków z zawodnikami czeskimi
Proszę śledzić ten temat, który będzie uaktualniany w miarę pojawiania się nowych informacji...
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
kaka
|
Wysłany: 2004-09-14, 02:05
|
|
|
Super wiadomość!
Będe za was trzymał kciuki )).
Będe wtedy z zakopanem, lae jak uda mi sie znalesc troche czasu to chętnie wpadne popatrzyć. Szkoda żę nie moge grać:), no ale grający zdecydowanie lepiej wypadliw eliminacjach. Trzymam za was kciuki:)!
P.S. Im więcej czasu na gre tym lepiej. 10min jest super |
|
|
|
 |
lonewolf
|
Wysłany: 2004-09-14, 04:32
|
|
|
Czesi mają na razie ekipę sześciu graczy w składzie: joking, nerf, kajman, ondik, ferda i autičko.
Powodzenia, dajcie im popalić! |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2004-09-14, 09:29
|
|
|
Zakon
Minuta
Dein
Dragonik
Honor
Angst
Arczi
Chip
Hmm.. To ja może, okiem "eksperta" ( ) podam skład, który jako kapitan bym wystawił, myślę ze pomyślisz nad tym Angst..
Utratos (namowcie go)
Zakon
Puholek
Gondzio
Dein
Minuta
Angst
Alicecooper
A że Utratos na pewno się nie zgodzi, to jeszcze:
Dragonik, chociaż to minutowiec.
-----------------
Mamy spore szanse, Czesi nie są aż tak mocni, Kajmanusa ja ogrywam (na 1min 6:0, na 5 4:2) Ondik to więcej gada niż gra, a jak już gra to mnie nie ma, więc nie wiem na jakim jest poziomie, ale pewnie też do ogrania.. Nerf też.. Z Autickoczem nieźle sobie radził Angst wczoraj, no a z Ferdą grał Alicecooper (wygrał). Zostaje Joking.. Z tą lamką będzie gorzej, ale Zakon, czy Utratos powinni mu urwać parę gier.. Albo pokonać
Wczoraj Puholek z nim grał z miernym skutkiem, no ale to inna sytuacja..
Ogólnie życzę powodzenia, pewnie do Czechów dołączy też Rika i ten np. Pavelr1 albo Kamen Urazu, zresztą pewne jest jedno.. WYGRAMY!
No bo macie takiego boskiego kibica
P.S - wczoraj miałem 2:2 z Angstem na 5 minut
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
GoNdziO
woj. Lubuskie

|
Wysłany: 2004-09-14, 10:32
|
|
|
adik napisał/a: |
Hmm.. To ja może, okiem "eksperta" ( ) podam skład, który jako kapitan bym wystawił, myślę ze pomyślisz nad tym Angst..
Utratos (namowcie go)
Zakon
Puholek
Gondzio
Dein
Minuta
Angst
Alicecooper |
nie gralem irp wiec odpadam |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2004-09-14, 11:30
|
|
|
Czytam czeską stronę i widzę bojowy nastrój, zagrzewanie do boju...wchodze na naszego foruma i o dziwo! widze sytuacje podobną Do boju chłopaki, dajcie Czechom popalić, ja będę wiernie kibicowała, chociaż nadal jeszcze nie wiem, której drużynie
Acha, i w związku z tym mam cichą nadzieję, że gry będzie można chociaż obserwować...tutaj Piotrek nie ulegaj (w czeskiej ekipie pojawiły się głosy, żeby robić prywatne stoły).
Żeby było bezstronnie... Hajráááááá!!!!!! ))
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
100per

|
Wysłany: 2004-09-14, 12:21
|
|
|
Udzielam Wam wszystkim odgórnego błogosławieństwa - będę trzymał kciuki.
Porażki nie przyjmuję. |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2004-09-14, 12:26
|
|
|
Hmm.. Johanka - napisz Czechom, że stoły powinn być publiczne i zawsze jak ktoś wejdzie zobowiązuje się wklejać "Na tym stole nie wolno nic pisać. Każde słowo grozi wyproszeniem".. Ja sam się powstrzymam od gadania, co powinno być dużym zaszczytem dla grających
Gondzio - po co IRP? Przecież i tak te całe eliminacje i to wszystko nie jest skończone, a poza tym powinni grać najlepsi..
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
kaka
|
Wysłany: 2004-09-14, 13:50
|
|
|
Adik napisał/a: | po co IRP? Przecież i tak te całe eliminacje i to wszystko nie jest skończone, a poza tym powinni grać najlepsi.. |
Eliminacje się nie skończyły, ale grają najlepsi. |
|
|
|
 |
HonoR
Emeryt
|
Wysłany: 2004-09-14, 14:13
|
|
|
Cytat: | velmi hezky jsi to řekl - ale chybí motivační duch! Představte si před sebou dvoumetrovýho plešatýho chlapa :-O nu, třeba mě, představte si, že má maskáče, větrem šlehanou tvář a řve na vás a prská : "MY JE PORAZÍME, MY JE ZADUPEME DO ZEMĚ, BUDOU LITOVAT, ŽE SE NARODILI, TAK KDO JE TU NEJLEPŠÍ?! :o) pardon, nechal jsem se unést, ale dáme jim do kožichu, motivace je moc důležitá, já osobně se na ten turnaj těšim velice. Ti, kteří nechtějí hrát, nechť alespon dorazí fandit. |
To Cytat ze strony czeskiej federacji. Nierozumiem czeskiego, ale po słowie ZADUPEME stwierdzam, ze są bojowo nastawieni |
_________________ Zawartość alkoholu we krwi [||||||||||||||||] 63% |
|
|
|
 |
autickocz

|
Wysłany: 2004-09-14, 15:13
|
|
|
velmi hezky jsi to řekl - ale chybí motivační duch! Představte si před sebou dvoumetrovýho plešatýho chlapa :-O nu, třeba mě, představte si, že má maskáče, větrem šlehanou tvář a řve na vás a prská : "MY JE PORAZÍME, MY JE ZADUPEME DO ZEMĚ, BUDOU LITOVAT, ŽE SE NARODILI, TAK KDO JE TU NEJLEPŠÍ?! :o) pardon, nechal jsem se unést, ale dáme jim do kožichu, motivace je moc důležitá, já osobně se na ten turnaj těšim velice. Ti, kteří nechtějí hrát, nechť alespon dorazí fandit.
WE WILL BEAT THEM AND THEY WILL REGRET, THAT THEY WERE BORN, SO WHO IS THE BEST HERE?!!!!
ATTAAAAACK!!! HRRRRRR!!!
|
_________________ Enjoy renju, renjoy your life |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2004-09-14, 15:45
|
|
|
Hmm..
Skład taki jak przedstawiłem wydaje mi się najrozsądniejszy. Arczi grywa (tak jak ja) głównie na minutę, poza tym Puholek w rezerwie (???) to gruba przesada. Pierwszy skład pewny. Gondzio, mimo że nie ma czasu na IRP, to na pewno chętnie zagra..
Podobnie Alice - mimo, że obrywa z Jokingiem non stop, to i tak jest jednym z najlepszych zawodników z Polski w te klocki..
Chip długo nie gra, nie wydaje mi się, aby był w formie..
Za Chipa i Arcziego dać Alice i Puholka, a za Dragonika ew. Gondzia.
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
angst
|
Wysłany: 2004-09-14, 18:10
|
|
|
Uwaga: z przyczyn obiektywnych nie wystąpią w meczu Zakon i Chip . Zastąpią ich Soul_reaper i Puholek. Wciąż czekam na potwierdzenie udziału w meczu od Deina i Minuty oraz Puholka. Reszta graczy zadeklarowała już swoje pojawienie się w Kurniku w sobotę o 13.00. Nastroje są bojowe. Mimo osłabień deklarujemy walkę do ostatniej kropki
Pozdrawiam
Angst
P.S. O składzie w tym meczu decydują czynniki obiektywne – ilość punktów na pojedynek uzyskana w rozgrywkach IRP. Nie mogę robić wyjątków. Utratos się do IRP nie zgłosił, a Gondzio z gry zrezygnował. Drzwi do kadry są jednak dla nich zawsze otwarte i z chęcią ich w przyszłych meczach obejrzę w barwach Polski |
|
|
|
 |
lonewolf
|
Wysłany: 2004-09-14, 19:49
|
|
|
Dein nie zagra. Ogólnie kiszka. Ale i tak wygramy, tym większy będzie wstyd Czechów. |
|
|
|
 |
angst
|
Wysłany: 2004-09-14, 23:58
|
|
|
W miejsce Deina wchodzi Nc. Nasz sklad przedstawia sie aktualnie nastepujaco:
Minuta
Dragonik
Honor
Angst
Arczi
Soul_reaper
Puholek
Nc
W odwodzie pozostaja Alicecooper i Kakarol
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|