|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
nowi moderatorzy |
Autor |
Wiadomość |
vilumisiek

|
Wysłany: 2008-05-04, 14:03
|
|
|
Mimo tego co pisałem dla mnie też Chemik może być. Osoba inteligentna, rozsądna, uczciwa, przyjacielska i dojrzała. Tylko nominacja z dupy |
|
|
|
 |
dobrychemik

|
Wysłany: 2008-05-04, 14:36
|
|
|
Chaosu napisał/a: | . . .Do dziś myślałem że chemik dostał moderatora żeby edytować swój temat o nowym turnieju. W tym celu nie mam nic przeciwko. Ale post w temacie graczy z Chin mnie zdezorientował. Co na to inni? |
Zdezorientował? Tylko wyraziłem opinię. Do tego nawet moderator ma prawo. Ale zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami - nie usunąłem i usuwać nie zamierzam. No chyba, że coś takiego pojawi się w temacie dotyczącym NT - wtedy nie będę miał oporów.
A teraz do Vila:
Zaskoczyłeś mnie swoim postem. Nie sądziłem, że masz o mnie tak dobre zdanie. Pewnie za te konsultacje pirotechniczne... |
_________________ Mgławica Heliks - jedna z najładniejszych mgławic planetarnych (nazwa "planetarna" pochodzi stąd, że w małych teleskopach wyglądem przypomina tarczę planety). |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2008-05-04, 16:09
|
|
|
Ece napisał/a: | czy kolejny moderator był potrzebny. Jeśli uważamy że nie, trzeba trochę Piotrkowi uprzykrzyć życie i przynajmniej następnym razem się dwa razy zastanowi |
A ja przypomnę tylko, że nie jestem jedyną osobą, która może nadać status moderatora Co nie znaczy, że nie podtrzymuję swojej aprobaty dla nadania moderatora Chemikowi
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
dobrychemik

|
Wysłany: 2008-05-04, 18:15
|
|
|
Prosiłem Angsta o utworzenie w dziale Gomoku poddziału poświęconego NT. Wtedy wystarczyłoby dać mi uprawnienia tylko w obrębie tego poddziału, co, podejrzewam, nie wzbudziłoby takich kontrowersji.
A w ogóle to robicie z igły widły. |
_________________ Mgławica Heliks - jedna z najładniejszych mgławic planetarnych (nazwa "planetarna" pochodzi stąd, że w małych teleskopach wyglądem przypomina tarczę planety). |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2008-05-04, 21:04
|
|
|
A w ogole to odbierasz to jako rodzaj ataku w Twoja strone, co znaczy, ze odbierasz zle. Przestan sie stawiac w roli tego, ktory 'nie chcial zle' tylko daj do zrozumienia, ze jak sie komus nie podoba nowy moderator, to niech spieprza z forum, bo pisac wcale tutaj nie musi.
Komu sie tlumaczyc? Teraz niemal w kazdym dziale widze jak piszesz, ze teoretycznie moglbys usunac, ale 'nie chcesz byc posadzony' o cos tam. A co Cie to interesuje, kto co zrobi? Ma sie dostosowac. Niedlugo Ci beda wchodzic na glowe, a w PW kazac sie przepraszac, ze bez pozwolenia cos wyrzuciles. Jak juz dostales te funkcje, to dbaj o to, by nie bylo watpliwosci, kto jest szefem. I nie mow, ze tylko w NT, bo zaraz pojawi sie postulat, ze potrzeba nowego gościa, ktory bedzie czyscil pozostale watki. Na przyklad tylko siedem najaktualniejszych. Nastepny zajmie sie jedynie tymi pisanymi po 23, a kolejny tymi pisanymi tylko przez moderatorow. Idąc Waszym tokiem rozumowania, to to wcale nie jest rozwiazanie tak bardzo nieprawdopodobne jak mogloby sie wydawac.
Ilu jeszcze bedzie moderatorow, i ilu z nich bedzie przepraszac za to, ze zyja, przepraszac za to, ze to akurat na nich padlo i przepraszac za to, ze moderatorow jest tak wiele, jednoczesnie tlumaczac sie kazdemu z osobna, dlaczego on, po co on i dlaczego nie ktos inny? |
|
|
|
 |
vilumisiek

|
Wysłany: 2008-05-04, 23:29
|
|
|
A ty się tak nie wczuwaj.
Chemik - przecież tak jest |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2008-05-05, 19:40
|
|
|
angst napisał/a: | A ja przypomnę tylko, że nie jestem jedyną osobą, która może nadać status moderatora | Ale powinieneś być jedyną, która na to zezwala lub nie, także bez takich mi tu leszczyno
Chemiku, nawet możesz trochę posłuchać Adriana. Poza tym że generalnie pisze więcej niż wie, to jednak czasami wie co pisze Niech Piotrek się tłumaczy- Ty rób swoje (co miałeś powiedzieć już powiedziałeś) |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2008-05-05, 20:00
|
|
|
Ece napisał/a: | Ale powinieneś być jedyną, która na to zezwala lub nie, także bez takich mi tu leszczyno
Niech Piotrek się tłumaczy |
E tam. Najważniejszą osobą w Stowarzyszeniu jest Prezes I to on ustala zasady. Dopóki idzie to w parze z moim podejściem, nadal mogę pełnić tę funkcję. A tłumaczyć się mogę (i powinienem) tylko ze swoich decyzji.
W ogóle nie rozumiem całego zamieszania wokół sprawy Chemika. Najpierw prawie każdy skrytykował tę nominację, a potem pisano, że w zasadzie chodzi o ilość moderatorów, a nie konkretne nadanie.
Swoje zdanie w tej kwestii już wyraziłem. Teraz szukam moderatora dla Działu Renju - jest ktoś chętny?
Pozdrawiam
Angst
P.S. Chemiku - więcej samodzielności proszę |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2008-05-06, 20:54
|
|
|
angst napisał/a: | E tam. Najważniejszą osobą w Stowarzyszeniu jest Prezes I to on ustala zasady. | Pierwsze słyszę
Tak czy inaczej kończę OT, choć miło było pozwolić sobie na małą niesforność |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|