Przesunięty przez: maestro 2014-07-11, 05:22 |
Współpraca z fotka.pl |
Autor |
Wiadomość |
dev

|
Wysłany: 2007-10-24, 15:45 Współpraca z fotka.pl
|
|
|
Witam , wpadłem na pomysł aby nawiązać współprace z portalem fotka.pl . Mysle ze zwiększyło by to popularność gomoku. Wiadomo , ze od jakiegoś czasu na fotce mozna zagrać w gomoku tyle ,ze tam nazywa się to "skreśleni" . Grałem tam toche i musze powiedziec ze 1 na 15 graczy słyszał ze mozna grać np na kurniku a juz ze są turnieje w tą gre organizowane i ,ze istnieje stowarzyszenie nie wie niestety nikt. Mysle ze można sie dogadac z odpowiednimi osobami z Fotka ( wiem z kim , mam kontakt ) i można pomyśleć o współpracy. Ja osobiście moge się tym zająć jednak zanim cokolwiek zrobie chciałbym poznać wasze zdanie
Pozdr DevO |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2007-10-24, 17:24
|
|
|
Generalnie każdy nowy kanał informacyjny to dobry pomysł, chociaż szczerze mówiąc nie mam pomysłu, na czym taka współpraca miałaby polegać. A Ty masz pomysł? |
|
|
|
 |
zukole
|
Wysłany: 2007-10-24, 18:56
|
|
|
Dostarczycie fotki, a oni zamieszczą info o grze |
|
|
|
 |
Muchal
|
Wysłany: 2007-10-24, 20:32
|
|
|
też tam grałem nawet byłem 3 w top myśle, że fotka może sie nie zgodzic bo to jest raczej portal do ustawiania sie na randki a nie na granie w gomo... swoją drogą mozna sprobować co nam szkodzi...
portal fotka odwiedza zarąbiście dużo ludzi więc nawet jak 1% zainteresuje sie grą gomoku to juz bedzie coś... pozdro |
_________________ If the problem can be solved there is no use worrying about it, if it can't be solved worrying will do no good. |
|
|
|
 |
dev

|
Wysłany: 2007-10-25, 00:32
|
|
|
wspolpraca polegalaby na informacjach o takich wydarzeniach jak IPP czy Euroliga oraz turnieje w Realu... Wprawdzie nie ma tam tak dobrych graczy jak na kurniku ale mysle ze to bardziej mialoby na celu popularyzacje gry chyba moglo by cos z tego wyjsc.
Pomijam fakt ze tak jak Muchal mowil ten portal bardziej jest dla randkowiczów , jednak to nie przeszkadza w tym zeby bardziej zainteresowali sie GOMO ?? |
|
|
|
 |
alicecooper
Skarbnik
|
Wysłany: 2007-10-25, 01:22
|
|
|
coś zrobić warto, teraz tylko trzeba wymyślić co:)
jakieś konkretne pomysły?
informacje to znaczy co dev? dawać im linki? pisać coś? |
|
|
|
 |
Muchal
|
Wysłany: 2007-10-25, 11:53
|
|
|
kiedys dawno pisalem do obslugi fotka.pl , że na grze skreśleni nie ma żadnego operatora i żeby coś z tym zrobili bo ludzie sobie nabijali 3000 partii i nikt im nie kasowal konta... kompletnie mnie olali i nic nie zrobili, chyba nie są zbyt chętni do popularyzacji gomoku... na pewno nie za DARMO.... takmi sie wydaje
ale probować można
pozdro |
_________________ If the problem can be solved there is no use worrying about it, if it can't be solved worrying will do no good. |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2007-10-25, 12:53
|
|
|
Dev, w sumie teraz to jest taka nijaka ta propozycja i żadnych informacji nie mamy, żeby móc jakoś swoją opinię wyrazić. Oczywiście można się trochę pośmiać, że oni nam zrobią reklamę, a my wrzucimy nasze fotki ale chyba nie o to Ci chodziło
My na pewno się nie obrazimy, jak na fotce pojawi się o nas jakaś informacja. Tylko tak na dzień dobry, każdy z nas się zastanawia "dlaczego oni mieliby coś dla nas zrobić". Ty piszesz o jakimś kontakcie, ale też nie wiemy na czym to polega. Masz maila do obsługi, właściciela, czy najfajniejszej laski na fotce? Czy może po prostu znasz kogoś (właściciel to Twój dobry wujek), albo... No nie wiem... Cokolwiek, co choć trochę nas przekona, że możliwość współpracy istnieje. |
|
|
|
 |
dev

|
Wysłany: 2007-10-27, 14:26
|
|
|
Mam kontakt z ludzmi ktorzy zajmuja się współpracą fotki.pl ! Co do konkretów narazie nic w tym kierunku nie uczyniłem poniewaz chcialem tylko znac wasze zdanie na temat tego pomysłu . Teraz wiem , że checi są więc sie za to biorę jak będe coś wiecej wiedział napisze tutaj o tym ! Myśle , że współpraca jest możliwa bo nie zabieramy im uzytkownikow , co innego jakbysmy probowali reklamowac kurnik... na bank by nie przeszło... ale PSGRiP czemu nie. Wiec do usłyszenia ! |
|
|
|
 |
|