Ankieta nr 3: Preferencje otwarć.... |
Na ile wybór obowiązujacego opena na turnieju wpływa na Twoją decyzję przyjazdu? Czy może są inne czynniki sportowe! mające wpływ decydujacy? |
wybieram tylko narówniejszy teoretycznie wariant czyli SWAP 2 i tylko wtedy przyjeżdżam? |
|
36% |
[ 9 ] |
jest mi to obojetne, przyjeżdżam na wszystko, od standardu do SWAP 2, bez wzgledu na listę uczestników/obsadę turnieju? |
|
64% |
[ 16 ] |
|
Głosowań: 25 |
Wszystkich Głosów: 25 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
maestro
Viceprezes

|
Wysłany: 2007-10-05, 22:51
|
|
|
Ankieta jest tendencyjna i o niczym nie mówi (poza tym, że nakazuje uznawać swapa2). Dlaczego nie ma takich opcji za samym swapem, albo za standardem, pro i swapem - a pewnie na tą ostatnią wersje bym zagłosował, tymczasem nie mam w ogóle na co głosować. Nie chodzi mi o to, by kolejny raz manifestować niechęć do swap2, tylko o zasady, żeby tworzyć ankiety mające sens. |
|
|
|
 |
bmac
|
Wysłany: 2007-10-05, 23:13 Kocie drogi..
|
|
|
... Twoje preferencje zawierają sie w odpowiedzi nr 2, a ta ankieta ma za cel odpowiedź: na ile zmiana swap1 na swap 2 może zwiększyć/zmniejszyć frekwencję w listopadzie i odpowiada.
Ta ankieta nie jest ankietą bezpośrednio o wyborze otwarć w ogóle, musiałaby wyglądać inaczej, czasami nie wiem co powiedzieć... patrz post powyżej?
bmac |
|
|
|
 |
maestro
Viceprezes

|
Wysłany: 2007-10-05, 23:17
|
|
|
bmac napisał/a: | Twoje preferencje zawierają sie w odpowiedzi nr 2 |
Odpowiedź nr 2 brzmi:
jest mi to obojetne, przyjeżdżam na wszystko, od standardu do SWAP 2
Przecież ja nie napisałem, ze gotów jest zagrać w każdą odmianę, więc moje preferencje nie są równoznaczne z odpowiedzią nr 2. Podkreślę jeszcze raz - jeśli w ankiecie jest pytanie istnieje pewna możliwość odpowiedzi A, to powinna się w niej też znaleźć odpowiedź przeciwna do A. |
|
|
|
 |
vilumisiek

|
Wysłany: 2007-10-08, 11:12
|
|
|
Oczywiście. Ankieta ma zmanipulować wynikami głosowania w pytaniu co chcemy grać. Pozostawia nam się wybór swap2 czy swap2 w różnych oprawkach. Pierwszy minus dla prezesa. |
|
|
|
 |
bmac
|
Wysłany: 2007-10-08, 22:10 cóż.... są różne oczywistości
|
|
|
vilumisiek, specjalnie dla Ciebie zostanie stworzona prosta i jednoznaczna ankieta o otwarciach, chwilka cierpliwości |
|
|
|
 |
|