|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
MMP w Renju 2007 - wrażenia |
Autor |
Wiadomość |
dragon_katowice
|
Wysłany: 2007-03-23, 22:08
|
|
|
dzisiaj o 21:52 na kurniku w gomoku grało 613 osób
na turnieju w wawie było 18 |
|
|
|
 |
vilumisiek

|
Wysłany: 2007-03-23, 22:19
|
|
|
ermijo napisał/a: | Musze też powiedzieć, że widzę podziały w Stowarzyszeniu, co negatywnie rzutuje na jego przyszłość i z dużym lakonizmem i ostrożnością jest podobne do polityki. Chodzi mi tutaj o byłych i obecnych członków zarządu. Krytyka powinna być twórcza |
Oczywiście że są. Tu nie ma co mówić o widzeniu. 50 osób w grupie a niektórym odbija. Im grubsza czcionka nicku na forum tym gorzej. A jeśli dochodzi do tego jeszcze jakiś kolor to już wogóle... Albo jeden udaje, że postów cudzych nie widzi, albo inny ukryte animozje w postaci aluzji drugiego sortu ciągle strzela, albo kolejny kasuje wszystkie posty jak leci. A naprawde zamiast się wziąć i zebrać w kupę i działać to jest kicha. W kupie siła. Zamiast cotygodniowo przedstawiać plany nawiązywania nowych kontaktów to wolą się bluzgać w starym gronie. Zresztą każdy wie, że w tej całej zabawie nie o umiejętności chodzi. Tylko klimat i dobrą zabawe. Dlatego tacy ludzie jak sotam czy wolwo nie będą przez nas do końca akceptowani mimo, że "coś" tam potrafią. Gdyby o to chodziło ja nie przyjeżdżałbym bo zawsze walcze o to by ostatnim nie być. Będą ludzie, będzie Stowarzyszenie, będzie kasa, bedzie git
Oni się jeszcze doczekają, że będziesz wysoko a ja vice |
|
|
|
 |
dev

|
Wysłany: 2007-03-24, 11:25
|
|
|
vilumisiek napisał/a: | co negatywnie rzutuje na jego przyszłość i z dużym lakonizmem i ostrożnością jest podobne do polityki. |
bardziej bym tego nie sfilozofował:P jak w sejmie :D
Teraz coś co mnie zaskoczyło:P
Poszedłem z kumpelą do MC pogadać. Kiedyś jej obiecałem , że pokaże jej tą gre w którą tak namiętnie gram. Zabrałem więc ze sobą plansze i kamienie. Niestety przyszła z koleżankami więc pomyślałem sobie , że już nici z grania. Jednak namówiła mnie żebyśmy zagrali i tak sie też stało. Po 10 minutach 3 kumpele które z nią były tak się nakręciły że myślałem , że sie pobiją która ma grać !! Po prostu szok.!! Wiadomo od razu podałem www.kurnik.pl więc może niedługo u nas zagoszczą:) Całkiem Całkiem grały.... |
|
|
|
 |
vilumisiek

|
Wysłany: 2007-03-24, 12:30
|
|
|
Wyślij mi potem priva z nickami tychże koleżanek
A cytowany fragment nie został wypowiedziany przeze mnie. |
|
|
|
 |
dev

|
Wysłany: 2007-03-24, 22:25
|
|
|
no ale z Twojego posta cyctat ermija sciagłem:) |
|
|
|
 |
wicherek

|
Wysłany: 2007-03-25, 22:28
|
|
|
ermijo napisał/a: |
Problem teraz jest taki, że niektórzy wchodzą, aby tylko grać z równymi bądź lepszymi. O zielonych nie można tego powiedzieć, bo nie wierzą, że można wygrać z czerwonym i nie pojmują na tyle tej gry aby zrozumieć choć podstawowe ruchy. Nie przeszkadza to w niczym, aby porozmawiać sobie. Ja bardzo lubię rozmawiać, zwłaszcza na kurniku, ale są osoby, które uznają to za stratę czasu. |
Ermijo skacz gadac pierdoly... Oprocz teg, ze taki gracz boi sie ze go wyprosisz, wysmiejesz, ograsz z punktow zawsze otwarty jest na gre z lepszymi..., jezeli na stol zaprosisz takiego zielonego, lub zagadasz na priv na stole ustawisz czas wysoki z mozliwoscia cofania ruchu, i gre towarzyska zmieni sie podejscie takiego gracza, tylko na dobrocinie panuje dziwny zwyczaj "uczenia" graczy slabszych w zamian za zdobyty na nich ranking...
[quote="ermijo"] |
_________________ http://www.bwe.biz.pl moja strona zapraszam! |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2007-03-25, 22:55
|
|
|
Ja tam czasem gram z ludźmi, którzy nawet jak z nimi wygram, to nie tracą punktów. Nie wiedzą zazwyczaj co się dzieje, wystarczy 800 punktów różnicy, polecam. |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|