X tura IRP |
Autor |
Wiadomość |
roy_
Klubowicz

|
Wysłany: 2006-09-27, 21:09
|
|
|
dziwna sprawa........
to trzeba bylo napisac wczesniej ze gramy az do rozegrania wszystkich pojedynkow , wtedy bylaby inna motywacja...
600V |
_________________ Piwo jest pyszne piwo pic trzeba kto pije piwo ten pojdzie do nieba |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2006-10-23, 13:39
|
|
|
Zakończona została X tura eliminacji do Internetowej Reprezentacji Polski. Tym razem zatriumfował w niej Roy, który zdetronizował Puholka, ostatnio monopolizującego te rozgrywki - gratulacje!! Klasyfikacja mogła być inna (bardzo niewielkie różnice punktowe), ale mimo znaczącego przedłużenia rozgrywek nie udało się zagrać wszystkich pojedynków
Ze względu na fakt, iż ważą się aktualnie dalsze losy rozgrywek, nie podaję informacji o kolejnej turze, ani o awansach i spadkach z minionej edycji. Zachęcam za to do dyskusji na temat losów IRP, szczególnie w kontekście wcześniejszej debaty nad kształtem rozgrywek i sposobem powoływania graczy na mecze międzynarodowe (eliminacje do IRP vs obiektywny selekcjoner).
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo w dotychczasowych edycjach i przepraszam za wszelkie niedociągnięcia, rozbieżności, czy błędne decyzje, które popełniłem przez dwa lata zarządzania rozgrywkami
W najbliższym czasie postaram się podsumować wszystkie kwestie związane z IRP, aby nowy Zarząd mógł podjąć jak najbardziej racjonalne decyzje, zgodne z wizją rozwoju PSGRiP oraz polskiego gomoku.
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
vilumisiek

|
Wysłany: 2006-10-23, 17:35
|
|
|
Chciałem zauważyć, iż prezes miał w programie moje pomysły związane z IRP natomiast absolutnie się wyrzekał jakoby któryś punkt był już omawiany na forum. A może się przesłyszałem |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2006-11-26, 22:26
|
|
|
Decyzja co do dalszych losów IRP zapadnie w połowie grudnia.
Do tego czasu przedstawię Zarządowi sprawozdanie z dotychczasowych rozgrywek, a przy okazji turnieju w Łodzi temat będzie ponownie przedyskutowany.
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
Ciap
Śląski Klub GRiP

|
Wysłany: 2006-12-13, 00:02
|
|
|
angst napisał/a: | Decyzja co do dalszych losów IRP zapadnie w połowie grudnia. |
angst napisał/a: | przy okazji turnieju w Łodzi temat będzie ponownie przedyskutowany. |
Jakie wnioski po dyskusji w Łodzi ?
Pozdrawiam i czekam na relacje |
_________________ Ciap |
|
|
|
 |
vilumisiek

|
Wysłany: 2006-12-13, 01:19
|
|