Internetowa Reprezentacja Polski |
Autor |
Wiadomość |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2004-06-25, 13:39 Internetowa Reprezentacja Polski
|
|
|
W sobotę i niedzielę (26-27 czerwca) odbędzie się turniej IRP w celu nadrobienia zaległości... Wszyscy gracze zostali o tym poinformowani za pośrednictwem poczty elektronicznej i komunikatora gadu-gadu. Gracze, którzy do tej pory rozegrali mniej niż 15 pojedynków są ZOBOWIĄZANI stawić się w tym terminie. Jeśli nie mogą być obecni, proszę o informację. Przyjmuję jedynie naprawdę rozsądne usprawiedliwienia... Nieobecność na turniejach (kolejne prawdopodobnie we wtorek i środę) będzie oznaczała skreślenie z listy IRP.
Liczę na dostosowanie się do Kodeksu Reprezentanta i liczne przybycie. Umieszczam ten temat jako ważne ogłoszenie. Liczę, wszyscy spoza IRP pomogą i będą przypominać należącym do niej graczom o ich obowiązkach!!!
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
kaka
|
Wysłany: 2004-06-25, 14:45
|
|
|
Proponyje zeby nieskonczone mecze tez sie liczyly. Mam kilka niedokonczonych z korzystnym dla mnie bilansem. A jak Ci goscie nie przyjda wtorek sroda, to dlaczego mam traci mozliwosc zdobycia punktow. Te punkty ktore juz mam tez mysle ze powinny byc zaliczone. Nie wiem jak te z tymi ktorzy zrezygnowali - te raczej nie. Ludzi grajcie te mecze....
Nie gralem z: - blazej,-chip,-madtaz,-soul, Niedokonczone z -kewes(3-0),-mattmiller(2-0)
PROSZE was o PW kiedy mozecie zagrac. |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2004-06-29, 01:37
|
|
|
UWAGA!!! UWAGA!!! UWAGA!!!
alicecooper, blazej3, boreasmun, jawmart, kewes, konrad50, madtaz, mattmiller, mitnick, soul_reaper
Wymienieni wyżej gracze proszeni są o obecność w Kurniku NA NICKACH IRP w godzinach 17-22 do piątku włącznie (zakończenie eliminacji) w miarę możliwości i niemożliwości!!! Zostało kilka dni do końca eliminacji. Jeśli nie rozegracie przynajmniej 20 pojedynków nie będziecie klasyfikowani!!! Nie przychodząc nie dajecie szansy na uzyskanie obiektywnych wyników gier IRP... Starajcie się grać jak najwięcej, a kiedy nie możecie być, umawiajcie się na dogodny dla Was termin. To już ostatni dzwonek...
Pozostałych członków IRP zachęcam do kontrolowania sytuacji w Kurniku w podanych godzinach w celu uzupełnienia brakujących gier.
W tym momencie skreślam z IRP martina1234 (zagrał 13 pojedynków - w opisie gg ma napisane, iż będzie dopiero 4 lipca) oraz systemika (za lekceważący stosunek do Reprezentacji i jej kapitana). Rozegrane przez nich gry nie będą liczone w rankingu reprezentantów...
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2004-06-29, 11:45
|
|
|
Angst.. trochę realizmu.
Połowa z tych ludzi nie ogląda za często forum. Połowy nie ma w domu, bo wszyscy na wakacjach - u babci, nad jeziorem, czy też nad morzem.
Pozostaje tylko oczekiwanie do września..
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
100per

|
Wysłany: 2004-06-29, 12:23
|
|
|
Adik, trochę obiektywizmu...
wakacje zaczęły się wczoraj, a kłopoty z frekwencją jakby trochę wcześniej. IRP gra już jakiś czas, gdyby wszyscy się przyłożyli, to do wakacji (o krótych zresztą każdy wiedział) zdążyliby zagrać swoje mecze. Piotrkowi jakoś się udało, chociaż miał pracowity okres (końcówka studiów). |
|
|
|
 |
mitnick

|
Wysłany: 2004-06-29, 17:28
|
|
|
Jakbardzo bym sie niestaral, a ostatnio troche siedze swoja ksywka w pokoju i czekam az ktos na sparing sie znajdzie, to niestety malo graczy.
Madtaza dawno nie widzialem, soul reapera raz, ale od razu ustawila sie kilkuosobowa koejka, blazeja3 ani razu, mattmillera tez nie kojarze....
Jakby ktos sie zjawil to zapraszam na kilka gier. Dzis moge troche posiedziec i czekam od teraz .... |
|
|
|
 |
dragon_katowice
|
Wysłany: 2004-06-29, 20:38
|
|
|
rzeczywiście co ostatnio wchodze (szukam blazeja3 bo tylko z nim mam jeszcze zagrać) to widze tylko mitnicka |
|
|
|
 |
soul_reaper
retired

|
Wysłany: 2004-07-01, 08:42
|
|
|
osoba o nicku _nc_ jest bardzo proszona o PW mnie kiedy bede z nia mogl zagrac irp bo tylko ten mecz mi pozostal. Z gory dziekuje i postaram sie dostosowac do zaproponowanego terminu. |
|
|
|
 |
|