|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
Turnieje tematyczne w renju |
Autor |
Wiadomość |
blind
|
Wysłany: 2006-02-05, 22:10
|
|
|
Minely juz ponad 2 tygodnie, sa jakies plany by to w najblizszym czasie ruszylo? Domyslam sie, ze wszystko w rekach Soula
edit: Soul, jesli od Ciebie to zalezy to napisz jakies info jak stoja prace, a moze leza... |
|
|
|
|
soul_reaper
retired
|
Wysłany: 2006-02-06, 07:31
|
|
|
Na razie prace leza
Jak sobie przygotuje interfejs to turnieje rusza, aczkolwiek aktualnie nie mam za wiele czasu. Prosilbym tez zainteresowanych o wypowiedz, jaki termin bylby mozlwiy do zaakceptowania jako termin rozgrywania turniejow (prawdopodobnie jeden na dwa tygodnie). |
|
|
|
|
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2006-02-06, 10:25
|
|
|
Dla mnie optimum to dwa mecze w tygodniu.
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
|
soul_reaper
retired
|
Wysłany: 2006-02-06, 13:59
|
|
|
Angst, chyba nie zrozumiales idei
To beda turnieje, a wiec kilka(nascie) osob na raz, grajace to samo otwarcie a system rozgrywek to zapewne szwajcar. Liczba rund zalezna od ilosci zainteresowanych. |
|
|
|
|
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2006-02-06, 15:49
|
|
|
Nie chyba, tylko na pewno nie zrozumiałem idei A tak naprawdę, to pomyliłem tematy
Moderatorzy proszeni są o usunięcie moich postów.
Dodam jeszcze, że turniej raz na dwa tygodnie będzie chyba ok. Przed jego rozpoczeciem ogłaszałoby się, jakie rozpoczęcie będziemy grać na kolejnym, aby były dwa tygodnie na przygotowania.
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
|
adik
|
Wysłany: 2006-02-06, 18:07
|
|
|
Cytat: | Dodam jeszcze, że turniej raz na dwa tygodnie będzie chyba ok. Przed jego rozpoczeciem ogłaszałoby się, jakie rozpoczęcie będziemy grać na kolejnym, aby były dwa tygodnie na przygotowania. |
I tak każdy, dzień, może dwa przed turniejem zacznie coś przygotowywać. Nie wiem ile jest tych openów, bo nie interesuje się Renju, ale jeśli sporo, to dwa tygodnie to może być trochę za duży odstęp czasowy.
Poza tym przydałoby się podzielić to w jakieś "rodziny", na przykład po trzy, cztery openy i na koniec miesiąca dawać turniej, w którym można grać jeden z nich.. Z jednej strony bardzo ciekawe przypomnienie, z drugiej okazja do weryfikacji swoich umiejętności w szerokim, acz ograniczonym polu otwarć.
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|