|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
Lamy wszechczasów |
Autor |
Wiadomość |
adik

|
Wysłany: 2004-06-07, 16:36 Lamy wszechczasów
|
|
|
Dzień dobry.
Temat o lamach wszechczasów, tutaj można się wyżyć..
Chciałbym, abyśmy sporządzili mały ranking..
Jeśli chodzi o samych "bohaterów"..
Przedstawiam moich kandydatów, obok wyjaśnienia:
Sodam Gomora - radość z tego, że negatywnie piszą o nim Czesi, w ogóle lamowatość, chamska gra, proponowanie remisu przy przegranej partii - chyba wszystkim znane są jego poczynania... no i nabijanie...
Grucha92 - Praktycznie to samo co Sodam, ucieczki podczas partii, itd..
Mój nowy kandydat, absolutnie rewelacyjny i śmiesznie lamowaty..
Powell vel. Clinic - od pewnego czasu siedzę na moim nicku 0 gier, po prostu szary, przez nikogo nie zauważony.. po bloknięciu Clinica, który miał 2060, a sam mistrz grał na nim jedną partię na tydzień, czasami miesiąc, ale tylko z tymi, którzy łączyli w sobie wysoki ranking i słabą grę.. Na szczęście mądrzy operatorzy dostrzegli to i nick dostał bloka.. Teraz stworzył nicka Clinic_, na którym w opisie było napisane, że gra ze wszystkimi.. kiedy zdobył poma, w nawiasie pojawiło się (poza szarymi), a kiedy zdobył 1910, grając z Karolkiem777, który wcześniej był na innym nicku i Clinic napisał, żeby wszedł na pomarańczowym, bo na żółtym z nim nie będzie grał, teraz już zniknęło w ogóle wszystko, zostało tylko "AC Milan Rulezz" i "Training Nick".
Ten człowiek mnie dobija. Po co on siedzi na tym Kurniku? Zaraz znowu mu Clinica_ blokną i będzie płakał..
Ehh..
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
s3v3n
|
Wysłany: 2004-06-07, 22:50
|
|
|
fajny temat
ja strasznie duzo ludzi mam ignorowanych, wiekszosc juz nawet nie pamietam za co- widac zalezli mi kiedys za skore:)
zauwazylem, ze na twojej liscie brakuje tej wegierskiej ... lamy(chociaz cisna sie gorsze slowa na usta:) , czyli rostasferike/babylove itd, niestety tworzy tyle nickow, ze nie nadazam z ignorowaniem wszystkich.. a czemu jest lama to az szkoda pisac, ten sam poziom co grucha i sodamgomora!!!
jak sobie przypomne jeszcze jakiegos idiote to napewno wpisze
ahh, z tego co napisales o clinicu to wcale bym go nie nazwal lama, ja osobiscie go lubie no i w koncu kazdy moze grac z kim chce, ja tez nie gram z kazdym |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2004-06-08, 14:41
|
|
|
Jeśli chodzi o Rostaserfike, czy jak mu tam, to jego nicki, które znam, to:
- kopernusz, motorbiciikii, babylove, irprostaserfike, rostaserfike, itd..
Clinic nie to, że nie gra z każdym, bo nie o to chodzi, no ale cholernie lami.. zależy mu tylko na punktach, a takie podejście musi być tempione. Mimo, że może mieć reda dzięki grze z każdym, to on i tak swoje.. ;/
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
mattmiller
|
Wysłany: 2004-06-08, 17:48
|
|
|
Rostaserfike to znany mi pokesztan |
|
|
|
 |
milan_fan
|
Wysłany: 2004-06-08, 22:07
|
|
|
ale ty łoś jestes adik... bez kitu. co do karolka-- jezeli ma pomaranczowy nick to czemu ma grac ze mna na jakims nowo zalozonym skoro moze na starym. po 2 nie bede plakac po tracie tego nicka(clinic_) bo mi na nim nie zalezy. zalozylem go aby nikt sie pode mnie nie podszywal (na przyklad taki nick irp_clinic_). naprawde jakos mnie nie poruszylo to co napisales. |
_________________ In Italia Milan!
In Europa Milan!
ovunque Milan!
per sempre rossoner! |
|
|
|
 |
kaka
|
Wysłany: 2004-06-08, 22:15
|
|
|
Cytat: | a kiedy zdobył 1910, grając z Karolkiem777, który wcześniej był na innym nicku i Clinic napisał, żeby wszedł na pomarańczowym, bo na żółtym z nim nie będzie grał, teraz już zniknęło w ogóle wszystko, zostało tylko "AC Milan Rulezz" i "Training Nick".
|
Cytat: | co do karolka-- jezeli ma pomaranczowy nick to czemu ma grac ze mna na jakims nowo zalozonym skoro moze na starym |
Jeśli o mnie chodzi to nie pamiętam takiej sytuacji. Pisze dlatego ,że nie kojarze żadnych moich imieników z kurnika. Jak chodzi o innega karola1800 to sory ale ja takiego nie znam.
P.S. Napisze jeszcze że nie uważam Milana za lame tak że nie zgodze się tutaj z Adikiem.
P.S.2. Wam też nie działa kurnik? Mnie to juz wkurzać zaczyna bo lubiałem sobie pograć czasem. |
|
|
|
 |
milan_fan
|
Wysłany: 2004-06-08, 22:21
|
|
|
Cytat: | Jeśli o mnie chodzi to nie pamiętam takiej sytuacji. Pisze dlatego ,że nie kojarze żadnych moich imieników z kurnika. Jak chodzi o innega karola1800 to sory ale ja takiego nie znam. |
wtedy karolek777 mial poma |
_________________ In Italia Milan!
In Europa Milan!
ovunque Milan!
per sempre rossoner! |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2004-06-08, 23:54
|
|
|
Cytat: | co do karolka-- jezeli ma pomaranczowy nick to czemu ma grac ze mna na jakims nowo zalozonym skoro moze na starym |
Powell, to czemu nie grasz na The Man..?
Równie dobrze inni mogą mieć pretensje.. ja mogę grać nawet z szarym Gondziem. Wiem, że nic to nie zmieni, bo jak zasługuje na jakiś rank, to go będe miał, że tak powiem - zwisa mi to.
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2004-06-09, 09:56
|
|
|
adik napisał/a: | ...jak zasługuje na jakiś rank, to go będe miał, że tak powiem - zwisa mi to. | Pewnie i tak, tylko... Dlaczego wciaz robisz nowe nicki ? Dojdziesz wysoko, zaczniesz spadac i robisz nowego nicka. Nowy nick i grasz z tymi o wysokim ranku, byle szybko Twoj podskoczyl Ci w gore. Poki idzie do przodu, to grasz, a potem... Potem jest moment, ze juz tak ladnie nie idzie, wiec znowu nick nowy, bo szybko zmienia sie kolorki i fajnie jest. Jak Ci nie zalezy na ranku i grasz z kazdym, to zrob jednego nicka i faktycznie graj z kazdym. |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2004-06-09, 14:45
|
|
|
Robię jednego nicka i co?
I gram z każdym kilkanaście gier, ale potem to już bywa nudne.. czasami ma się jakieś osobiste porachunki (ok. 50% moich nicków ostatnio powstało, żeby zniszczyć Powella i się udało, bo tylko jak byłem na seminarium zgodził się zagrać..), albo też po prostu chęć wyznaczania sobie nowych celów?
Jakie ty masz cele?
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
_gnoza_
|
Wysłany: 2004-06-09, 16:17
|
|
|
czesc!
wiem ze temat jest o lamach wszechczasow, ale: dla mnie to na kurniku to jest tyle lam ze szkoda wymieniac, wiekszosc jest nieznana bo ma tak nie wiecaj jak 1600 ranku, i dlatego raczej gram sobie na 1600+(no chyba ze kogos znam), a co do nickow to sadze ze mozna miec ile sie chce, to sprawa osoby ktora je sobie zaklada, a sam gram na dwoch i jest ok:) |
|
|
|
 |
kantpie
jajcol :)

|
Wysłany: 2004-06-09, 17:30
|
|
|
Cytat: |
P.S.2. Wam też nie działa kurnik? Mnie to juz wkurzać zaczyna bo lubiałem sobie pograć czasem. |
No właśnie o to chodzi, że mi nie działa. Nie że wolno wchodzi tylko... w ogóle nie wchodzi. |
|
|
|
 |
baddab

|
Wysłany: 2004-06-10, 12:27
|
|
|
Hehehe,
Jeśli lamy wszechczasów to nie może zabraknąć gracza pawel_jaslo z czasów starej dobrej drabinki. Czytając ten temat nie mogę oprzeć się wrażeniu, że wszyscy wymienieni powyżej nie dorównują mu w lamerstwie nawet do połowy.
Pozdrawiam,
BadDab |
_________________ S.F.W. |
|
|
|
 |
Chaosu

|
Wysłany: 2004-06-10, 15:22
|
|
|
Lamą, wcale nie największą, ale jedną z pierwszych w pente był arti1992 (dziękuję za zbanowanie... : ) ). |
_________________ now back to the Gene Krupa syncopated style |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2004-06-11, 01:21
|
|
|
No pawel_jaslo byl lamą, ale czy największą? A pamiętacie _wentry_ ? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|