Euroliga- *~ AmuSinG B@nD ~* |
Autor |
Wiadomość |
losiu
Łoś super ktoś

|
Wysłany: 2005-07-25, 23:46 Euroliga- *~ AmuSinG B@nD ~*
|
|
|
Witam...
Na www.renju.hu założyłem drużyne która będzie grała na następną edycję Euroligi...
Każdy gracz który chciałby zagrać w tej drużynie proszony jest o kontakt ze mną na gg (5536167) lub PW ...
Nie ważne jaki ma rank liczy się dobra zabawa:) Sama nazwa drużyny mówi sama za siebie:D
Do drużyny przyjmę 4- graczy.... w Całej drużynie będzie pięciu graczy....Każdy gracz będzie grał!! Jak to się mówi - Kto Pierwszy ten lepszyczyli kto pierwszy się zgłosi bedzie miał okazje pograć;)
Możecie się smiać ze mnie że załozyłem taką drużyne albo np. jestem lamą/ ja na to uwagi nie zwróce!! Wiadomo że w turnieju są o wiele lepsi zawodnicy więc można się wiele odnich nauczyć....Wiadomo jak każdy kapitan liczy na zwycięstwo - z dobrą atmosferą podczas meczu ale i tak będzie wesoło;-)
Czekam na zgłoszenia...
*~ AmuSinG B@nD ~*
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
zukole
|
Wysłany: 2005-07-26, 11:52
|
|
|
Patrząc na to że losiu robi drużyne zrobiło mi się do śmiechu , ale nie dlatego że on robi tylko dlatego że teraz. Spojrzawszy jednak na strone euroligi widze nowe drużyny typu:
Company , Czech Team , Lamers United , Méďa Béďa team i *~ AmuSinG B@nD ~* .
Jeśli powstają nowe drużyny to chyba niedługo rusza 2 edycja . Czy ktoś zna date rozpoczęcia ? |
|
|
|
 |
losiu
Łoś super ktoś

|
Wysłany: 2005-07-26, 18:10
|
|
|
PRZYJMĘ JESZCZE 2 ZAWODNIKÓW DO DRUŻYNY *~ AmuSinG B@nD ~*
CZEKAM NA ZGŁOSZENIA...
OBECNY SKŁAD TO:
dreams_assassin (dreams_assassin)
jogyerek (jogyerek)- Rostasferenc
Losiu - Kapitan [/b] |
|
|
|
 |
raigeken
Dziendobry :P

|
Wysłany: 2005-07-27, 09:47
|
|
|
losiu napisał/a: | Losiu - Kapitan |
Sorry Łosiu, ale umiesz ty chociaż coś po angielsku? Kapitanem nie powinno być się "od tak". Kapitan umawia graczy na mecze, dyskutuje o godzinach ich rozegrania, a z tego co wiem ty się uczysz niemieckiego. Heh, no chyba ze zrobisz to tak, jak bylo w STARYM coolteamie, gdzie ja w wiekszosci umawialem nas na mecze . Spoko, rób co chcesz, to tylko moja uwaga
Pozdrawiam, Raigeken. |
_________________ Gomoku&Renju |
|
|
|
 |
zukole
|
Wysłany: 2005-07-27, 10:48
|
|
|
tak jest - zrobić z Rosta kapitana hehe |
|
|
|
 |
losiu
Łoś super ktoś

|
Wysłany: 2005-07-27, 11:59
|
|
|
raigeken napisał/a: | losiu napisał/a: | Losiu - Kapitan |
Sorry Łosiu, ale umiesz ty chociaż coś po angielsku? Kapitanem nie powinno być się "od tak". Kapitan umawia graczy na mecze, dyskutuje o godzinach ich rozegrania, a z tego co wiem ty się uczysz niemieckiego. Heh, no chyba ze zrobisz to tak, jak bylo w STARYM coolteamie, gdzie ja w wiekszosci umawialem nas na mecze . Spoko, rób co chcesz, to tylko moja uwaga
Pozdrawiam, Raigeken. |
1. Ile razy umuwiłes na mecz ?? Raz!!
2. Na Angielski chodze już od roku ( prywatnie) i jakoś znam troche jakoś z rostasem nie rozmawiam od tak... |
|
|
|
 |
zukole
|
Wysłany: 2005-08-21, 12:09
|
|
|
losiu napisał/a: | PRZYJMĘ JESZCZE 2 ZAWODNIKÓW DO DRUŻYNY *~ AmuSinG B@nD ~*
CZEKAM NA ZGŁOSZENIA...
OBECNY SKŁAD TO:
dreams_assassin (dreams_assassin)
jogyerek (jogyerek)- Rostasferenc |
Z tego co widze to obecnie został tylko Losiu , czyli bez niespodzianki i drużyna się rozpadła |
|
|
|
 |
techn0_kvass
|
Wysłany: 2005-09-09, 16:49
|
|
|
Ja bym chetnie zagrał lecz niestety mam już Team...
A tak poza to co oznacza nazwa Teamu bo tych słow nie znam |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2005-09-09, 16:56
|
|
|
techn0_kvass napisał/a: | A tak poza to co oznacza nazwa Teamu bo tych słow nie znam |
Zabawny zespół.
Jakoś tak.
W każdym razie już go chyba nie ma..
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
|