Przesunięty przez: maestro 2014-07-11, 04:49 |
Gdzie nastepny turniej? katowice, lodz, bialystok, gdynia, ? |
Autor |
Wiadomość |
kurczaczek

|
Wysłany: 2005-03-27, 10:58
|
|
|
moze moje zdanie bedzie sie malo liczyc, ale nam ludzi z polnocy bedzie troszeczke ciezko dotrzec do Katowic, po prostu jest za daleko.....cala noc jechac pociagiem ehh:( To juz moze bylo by lepeij w Poznaniu albo w Lodzi?:))) Chcialoby sie wam jechac np nad morze?:>
Ale w sumie w Katowicach nigdy nie bylam, wiec fajnie bylobny tam pojechac ))
Tylko, ze to naprawde jest dla nas z polnocy daleko ;(((
Pozdrawiam ) |
|
|
|
 |
despair
the hardcorebaby:)

|
Wysłany: 2005-03-27, 11:14
|
|
|
Kurcze, kombinuj na polnocy turniej na pewno by sie znalazly osoby chetne na turniej nad morzem (najlepiej zorganizuj go latem ) |
_________________ Dear God. We can save the world. Give us only a source code !
http://bash.org.pl/top50 |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2005-03-27, 11:32
|
|
|
Szczerze mowiac latem nad morzem to bardzo dobra pomysla Ja propnuje cos kolo Koszalina
W Estonii tradycyjnie bedzie Renju Camp - tez nad morzem |
|
|
|
 |
szarlott

|
Wysłany: 2005-03-27, 12:07
|
|
|
Ja osobiście polecam Poznań ale to tak w drugiej kolejności,gdyż jeszcze nie jesteśmy gotowi na takie przedsięwzięcia ...myślę,że następny turniej mógłby się odbyć w Katowicach lub Łodzi.
P.S.Latem nad morze również chętnie się wybiore |
|
|
|
 |
madzia_18____

|
Wysłany: 2005-03-27, 12:46
|
|
|
hmm a nam by było ciężko dotrzeć do Poznania czy Łodzi...zawsze turnieje są daleko od Katowic to może żeby było sprawiedliwie niech turniej się odbędzie właśnie na Śląsku |
|
|
|
 |
szarlott

|
Wysłany: 2005-03-27, 13:05
|
|
|
Każdy ma gdzieś daleko Ja też nie mam najbliżej do Katowic, Krakowa czy Białegostoku Mimo to uważam,że turniej w którymś z tych miast to niegłupi pomysł. Przecież nie może być ciągle W-wa
P.S. Co do Śląska...szykujecie coś, czy są to na razie "puste" słowa? |
|
|
|
 |
marcinek1979
|
Wysłany: 2005-03-27, 15:40
|
|
|
Ktoś kiedyś tu na forum kombinowal turniej w Gdyni...
Dojazd z kazdego zakątka Polski jest bardzo latwy, a całej otoczki typu piwko i gitarka (no i gobany:) dlaczego nie... ) wieczorkiem na plaży - tego reklamować nie muszę...
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Slayer
|
Wysłany: 2005-03-27, 16:18
|
|
|
Łódz pasuje bede miał w miare nie daleko z Włocławka tam napewno blizej jak do Katowic a szczerze przejechał bym się wkoncu na jakiś turniej ludzi bym poznał wkoncu As nie jestem ale fajnie było by na zywo pograc z ludem ....:) |
|
|
|
 |
manga_21__

|
Wysłany: 2005-03-31, 16:36
|
|
|
Zapraszam wszytkich do katowic, niema że boli macie byc, to nie jest zagranica więc w polskiej ojczyźnie w której mleko się leje non stop, i w tedy będa te osoby napewno ze śląska które maja tródności z dojazdem kajś indziej, więc do zobaczenia i turniej w katowicach, pamietajcie. |
_________________ Hej ziomale jak leci;-) |
|
|
|
 |
venus

|
Wysłany: 2005-04-04, 22:57
|
|
|
Przedewszystkim turniej powinien odbyc sie przynajmniej raz w kazdym wiekszym miescie w Polsce. Uważam iz turniej w Katowicach to bardzo dobry pomysł. |
_________________ OK:-) |
|
|
|
 |
manga_21__

|
Wysłany: 2005-04-05, 15:33
|
|
|
Jeden raz w miesiącu haha to zbakrótuje bank,ale do katowic nie mam ale lepiej dla mnie bo zaoszczędze sporo kasy ino na piwka wydam i na turniej,a reszta nie,więc ziomki działajcie coś w tym stylu bo tuż tuż trzeba plany robić bo ktoś was wypszedzi w inne miejsce,i ziomki zrezygnuja z przyjazdu,ja napewno będę chyba że cudem znowu dostanę prace to pójde do szkoły i czasu nie będę miała zadużo i to że spotkam osoby które niechce to się zastanowie czy mam być czy nie,więc kombinujcie,narazie. |
_________________ Hej ziomale jak leci;-) |
|
|
|
 |
|