Spotkanie w Białymstoku ;-) |
Autor |
Wiadomość |
brzydula

|
Wysłany: 2006-04-30, 13:05
|
|
|
<podnosi rękę wysoko> |
_________________ Despero, solitas, debilis, desolo. |
|
|
|
 |
Ixchel

|
Wysłany: 2006-04-30, 21:04
|
|
|
wg mnie gomokowiczów zdecydowanie lepiej mimo wszystko brzmi
wstępnie pasuje mi sobota, ostatecznie będę wiedziała w piątek. proponuje coś tradycyjnego - w zwierzyńcu przy stolikach? (jak na razie prognoza pogody jest optymistyczna...)
forum czyta raczej dość nieliczna grupa osób więc w razie zobaczenia kogoś z białego na kurniku warto poinformować o planowanym spotkaniu |
|
|
|
 |
yoshio

|
Wysłany: 2006-04-30, 22:38
|
|
|
ok, no to na chwilę obecną są 4 osoby (kobietkaxxx ostatnio tu nie zaglądała, ale jestem pewny, że będzie ), zgadzam się co do miejsca, miejmy nadzieję, że w tym czasie nie ma np. spotkania szachistów, którzy mogą okupować stoliki można poinformować ludzi z kurnika, a ja zajmę się napisaniem kilku postów o tym na grono.net, zobaczymy, czy będzie odzew. przed nami kilka dni wolnych, lub częściowo wolnych (2, 3 maja), ale myślę, że w tym czasie nie ma co nic kombinować, za mało czasu na poinformowanie chętnych... |
_________________ alfadeglukopiranozylobetadefruktofuranozyd, czyli inaczej cukier do herbaty |
|
|
|
 |
brzydula

|
Wysłany: 2006-05-04, 13:30
|
|
|
hmm.. O 14.00 w sobote.. a te "stoliki" są bliżej filharmonii czy o te koło lodowiska chodzi? :> coś trzeba szczególnego przynieść? |
|
|
|
 |
yoshio

|
Wysłany: 2006-05-05, 12:46
|
|
|
Yo! Stoliki to te bliżej lodowiska (jakieś 200m od przejścia dla pieszych przed lodowiskiem), dziś tam byliśmy z kobietkąxxx, całkiem nieźle, ale podobno w soboty spotykają się tam szachiści i może nie być wolnego miejsca... gdyby tak było, przeniesiemy się na te drugie, albo na jakąś ławkę, czy coś przynieść... a ja wiem? długopis czy coś... nie wiem kto będzie i nie wiem, czy będziemy mieli sprzęt do gry... na razie małe zainteresowanie jest spotkaniem... się zobaczy!
http://yoshio.republika.pl/inne/stoliki.jpg |
_________________ alfadeglukopiranozylobetadefruktofuranozyd, czyli inaczej cukier do herbaty |
|
|
|
 |
Ixchel

|
Wysłany: 2006-05-05, 13:54
|
|
|
wydawało mi się że tych stolików jest tam o wiele mniej a poza tym nigdy nie widziałam tam szachistów, starszych panów grających w karty tak, ale naprawde w poprzednich latach nikogo z szachami.. ale to w sumie podobne gry, licze na to że jak coś to i tak odstąpią nam jeden stolik
yoshio zgłosiły się 4!! osoby grające w gomoku to chyba najwięcej ile dotąd było
wezmę swój malutki goban, i jeszcze postaram się kogoś ściągnąć.
godzina 14 przy stolikach, tak? |
|
|
|
 |
despair
the hardcorebaby:)

|
Wysłany: 2006-05-05, 17:37
|
|
|
lol mialam niezle zaleglosci w tym temacie, co raz mialam pomysl co odpisac na kazdego posta, a tu w kolejnych postach moje pomysly zostaly poruszone ;P~~
wiec w skrocie widze to tak:
yoshio napisał/a: | miejmy nadzieję, że w tym czasie nie ma np. spotkania szachistów, którzy mogą okupować stoliki | oczywiscie ze beda okupowane, ale przez karciarzy pol-zawodowych, ale od czego des ma kamienie ~~ przepedzimy ich z jednego stolika chociaz jak cos
generalnie wolalabym sie spotkac w jakims pubie- mozna wziac sobie cos do picia lub jedzenia, jezeli bedzie wiecej chetnych to pewnie wiecej czasu ze soba spedzimy, a wtedy moze przydac sie cos na zab;)
a swoja kandydature oczywiscie zglaszam, jezeli nie chcecie zmieniac miejsca (chetniej bym skoczyla do Pruszynki dawny andergrand, w centrum) to stawie sie punktualnie o 14, ewentualnie z 10 minutowym poslizgiem jak cos to moge komus podrzucic swoj nr kom na priv.
zawiadomie Paola:)
ma ktos kontakt z 0bsession? mialam jej nr kom, ale po przeprogramowaniu tel jej numer mi wypadl z ksiazki telefonicznej
i owszem, czuje sie w pelni usprawiedliwiona przez mature ta cala forum gomoku ostatnimi czasy bardzo zaniedbalam |
_________________ Dear God. We can save the world. Give us only a source code !
http://bash.org.pl/top50 |
|
|
|
 |
kobietkaxxx

|
Wysłany: 2006-05-06, 12:08
|
|
|
Hmm... w poniedziałek mam zaliczenie u nieciekawego magistra! Ale przyjdę... Misiek ma na mnie swoje sposoby! |
|
|
|
 |
brzydula

|
Wysłany: 2006-05-07, 18:08
|
|
|
I po spotkaniu.. dziwne że nic nikt nie pisze ja się cieszę okropnie bo poznałam naprawde wspaniałe osoby ( :* for Yoshi, Kobietki, Desp & Ixi ).. mój "pierwszy raz" na gobanie był super- nie widziałam czwórek ale Ewę w pente ograłam I dziewczęta mnie wezmą na turniej Pozdrawiam Słońca!
Ps. dzięki jeszcze raz Yoshi za fotki
do zobaczenia na następnym spotkaniu! |
|
|
|
 |
ermijo

|
Wysłany: 2006-05-07, 18:31
|
|
|
Może jakieś fotki zapodacie .... Kobietki |
_________________ Always: "Homo ludens"
Never: "Homo faber" |
|
|
|
 |
yoshio

|
Wysłany: 2006-05-07, 22:13
|
|
|
Że też ja wcześniej o tym nie pomyślałem! Zamiast rozsyłać fotki pocztą mogę je przecież wstawić tutaj A więc każdy może sobie teraz obejrzeć!
Fotka 1
Fotka 2
Fotka 3 |
|
|
|
 |
brzydula

|
Wysłany: 2006-05-08, 07:32
|
|
|
taa i teraz każdy może zobaczyć największą brzydulę na świecie |
|
|
|
 |
dusksky
lubie zimne piwo

|
Wysłany: 2006-05-08, 12:42
|
|
|
Extra forki Yoshio
Moze klub warszawski podlapie patent i wyskoczymy kiedys z gobanami na Pola Mokotowskie No i co jeszcze ciekawego zauwazylem klub bialystok to prawie same Womeny a klub wawa to meski klasztor |
_________________ The higher you are
The farther you fall
The longer the walk
The farther you crawl. |
|
|
|
 |
kobietkaxxx

|
Wysłany: 2006-05-09, 09:50
|
|
|
Nio, to kiedy następne spotkanie!? |
_________________ X - nie pije, X - nie pali, X - nie bierze, Y - ściemnia! |
|
|
|
 |
yoshio

|
Wysłany: 2006-05-09, 23:10
|
|
|
w ten weekend prawdopodobnie (na 99%) mnie i kobietkixxx nie będzie w Białym, więc gdyby coś, to nie bierzcie nas pod uwagę w razie ewentualnego spotkania |
|
|
|
 |
|