Przesunięty przez: maestro 2014-07-10, 23:38 |
Gomoku a Poznań |
Autor |
Wiadomość |
PeeM

|
Wysłany: 2004-12-13, 22:10 Gomoku a Poznań
|
|
|
Witam
Pierwszy post z pytaniem o jakiekolwiek osoby i kluby z Poznania ? Czy takowe w ogóle istnieją czy jestem pierwszy z tego regionu Polski ?
pozdrawiam serdecznie ! |
_________________ PeeM |
|
|
|
 |
100per

|
Wysłany: 2004-12-14, 09:33
|
|
|
Ze znanych mi osób w Poznaniu lub okolicach mieszkają:
Marcin (Termin), Jacek (Jacol91), Miłosz (Hozjusz) i Adrian (Adik).
Poza tym, jak szukałem na kurniku ludzi z Łodzi, to parę osób odpisało mi, że są z Poznania, więc jest spora szansza, że jeszcze kogoś znajdziesz.
Klubu w Poznaniu (jeszcze ) nie ma. |
|
|
|
 |
raigeken
Dziendobry :P

|
Wysłany: 2004-12-14, 09:35
|
|
|
Cześć...
Ja znam z Poznania jedną osobę, która nie została napisana....
Mianowicie Robert_plant. Żadko bywa na kurniku. |
_________________ Gomoku&Renju |
|
|
|
 |
szarlott

|
Wysłany: 2004-12-14, 19:51
|
|
|
Jeszcze ja jestem z Poznania
szarlott1 |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2004-12-14, 20:38
|
|
|
Adik z Witkowa melduje się!
Do Gniezna właściwie jak mi się nudzi to autobusem jadę z kolega, a pewnie PeeM oddalone o 15km Witkowo też kojarzy.
Hozjusz, Jacol, Termin, Szarlott, PeeM, Ja, Kubol, Robert Plant i pewnie jeszcze całkiem niezłe grono osób ze Swarzędza, Poznania, Gniezna, Wrześni by się znalazło..
Ale i tak najwazniejszy jest Termin - największy autorytet i największe możliwości organizacyjne.. Czekamy Termin na termin turnieju - jakby co na pewno pomogę przy organizacji..
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
termin

|
Wysłany: 2004-12-15, 00:23
|
|
|
termin aktualnie nia ma wolnych terminow. No ale peem zrobil bardzo fajna rzecz. Poznaniacy laczcie sie. W jednosci sila, czym nas wiecej tym latwiej bedzie cos zorganizowac. |
|
|
|
 |
PeeM

|
Wysłany: 2004-12-15, 02:31
|
|
|
Witam
Ja bardzo dziękuję za taki aplauz na pierwszego posta
Faktycznie jestem z Poznania (teraz, bo normalnie Gniezno)...i........dawno nie grałem w gomoku (brak sieci.. studia ) tak więc kompletnie się nie orientuję jak mocno tam się to wszystko pozmieniało ostatnio. Jakieś turnieje... itp. czasem wpadłem pograć.. i w sumie żadnych znajomych nicków
Jak już napisałem. Dawno nie grałem w gomoku więc zapytam wprost - czy, skoro nie ma terminu na turniej w Poznaniu... , poznaniacy mieliby ochotę pograć kiedyś w ściśle określonej godzince i dniu na kurniku ? |
_________________ PeeM |
|
|
|
 |
szarlott

|
Wysłany: 2004-12-15, 16:04
|
|
|
Jeśli nie będzie to wtorek to ja bardzo chętnie pogram zwłaszcza,że jeszcze wiele przede mną by prezentować przyzwoity poziom pozdro
szarlott1 |
|
|
|
 |
kantpie
jajcol :)

|
Wysłany: 2004-12-15, 19:30
|
|
|
aaaa.... jeszcze ja nic nie napisalem )
jestem ze Swarzedza )
bardzo chcialbym aby powstal taki klub
ja jeszcze znam __krecika__ ktory gra w gomoku, rowniez moi koledzy z klasy zaczynaja wiec moze jak beda lepsi tez by chcieli byc w takim klubie
wiec trzeba cos z tym zrobic
wiec mozna poszukac jakiegos lokum i zobaczyc w ogole kto by chcial do takiego turnieju przyjsc
pozdrawiam
jacol
chce klub!! |
|
|
|
 |
Hozjusz
|
Wysłany: 2004-12-15, 19:44
|
|
|
Ciekawe, co z tego wyniknie... Co do turniejów w gomoku, to jak na razie organizowałem tylko rodzinne Ale w zasadzie już coś się kiedyś działo... Nawet była strona na ten temat. Ale niestety tempora mutantur nos et mutamur in iliis Teraz gram rzadko i na poziomie poniżej 1500, więc nie wiem, czy jest sens się w to angażować... Co o tym myślicie ? |
_________________ Si Deus pro nobis, quis contra nos ? :-> |
|
|
|
 |
kantpie

|
Wysłany: 2004-12-15, 19:57
|
|
|
no najlepiej kazdy niech sie zaangazuje
Prosze wszystkich, piszcie czy jestescie za czy przeciw i czy moglibycie zalatwic jakies lokum, i moze ktos tym bedzie rzadzil, bo ja za mlody jestem |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2004-12-15, 20:28
|
|
|
W Witkowie jest klub szachowy, są zegary, gobany jakoś się skombinuje, ew. pogramy na ręcznych - w sumie z lokum nie byłoby problemu - nocleg można w Gnieźnie
No nie wiem - to taka moja propozycja..
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
kantpie

|
Wysłany: 2004-12-16, 18:45
|
|
|
gdyby taki klub byl w Poznaniu bylby problem z gobanami
tylko ja i termin mamy bierzcie sie do kupowania!:P |
|
|
|
 |
szarlott

|
Wysłany: 2004-12-16, 21:16
|
|
|
Jak narazie nie mamy w Poznaniu klubu,więc wydaje mi się,ze plan gobanów można odłożyć na dalszy plan Jak narazie też nie widać wielkiego zainteresowania i m.in dlatego też uważam,że do klubu powinni należeć wszyscy chętni bez względu na poziom i umiejętności Sama nie jestem najlepsza ale chętna do współpracy Co do propozycji Adika...jeśli o mnie chodzi to raczej odpada,ze względu na maturkę Jeśli jednak innym takie rozwiązanie pasuje to ja również jestem za i nawet postaram sie kiedyś wpaść
pozdrawiam
szarlott1 |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2004-12-16, 22:08
|
|
|
Teoretycznie można wpaść tylko na jeden dzionek, tylko nie ma to większej opłacalności ekonomicznej..
Gdyby turniej był w Witkowie, jako że mam znajomości w gminie (moja była dziewczyna to córka vice-burmistrza ) to pewnie i sponsorowanko by było - gobany by inni przywieźli i kruca jedyny problem jest taki, że jedyne miejsce, w którym możnaby było spać to albo jakiś Skorzęcin, albo.. Gniezno i słynny hotel Pietrak
Jeszcze przejrzę wszystko, 100per był w kontakcie z jakimś gostkiem, który wynajmuje domki, ale chyba mu z głowy wyleciało :/
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
|