Trzenerzy PenTe - Nauczanie! |
Autor |
Wiadomość |
losiu
Łoś super ktoś

|
Wysłany: 2004-11-09, 13:46 Trzenerzy PenTe - Nauczanie!
|
|
|
Ta osoba która chciałaby uczyc graczy początkujących jak w to się gra- pokazywac bicia itp. Prosze o napisanie na ten temat odpowiedzi wtedy ta osoba dostanie wyznaczony nr. i bedzie musiała sobie zrobic nick- np dostałem nr. 3 to trener_pente3 !
Zostało nam mało czasu więc chciałbym poswięcic czas na nauczanie początkujących. Np. Bysmy się umuwili kto o której godzinie uczy tych graczy ......
Prosze o szybki kontakt .......(jezeli mnie nie ma na gg 5536167 i na kurniku prosze o puszczenie sms na 661258112) w tedy szybko przyjde i odpowiem........
Pozdrawiam losiu Licze na was!
[ Dodano: 2004-11-09, 13:50 ]
Nie chciałem pisac w tamtym temacje aby juz nie mieszac to napisze ze dzisiaj jest turniej Oficjalny w Pente i tzreba by było pisac o tej lidze dosłownie trąbić o niej i zeby przyszli na pente o tej 20:30 Nauczymy ich grac nei az tak wysmienicie tylko byśmy pokazali jak w to sie gra jak sie zbija i może by dużo osób zagrało turniej w Pente - Byśmy sporadycznie zobaczyli ile osóbom podoba się Pente- Bo przeciez jak gra ne leży tą osoby te nie grają wcale....... Ciekawy jestem ile osób by się zapisało na Lige Pente...
Pozdrawiam--- Liczę na waszą pomoc !!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
100per

|
Wysłany: 2004-11-09, 15:31
|
|
|
Łosiu, mógłbyś jakoś usystematyzować swój post, zwłaszcza początek? Może jakieś słowo wstępu? Jakim "Wam" zostało mało czasu? Do czego? |
|
|
|
 |
losiu
Łoś super ktoś

|
Wysłany: 2004-11-09, 15:43
|
|
|
100per napisał/a: | Łosiu, mógłbyś jakoś usystematyzować swój post, zwłaszcza początek? Może jakieś słowo wstępu? Jakim "Wam" zostało mało czasu? Do czego? |
Zostało nam mało czasu aby nauczyć wszystkich graczy początkujących grać(wszystkich chętnych bo juz niedługo bedzie koniec Zapisów Do LigI PenTe....... |
|
|
|
 |
wicherek

|
Wysłany: 2004-11-14, 16:21
|
|
|
Łosiu z każdym dniem rozumiem Cię coraz mniej... chyba głupieje
Pozdr wicherek |
|
|
|
 |
raigeken
Dziendobry :P

|
Wysłany: 2004-11-26, 06:18
|
|
|
Hmmmm... a na euroligę to nie masz czasu, jednak, co? Na nauke graczy czas jest, na Euroligę jako kapitan brak... echhhhhhhhhh
Pozdrawiam,
Raigeken
p.s. Wicherek, jeżeli chcesz ogłupieć (poczytac cos o wiele głupszego [ nie mowie ze losia posty glupie ani ze dobre wiec bez urazy dla losia ] to przeczytaj posty i tematy hghfd... przy nim to ja juz ledwo zyje ) |
|
|
|
 |
|