|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
Klub gomoku w Bialymstoku ? |
Autor |
Wiadomość |
FD
|
Wysłany: 2004-12-01, 23:12
|
|
|
Witam
tak, fredy jest z białego i chętnie pograł by z kimś w kamienie, co prawda dawno już nie pykałem ale chyba coś tam jeszcze pamiętam, co do spotkań, wiem że bodajże w domu kultury zachęta, zbierali sie kiedyś ludzie co w go grali, spotkania były we wtorki o 17:00, a mejl gościa który to organizował artass@wp.pl, z tego co wiem nic ine płacili za wynajem, poprostu poszli poprosili i dostali dużą salą na 2h, także z miejscem nie powinno myć problemu, tylko ktoś musiał by połaźić po mieście popytac i ładnie poprosić, poza tym jak na takie spotkanie ma przyjść 4-6 osób to może ciekawiej by było wbić do jakiejś przytulnej knajpki ??
pzdr |
|
|
|
 |
specyk_14
Jaga Pany !

|
Wysłany: 2004-12-02, 13:45
|
|
|
Witam,
Zaczne od tego, że w ogóle ktoś jeszcze poruszył ten temat... Pomysł jest bardzo dobry gdyby dało się załatwić tą salę to mogło by się odbyć pierwsze spotkanie, a n a razie czekamy na opinię reszty
Pozdrawiam,
Specyk. |
|
|
|
 |
Ixchel

|
Wysłany: 2004-12-03, 12:01
|
|
|
FD z przyjazną knajpką jest mały problem, bo większość ludzi z białego jest niepełnoletnia, a raczej nie uważam za wskazane żeby młodszych ciągać po barach. jak znajdę wolną chwilkę to postaram się coś ustalić na temat tej sali o której piszesz, no chyba że zgłosi się ktoś chętny żeby to zrobić.. inaczej temat znów utknie w martwym punkcie.. |
|
|
|
 |
zmk
|
Wysłany: 2005-04-22, 16:47
|
|
|
ja jestem z bialego i chce byc w klubie (rank na kurniku około 1700 lub 1800) |
|
|
|
 |
0bssession
|
Wysłany: 2005-05-30, 23:52
|
|
|
CZesc
Tez jestem Z Białegostoku
i Tez chce byc w klubie
moge?
ilu Was jest? |
|
|
|
 |
despair
the hardcorebaby:)

|
Wysłany: 2005-05-31, 00:16
|
|
|
jasne ze mozesz byc w klubie:) z niecierpliwieniem czekamy na nowe twarze!
jest nas w bialymstoku troszke:) osobiscie znam dank1na, freddydurkee, ixchel i jej siostre, kashona (z jego miejscem zamieszkanai to yyy tak pol na pol z warszawa, no, mzoe raczej 90% czasu spedza w wawie ), specyka, lord_of_destruction, paolo82, aniuchne, jednak pozostaja inni, calkiem niezli zreszta gracze tacy jak fanka_nightwish, kangurzyca88, zablokowali_mi_konto, bonsai i bmw_dream, ktorzy niestety nie pojawili sie jeszcze na zadnym ze spotkan razem jest nas 16, nie spotykamy sie regularnie, raczej to wychodzi spontanicznie. jak cos bedzie planowane to na pewno damy znac, na pewno bedzie tez o tym post na forum. zapraszamy! |
_________________ Dear God. We can save the world. Give us only a source code !
http://bash.org.pl/top50 |
|
|
|
 |
0bssession
|
Wysłany: 2005-05-31, 08:15
|
|
|
czesc
pozostaja inni, calkiem niezli zreszta gracze tacy jak fanka_nightwish, kangurzyca88, zablokowali_mi_konto, bonsai i bmw_dream, ktorzy niestety nie pojawili sie jeszcze na zadnym ze spotkan
no to kangurzyce88 macie jzu z głowy, bo to ja jestem :D |
|
|
|
 |
100per

|
|
|
|
 |
yoshio

|
Wysłany: 2006-02-21, 14:14
|
|
|
witam
myślę, że na najbliższym (ewentualnym) spotkaniu można by było omówić sprawę zarejestrowania klubu, o ile chęć udziału zgłoszą conajmniej 4 osoby...
pozdrawiam |
|
|
|
 |
brzydula

|
Wysłany: 2006-02-21, 17:32
|
|
|
<chętna> |
_________________ Despero, solitas, debilis, desolo. |
|
|
|
 |
yoshio

|
Wysłany: 2006-02-22, 22:08
|
|
|
wybiera się ktoś na MP do Krakowa? ja raczej nie, bo mnie nie stać na pociąg jakby nie patrzeć do Krakowa jest kawał drogi... a do tego opłata startowa, noclegi, jedzenie... a nawet jakbym wziął udział, to nie mam co liczyć za zajęcie konkretnego miejsca (np. 5go, za które można dostać 100zł )
a co do spotkania, to... w ten weekend raczej się nie spotykajcie, bo nas (mnie i kobietkixxx) nie będzie w Białym może w przyszły weekend? nie chciałbym przegapić inauguracji roku 2006
pozdrówki! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|