|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
Solenizanci !!!!! |
Autor |
Wiadomość |
specyk_14
Jaga Pany !

|
Wysłany: 2004-08-17, 20:50 Solenizanci !!!!!
|
|
|
Witam, piszę ten temat ponieważ jak chyba widać jest najwiecej solenizantów w wakacje ja tez mam i sie bardzo z tego ciesze, poniewaz nie musze nosic cukierkow do szkoly i sluchac zyczen w postaci "Samych szóstek" wolałbym gdyby było "Lepszej gry w gomoku". Moje urodziny wypadają w sobotę wiec po ciezkim tygodniu pracy stawiam dla wszystkich <piwo> (oczywiscie przez internet) i składam zyczenia tym którzy będą mieli urodziny bądź juz mieli
Pozdrawiam,
Specyk |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2004-08-17, 21:02
|
|
|
Chodzi Ci u jubilatow ?
Kiedys myslalem o takim temacie, jednak widac kto kiedy ma urodziny i mozna mu zyczena wysylac. A jak juz chcesz stawiac piwo, to nie wirtualne, co ? |
|
|
|
 |
kaka
|
Wysłany: 2004-08-17, 21:35
|
|
|
Piwo nie wirtualne ale z dostawą do do mu. Nic się nie martw podamy swoje adresy i będziemy na piwko czekać:)
Wszystkiego Najlepszego i leprzej gry w GOMOKU wszystkim którzy będą teraz obchodzić urodziny! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|