Spotkania |
Autor |
Wiadomość |
Muchal
|
Wysłany: 2007-10-17, 20:48 Spotkania
|
|
|
Chciałbym abyście tu wpisywali wasze oczekiwania i pomysły odnośnie spotkań możecie też pisać wrażenia po spotkaniach
pozdro |
_________________ If the problem can be solved there is no use worrying about it, if it can't be solved worrying will do no good. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007-10-18, 14:36
|
|
|
Mucha jak tak dalej pojdzie to bedzie lajtoowo ;]
Bylo lajtowooo ;D tylko szkoda ze nikt z kim mam rowny poziom ty zadobrze na mnie a reszta to w 10 ruchach legnie ;/
Ale fajnie
Pozdro |
|
|
|
 |
alle02
|
Wysłany: 2007-10-18, 19:41
|
|
|
poza tym do Łasku dallleko P |
|
|
|
 |
president_devil

|
Wysłany: 2007-10-18, 19:46
|
|
|
A mogę być w kadrze nauczycielskiej?? Myślę, że oczekiwania są oczywiste, tzn. aby Klub Łask stał się najsilniejszym klubem w Polsce . Oczywiście zdaję sobie sprawę, że jest to zadanie bardzo karkołomne i nim dojdziemy do poziomu Klubu Kwidzyn (z całym szacunkiem dla pozostałych klubów ) minie trochę czasu. Co do pomysłów, to proponuję robić "okresowe badania wiedzy" klubowiczów. Co mam na myśli? Otóż, rozegranie przez jednego z "nauczycieli" partii z "uczniem" na tej zasadzie aby nasz początkujący gracz tłumaczył sensei-owi każdy swój ruch. Wymaga to znajomości pewnych terminów, ale myślę, że Marcin wprowadzi Wam pojęcia VCF, VCT, CUT, no i oczywiście pojęcie Schematu .
Póki co tyle z mojej strony. |
_________________ Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona. |
|
|
|
 |
mateusz_sp
|
Wysłany: 2007-11-07, 17:02
|
|
|
No troche się nauczyłem z tych spotkań nie było mnie na 2 ostatnich spotkaniach bo byłem chory sorki. |
|
|
|
 |
Muchal
|
Wysłany: 2007-11-20, 17:03
|
|
|
Dzisiaj zapowiada się liczne spotkanie, tym goręcej zapraszam !
może znowu jakiś turniejek? |
_________________ If the problem can be solved there is no use worrying about it, if it can't be solved worrying will do no good. |
|
|
|
 |
president_devil

|
Wysłany: 2008-01-20, 22:08
|
|
|
Mam tylko jedno pytanie. Czy w ferie zimowe będą się odbywać spotkania klubu? |
_________________ Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona. |
|
|
|
 |
Muchal
|
Wysłany: 2008-01-20, 22:15
|
|
|
to jeszcze nie jest ustalone, a najblizszych spotkaniach ustale to z klubowiczami... czy będzie im pasowało i ile osob wyjezdza, mysle ze w najblizszy wtorek juz troche wiecej ci powiem |
|
|
|
 |
|