XIII Tura IRP |
Autor |
Wiadomość |
Muchal
|
Wysłany: 2011-02-08, 17:16
|
|
|
Ermijo, przyjedź i sam zapostuluj na Walnym |
_________________ If the problem can be solved there is no use worrying about it, if it can't be solved worrying will do no good. |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2011-02-16, 00:57
|
|
|
Pary V kolejki:
Gacul - House
Muchaldinho - Alicecooper
Angst - Jas
Henryy07 - Crosslet
Rakdar - Puholek
Siwer - Lechista
Truskawek - Aro
Ermijo - Basniowy
Sexomierz - Marcin133
Chaosu - BRAK
Niestety, w związku z wycofaniem się z rozgrywek Adifka, do końca tej edycji ktoś będzie miał bye (czyli w 3 ostatnich kolejkach). Zakładam przy tym oczywiście, że nikt się już nie wycofa.
Pozdrawiam
Angst
P.S. Jeżeli ktoś ma ochotę rozegrać swój mecz awansem (przed formalnym rozpoczęciem tej kolejki), to nie mam nic przeciwko temu. |
|
|
|
 |
angst
|
Wysłany: 2011-03-14, 01:24
|
|
|
Pary VI kolejki:
Alicecooper - Gacul
Muchaldinho - Henryy07
Jas - Puholek
House - Siwer
Aro - Ermijo
Crosslet - Angst
Lechista - Rakdar
Chaosu - Truskawek
Basniowy - Marcin133
Sexomierz - BRAK 1:0
Przypominam, iż aktualna tura składa się jedynie z VII kolejek, zatem rozgrywki kończą się za półtora miesiąca!
Mając na uwadze bardzo dobre sprawdzanie się systemu szwajcarskiego zakładam rozegranie kolejnej edycji, zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, a zatem do Grupy A awans wywalczy 8 najlepszych osób z tej edycji!
W ostatniej kolejce miał miejsce dość nieprawdopodobny przypadek - w żadnym z 9 rozegranych spotkań nie odnotowano remisu
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
angst
|
Wysłany: 2011-04-04, 07:30
|
|
|
Pary VII (ostatniej!) kolejki:
Puholek - Gacul
Henryy07 - Alicecooper
Aro - Jas
Siwer - Crosslet
House - Lechista
Ermijo - Muchaldinho
Angst - Truskawek
Rakdar - Sexomierz
Marcin133 - Chaosu
Basniowy - BRAK
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
Chaosu

|
Wysłany: 2011-04-04, 13:10
|
|
|
. . .Chyba pomyliły się nam z Truskawiem tygodnie, możemy to jeszcze dograć? |
_________________ now back to the Gene Krupa syncopated style |
|
|
|
 |
angst
|
Wysłany: 2011-04-04, 15:51
|
|
|
Chaosu, niestety już przygotowałem i opublikowałem parowanie, a wynik Waszego meczu mógłby wpłynąć na jego zmianę.
Muszę zatem odmówić
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
truskawek
|
Wysłany: 2011-04-04, 20:27
|
|
|
Potwierdzam co pisze Filip. To olbrzymie gapiostwo z naszej strony, ale przecież pary robi program. Nasze starcie odbędzie się szybciej, niż jakiekolwiek z nowo ustalonych. Więc co za problem? No chyba że już ktoś zaczął rozpracowywać rywala... jest tu ktoś taki? |
|
|
|
 |
Chaosu

|
Wysłany: 2011-04-04, 21:30
|
|
|
. . .Ok, to komu przyznałeś punkty? W wynikach nic nie ma, a punkty powinien dostać Truskawek, który stawił się w umówionej dacie. |
_________________ now back to the Gene Krupa syncopated style |
|
|
|
 |
truskawek
|
Wysłany: 2011-04-04, 21:45
|
|
|
Filipie, nie chce takich punktów. Oboje nie mieliśmy ochoty grać w czwartek, w piątek nie miałem neta, w sobotę tez nie wyszło a w niedzielę Ty pracowałeś. Jeśli Piotr miał to rozstrzygnąć, to mógł jedynie jako -:- |
|
|
|
 |
angst
|
Wysłany: 2011-04-05, 07:44
|
|
|
Chaosu napisał/a: | . . .Ok, to komu przyznałeś punkty? W wynikach nic nie ma, a punkty powinien dostać Truskawek, który stawił się w umówionej dacie. |
To moje przeoczenie. Wynik został zweryfikowany jako -:+ i uwzględniłem go przy tworzeniu parowania, a zapomniałem uzupełnić na Forum.
Mimo szlachetnej postawy Truskawka nie mogłem inaczej rozstrzygnąć tej kwestii, zgodnie z powyższą argumentacją.
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
angst
|
Wysłany: 2011-04-28, 00:05
|
|
|
XIII tura IRP już za nami W tej edycji zatriumfował Gacul, który nie przegrał żadnego meczu, tracąc punkty jedynie za remis z Puholkiem, a skład podium uzupełniają Henry i Alicecooper - gratulacje
Awans do Grupy A uzyskali ponadto: Jas, Puholek, Muchaldinho, Siwer i House, sklasyfikowani odpowiednio na miejscach 4-8
Muszę przyznać, iż jestem bardzo zadowolony z nowego systemu rozgrywek, któremu w dużej mierze zawdzięczamy chyba niespotykaną wręcz "rozgrywalność" spotkań - nie licząc osób, które wycofały się z rozgrywek, odnotowano tylko jeden walkower
Liczę, że kolejna edycja (XIV) spotka się z jeszcze większym zainteresowaniem ze strony graczy. Wystartuje ona po zakończeniu bieżącego sezonu EL, czyli najprawdopodobniej 23.05. Do tego czasu proszę wszystkich graczy uczestniczących do tej pory w rozgrywkach o potwierdzenie gry w kolejnej edycji (wystarczy krótka informacja na Forum), a także czekam na zgłoszenia od nowych graczy, które powinny zostać przesłane poprzez priv na Forum lub na mój adres mailowy i zawierać następujące dane:
1. Imię i nazwisko
2. Nick na Forum
3. Nick reprezentacyjny (jeśli inny niż na forum)
4. Miejsce zamieszkania (z podaniem województwa)
5. Data urodzenia (wystarczy rok)
6. Zajęcie (uczeń/student/pracujący/bezrobotny)
7. Mail kontaktowy
8. Numer gg
Przypominam, iż gracze, którzy nie awansowali do Grupy A rywalizować będą w Grupie B (system kołowy w przypadku mniejszej niż 9 ilości zgloszonych osób lub system szwajcarski - 7 rund).
Należy przy tym również pamiętać, iż w rozgrywkach IRP gramy na nikach irp***, a nadesłanie zgłoszenia lub potwierdzenie uczestnictwa w innej formie jest jednoznaczne z akceptacją i zobowiązaniem do przestrzegania Kodeksu Reprezentanta.
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
ermijo

|
Wysłany: 2011-04-28, 00:23
|
|
|
Chcę wygłosić pewne oświadczenie, przemyślane już miesiąc temu. Rezygnuję z rozgrywek IRP. Pewnie nie ma to żadnego znaczenia dla Reprezentacji Polski, której zawsze będę kibicował.
Udało mi się rozegrać 2. gry w meczach międzypaństwowych.
Zachęcam "świeżą krew" do udziału w IRP. |
_________________ Always: "Homo ludens"
Never: "Homo faber" |
|
|
|
 |
Kubica10
|
Wysłany: 2011-04-28, 01:07
|
|
|
Udało się utrzymać w Grupie A co uważam dla siebie za sukces.
Oczywiście wezmę udział w kolejnej edycji. |
|
|
|
 |
siwer90
|
Wysłany: 2011-04-28, 02:22
|
|
|
Zagram. |