ZL - umawianie gier |
Autor |
Wiadomość |
s3v3n
|
Wysłany: 2005-10-16, 00:05
|
|
|
okeja, Pawelcio, czekam jutro (niedziela) w okolicach 10-11 rano, pozniej moze byc ciezko mi sie dostac, bo pewnie brat bedzie chcial internet, ale bede czekal mozliwie najdluzej |
|
|
|
 |
soul_reaper
retired

|
Wysłany: 2005-10-16, 11:09
|
|
|
Pavlini napisz kiedy bedziesz na kurniku to sie postaram dostosowac |
|
|
|
 |
pawelcio
Zagłębie Sosnowiec

|
Wysłany: 2005-10-16, 12:45
|
|
|
Hej Pavlini, kiedy możesz zagrać ze mną gl_?? Ja raczej dziś od 17 do północy będę więc podaj czy dasz radę w tych godzinach zagrać.
Pawełcio® |
_________________ Niepuszczone bąki są szkodliwe, bo dostają sie do mózgu i stąd biorą się posrane pomysły. |
|
|
|
 |
Ciap
Śląski Klub GRiP

|
Wysłany: 2005-10-16, 15:05
|
|
|
Dzisaj tj. 16.10.2005 jestem na www.kurnik.pl - zapraszam do gry zl. |
_________________ Ciap |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2005-10-16, 19:38
|
|
|
Explorer i Rozbijacz - będę siedział od tej pory do północy (z małymi przerwami) w Dobrocinie.
Jesli któryś z Was ma zamiar zagrać - zapraszam!
Pozdrawiam
gl_angst |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2005-10-16, 20:32
|
|
|
Cytat: | Do końca rozgrywek fazy gropowej pozostały 2 dni (17.10.2005 godzina 23h59min59.99sec). |
Gramy jeszcze 3 i pół godziny - nie pisałem, że z poniedziałkiem włącznie tylko DO PONIEDZIAŁKU. Dziś po północy będą już pary ćwierćfinałowe rozstawione
ermijo napisał/a: | Rozumię, że nie można wywierać na nikogo presji w stylu " zagraj teraz albo walkower", ale czasu coraz mniej a niektórym się po prostu nie chce grać. Prosiłbym o mobilizację i nie lekceważenie sobie przeciwników. |
Zawodnicy z takim podejściem będą karani walkowerem, które będę zresztą na podstawie tego tematu, a także ilości gier rozdawał - niestety będę musiał.
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2005-10-16, 21:41
|
|
|
A jednak gramy jeszcze cały poniedziałek..
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
ermijo

|
Wysłany: 2005-10-16, 22:10
|
|
|
Terz tak myślę pszczółko Maju (albo Guciu).
Dla mnie jasne i nie podlegające dyskusji, jest to , że gramy do 17.10 WŁĄCZNIE, dobrze sie zmieniłes opinię Adik(najpierw regulamin później decycje).
Dziś nie mogłem rozegrać meczu z Rozbijaczem, proszę, jeśli możesz jutro w godzinach 21- 23 zagrać , z góry dziękówa.
Oczywiście jestem gotowy zagrać w tym czasie również z Kurtem (Paveo_m80), ale wiele razy nieoficjalnie wycofywał sie z turnieju....
Jeśli ktoś ma zamiar sie wycofać, to prosze o jednoznaczne stanowisko w tej sprawie(poprzez napisanie odpowiedniego posta w tym temacie lub pokrewnych).
P.S. Już teraz widze dużo zamieszania w tych rozgrywkach, niestosownie sie zachowują niektórzy gracze a także ogranizator turnieju. Skoro sie decyduje na przeprowadzenie rozgrywek, nie ważne jakiej rangi, to domyślne, zobowiązanym on jest do należnego innym, jasnego, w pełni zrozumiełego dla wszystkich uczestników przedstawiania oraz interpretowiania regulaminu turnieju.
Gramy do poniedziałku (10. październik). Ostatnia zaliczona gra winna być rozpoczęta tegoż dnia o godzinie 23.56 (i 59 sec), co będzie widoczne w statystykach. Pozostałe mecze wykraczające pozaramy tego terminu, będą walkowerami(chyba że ogragizator zadecyduje inaczej) |
_________________ Always: "Homo ludens"
Never: "Homo faber" |
|
|
|
 |
Ciap
Śląski Klub GRiP

|
Wysłany: 2005-10-16, 22:26
|
|
|
ermijo napisał/a: | Dla mnie jasne i nie podlegające dyskusji, jest to , że gramy do 17.10 WŁĄCZNIE |
Ciekawa interpretacja . Jeżeli do 17.10.2005 to dla mnie jasne że godzina 23.59.99 dnia 16.10.2005 roku, jest terminem zakonczenia rozgrywek w fazie grupowej. Jezeli organizator zmienił zasady w trakcie rozgrywek to pewnie miał do tego prawo , lub mu sie tak wydawało, że ma prawo do zmian.
Zielony jest alegorią (trudne słowo), a pomarańczowy jest metaforą(jeszcze trudniejsze słowo). Słowo do, wydaje się byc dla Ciebie nie zrozumiałe.
Ostatnie słowo i tak maja organizatorzy |
_________________ Ciap |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2005-10-16, 22:38
|
|
|
Bardzo wszystkich przepraszam, ale gdyby tylko Ermijo miał takie kłopoty to bym się tym nie przejął. Trochę zdziwiło mnie, że nagle Minuta, Soul i inni maja powazne problemy związane w niezrozumieniem regulaminu.
Ustępuje, bo w sumie nic nie tracę - nie przedłużam o tydzień czy miesiąc.. Zresztą - w opinii niektórych - w ogóle nie przedłużam.
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
ermijo

|
Wysłany: 2005-10-17, 10:17
|
|
|
Nazwij to jak chcesz, ale mi pasuje zwrot "przyznanie sie do kolejnego błędu" a nie "ustępowanie, bo nic nie tracisz". Najwyraźniej nie wyjdę z grupy D, choć nie jest to jeszcze przesądzone (musiałym mieć korzystniejszy rezultat z Rozbijaczem, niż Angst). Nasza D grupa ma chyba najwięcej remisów 2:2. Seba ma już wyjść w kieszeni. Ciekawe dlaczego Adik nie uwzględnił mojego wyniku 4:0 z Explorerem ? Jeśli sie wycofa, to będzie to bez znaczenia. A co z Kurtem ? Może to wszystko anulować i wylosować zwycięzcę Złotej Ligi, co?
Przy równej liczbie punktów między mną i Angstem, awansuje ten drugi, bo ma lepszy bilans z Sebą. Na dzień dzisiejszy mamy po 7 punktów, ale daik nie zapisał jednego wyniku. |
_________________ Always: "Homo ludens"
Never: "Homo faber" |
|
|
|
 |
Peaceman

|
Wysłany: 2005-10-17, 11:28
|
|
|
Pavlini czy dasz radę dzisiaj rozegrać pozostałe dwie partie ? Będe na kurniku do 13:30, może jeszcze pojawie się wieczorem. |
_________________ Peace&Love |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2005-10-17, 14:22
|
|
|
ermijo napisał/a: | Nasza D grupa ma chyba najwięcej remisów 2:2. Seba ma już wyjść w kieszeni. Ciekawe dlaczego Adik nie uwzględnił mojego wyniku 4:0 z Explorerem ? Jeśli sie wycofa, to będzie to bez znaczenia. A co z Kurtem ? Może to wszystko anulować i wylosować zwycięzcę Złotej Ligi, co?
Przy równej liczbie punktów między mną i Angstem, awansuje ten drugi, bo ma lepszy bilans z Sebą. Na dzień dzisiejszy mamy po 7 punktów, ale daik nie zapisał jednego wyniku. |
Adik nie uznał Twojego meczu, gdyż wszystkie pojedynki Explorera zostaną uznane za walkowery - sam dobrze wiesz, że Wasz mecz to parodia.
ermijo napisał/a: | Nazwij to jak chcesz, ale mi pasuje zwrot "przyznanie sie do kolejnego błędu" a nie "ustępowanie, bo nic nie tracisz". |
Na stronie napisane było - gramy do 17.10 (poniedziałek). Ja to interpretuje tak: 16.10 o godzinie 23.59 pojawia się informacja, że gramy jeszcze jedną minutę.. I tak miało być, gdyby nie to, że odezwało się grono ludzi, którzy NAGLE w ostatnim dniu mają wielkie plany co do swoich gier.. A były dwa tygodnie.. Ale ok, niech będzie - dlatego macie jeszcze jakieś 10 godzin - do roboty!
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
martin1234
Hicham El Guerrouj

|
Wysłany: 2005-10-17, 14:26
|
|
|
No to ostatnia szansa dla 100pera, Runesa i Zająca na rozegranie pojedynku ze mną.
Będę siedział cały czas na Kurniku od 15 do 18:45 i po 20. Mam nadzieję, że ktoś się zjawi... |
_________________ BYKOM STOP! |
|
|
|
 |
dragon_katowice
|
Wysłany: 2005-10-17, 15:16
|
|
|
Adiku zaktualizujesz kiedyś http://www.zlota-liga.go.pl/ bo od 4 października tylko pisze "Juz niedlugo pierwsze wyniki i zestawienia." a wyników ani tabel nie widać ? |
|
|
|
 |
|