Przesunięty przez: maestro 2014-07-11, 04:54 |
MMP - teraz albo nigdy!!! |
Autor |
Wiadomość |
jopq
retired

|
Wysłany: 2005-02-02, 20:20
|
|
|
Nie widze aż takich zależności wzgl. kurnik.pl abyśmy musieli umieszczać jego logo. |
|
|
|
 |
lonewolf
|
Wysłany: 2005-02-03, 00:16
|
|
|
Myślę, że imię, nazwisko i kraj wystarczą. Bez nicka i bez logo kurnika. |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2005-02-03, 01:38
|
|
|
Zebym nie mowil do kazdegu "ty", to potrzebne jest imie. Nazwisko mi nic nie da, ale zamiast pytac kazdego o nick, lepiej jakbym mogl przeczytac. Nazwisko mozna darowac, nick obowiazkowo.
Logo kurnika choc ladne, to bym wywalil. Moze jakies duze ogloszenie typu plakat gdzies dac, czy informacje i tam przy okazji to logo dac. |
|
|
|
 |
lonewolf
|
Wysłany: 2005-02-03, 01:52
|
|
|
Wypisywanie nicka na turnieju na żywo, na dodatek rangi Mistrzostw Polski i z udziałem takich gości jak to zostało zapowiedziane, wydaje mi się po prostu niepoważne. |
|
|
|
 |
Barfko
|
Wysłany: 2005-02-03, 01:56
|
|
|
Ciekawe jaki nick sobie wpisze Ants Sooserv . |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2005-02-03, 02:17
|
|
|
Kto chce/ma nick, moze wpisac. Nie ma obowiazku, a na pewno ulatwi to wszystkim, szczegolnie nowym osobom, ktore kojarza ludzi tylko po nickach, zorientowanie sie kto co i jak.
Jesli komus bardzo przeszkadzalo bedzie pole Nick, to niech chociaz zostanie puste miejsce na jego wpisanie. |
|
|
|
 |
soul_reaper
retired

|
Wysłany: 2005-02-03, 08:55
|
|
|
Rowniez uwazam ze pole nick powinno byc opcjonalne
Obowiazkowo Nazwisko i Imie oraz kraj.
Jesli ktos chce to moze sobie nicka wpisac, tylko wolalbym aby to bylo puste miejsce a nie np 'nick:" i potem wolne miejsce bo bedzie wygladalo glupio.
Co do loga kurnika to na plakietkach mowie mu kategoryczne nie. Bie jest to impreza organizowana, sponsorowana ani praktycznie w zaden inny sposob powiazana z kurnikiem. Jesli chcemy promowac kurnik zrobmy banner i powiesmy go w szkole, ale nie dawajmy loga na plakietki. Jedyne logo jakie powinno sie znalezc na plakietkach to logo (jesli powstanie) PSGRiP. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-02-03, 17:05
|
|
|
Ok, logo Kurnika znika, zostałam przegłosowana Po imieniu (i nazwisku, jak ktoś zechce, to wpisze, nie będę nikogo zmuszała) wstawię country i potem nickname (mniejszą czcionką? na połowie kartek? ), zamiast logo Kurnika logo PSGRiP -- w ramach mobilizacji.
Dziekuję za żywą dyskusję!
IDsample.doc
|
Pobierz Plik ściągnięto 481 raz(y) 19 KB |
|
|
|
|
 |
lonewolf
|
Wysłany: 2005-02-03, 17:20
|
|
|
Hmm... a może zamiast zostawiać kropki, po prostu wydrukować od razu odpowiednie dane? Będzie przecież lista zgłoszeń (mam przynajmniej nadzieję, że się pojawi) i na jej podstawie będzie można wydrukować stosowne karteczki. Ja bym wywalił nickname jednak - jak ktoś chce sobie chodzić obwieszony kartkami ze swoimi nickami, to już we własnym zakresie. |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2005-02-03, 17:22
|
|
|
Czy jest jakis problem zeby to na razie wstawic ? Mysle ze chociaz jako tymczasowe logo bardzo dobrze sie sprawuje.
Pole nickname mozna wywalic, ale zostawic na nie miejsce i dac markera na miejscu, zeby mozna bylo wpisac. Kto bedzie chcial, ten wpisze. |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2005-02-03, 18:07
|
|
|
Moim skromnym zdaniem pole na nick powinno być, po znów zaczynać rozmowy od tego, jaki kto ma nick? a co do tego, że niektórzy będą obwieszeni karteczkami ze swoimi nickami, to już ich sprawa Ale jeden głowny powinien się pojawić. Oczywiście opcjonalnie, bo rozumiem, że starzy gracze z zagranicy mogą nie rozumieć pojęcia komputerowa tożsamość |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-02-03, 18:30
|
|
|
Z tymi kropeczkami to myślałam głównie o oszczędnościach, taniej wyjdzie wydrukować kartkę ze wzorem i potem resztę ksernąć, jak ma być ponad 120 osób...
IDsample.doc
|
Pobierz Plik ściągnięto 535 raz(y) 23 KB |
|
|
|
|
 |
lonewolf
|
Wysłany: 2005-02-03, 18:30
|
|
|
Ece napisał/a: | Pole nickname mozna wywalic, ale zostawic na nie miejsce i dac markera na miejscu, zeby mozna bylo wpisac. Kto bedzie chcial, ten wpisze. |
Zgadzam się. Ale miejsce w postaci pustej przestrzeni, nie wykropkowane.
Cytat: | Z tymi kropeczkami to myślałam głównie o oszczędnościach, taniej wyjdzie wydrukować kartkę ze wzorem i potem resztę ksernąć, jak ma być ponad 120 osób... |
Wyjdzie taniej, ale może o 2 złote. Na jednej kartce A4 zmieści się takich świstków ze 20. Ja myślę, że takie z wydrukowanymi od razu odpowiednimi danymi byłoby bardziej profesjonalne i tak się wszędzie robi, np. na przeróżnych konferencjach. |
|
|
|
 |
100per

|
Wysłany: 2005-02-03, 18:50
|
|
|
Dla osób, które nadeślą zgłoszenia, identyfikatory zostaną wydrukowane. Dodatkowo będzie kilkadziesiąt pustych, do wypisania na miejscu. Zresztą będzie przecież drukarka, mozna bedzie wydrukować też na miejscu kilka dodatkowych - jak słusznie zauważył Darek na jednej stronie A4 trochę ich się zmieści... |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-02-03, 18:57
|
|
|
Dokładnie 8 Więc ok, robię imienne |
|