Przesunięty przez: maestro 2014-07-11, 04:49 |
Gdzie nastepny turniej? katowice, lodz, bialystok, gdynia, ? |
Autor |
Wiadomość |
utratos
|
Wysłany: 2004-12-15, 12:13 Gdzie nastepny turniej? katowice, lodz, bialystok, gdynia, ?
|
|
|
Witam!
Nastepny turniej zaplanowany jest dopiero na koniec marca i bedzie to turniej renju + gomoku. to ponad 3 miesiace przerwy. wypadaloby zeby w tym czasie przynajmniejk jeszcze jednen turniej zorganizowac. szkola Marka w wawie odpada. Pozostaje Krakow i byc moze jakis nowy punkt na mapie gomokowej Polski. Mowilo sie o turnieju w gdynii i lodzi czy poznaniu. W bialymstoku i przede wszystkim katowiacach tworza sie kluby gomoku. Tak wiec byc moze w ktoryms z tych miejsc moglby zaistniec turniej. Proponuje dyskusje i propozycje:) Kto da rade zorganizowac nastepny turniej( pewnie na koniec stycznia)???
UTRATOS |
|
|
|
 |
100per

|
Wysłany: 2004-12-15, 12:24
|
|
|
Ślązaki mocno działają w tej sprawie i z tego co wiem, jest to jedyna realna szansa na turniej przed MMP. Aktualnie szukają odpowiednich lokali. Podejrzewam, że w okolicach pierwszej połowy lutego może się udac coś zorganizować. |
|
|
|
 |
tomo17
|
Wysłany: 2004-12-18, 21:12
|
|
|
Mi pasowałoby w Łodzi, bo mam tam rodzinę, a w innych miastach nie, więc rodzice mnie nie puszczą
A więc, Łodzianie do pracy!
Pozdrawiam
Tomo17 |
|
|
|
 |
dev

|
Wysłany: 2005-02-10, 23:37
|
|
|
Siema all mysle ,ze mozecie liczyc na nas (Klub Katowice) cos zorganizujemy:) bedzie lajcior .Na następnym spotkaniu poruszymy ten temat:) bo na forum to nic nie załatwimy:) Ale chyba z tym nalezy najbardziej kierowac sie do dragona , arcziego i aaru którzy są z Katowic bo wielu członków jest z okolic (godzina - pol drogi) Pozdro 4 all |
|
|
|
 |
venus

|
Wysłany: 2005-03-22, 18:53 Re: Gdzie nastepny turniej? katowice, lodz, bialystok, gdyni
|
|
|
utratos napisał/a: | Witam!
Nastepny turniej zaplanowany jest dopiero na koniec marca i bedzie to turniej renju + gomoku. to ponad 3 miesiace przerwy. wypadaloby zeby w tym czasie przynajmniejk jeszcze jednen turniej zorganizowac. szkola Marka w wawie odpada. Pozostaje Krakow i byc moze jakis nowy punkt na mapie gomokowej Polski. Mowilo sie o turnieju w gdynii i lodzi czy poznaniu. W bialymstoku i przede wszystkim katowiacach tworza sie kluby gomoku. Tak wiec byc moze w ktoryms z tych miejsc moglby zaistniec turniej. Proponuje dyskusje i propozycje:) Kto da rade zorganizowac nastepny turniej( pewnie na koniec stycznia)???
UTRATOS |
|
_________________ OK:-) |
|
|
|
 |
venus

|
Wysłany: 2005-03-22, 19:10
|
|
|
Katowicki Klub Gomoku zamierza w czerwcu zoorganizowac turniej w Katowicach lub Bytomiu. Mamy nadzieje, ze sie udaja nasze plany.
Serdecznie zapraszamy chetne osoby do wyrazania swojej opini na temat turnieju na terenie wojewodztwa Slaskiego. |
|
|
|
 |
manga_21__

|
Wysłany: 2005-03-22, 19:35
|
|
|
No pewnie ziomki i mnie zobaczycie na nowo więc nie ma o czym gadac ziomki macie być słyszycie, znowu czule będziemy się witac i żegnać, każdy bedzie kumał baze i każdy będzie fajnisty więc zapraszam. |
_________________ Hej ziomale jak leci;-) |
|
|
|
 |
venus

|
Wysłany: 2005-03-24, 16:44
|
|
|
ania o czym ty rozmawiasz pisz bardziel zrozumiale i w jezyku polskim dziekuje |
|
|
|
 |
manga_21__

|
Wysłany: 2005-03-24, 17:31
|
|
|
to jest polski język tylko troche ziomalski, w stylu hip-hopowym, inni kumają o co chodzi zacznij suchać sam hip-hop to zrozumiesz a potem rusz słownik, i przetumacz sobie o co chodzi, a no właśnie czekam na następny turniej, bo już po mału zdrowieje, a nadodatem pracuje więc kasa będzie i trzeba coś wypić więc szykujcie czekam na niego z niecierpliwością |
_________________ Hej ziomale jak leci;-) |
|
|
|
 |
termin

|
Wysłany: 2005-03-24, 18:14
|
|
|
Tym razem raczej sie zjawie. Dragon, Gondzio, Roy - cwiczcie pingla, bo znowu nie zamierzam spac w nocy. ( mam nadzieje ze stól bedzie) P |
|
|
|
 |
losiu
Łoś super ktoś

|
Wysłany: 2005-03-24, 18:22
|
|
|
Szkoda że nie ma chętnych do tworzenia turnieji na Dolnym Śląsku- napewno bym przyjechał!!;] Ja organizować nie mogę- za mało lat mam...
Acha i bliżej Czesi mają do Polski;] Na pzejezdzie graniczym w Jakuszycach...;]
Pozdrawiam;] |
|
|
|
 |
raigeken
Dziendobry :P

|
Wysłany: 2005-03-24, 20:14
|
|
|
W temacie zostało zawarte dobre pytanie...
Gdzie następny turniej? Ma ktoś już jakieś plany organizacyjne itd.? Poznań, Katowice, Łódź...?
Pozdrawiam,
Raigeken |
_________________ Gomoku&Renju |
|
|
|
 |
Peaceman

|
Wysłany: 2005-03-24, 20:44
|
|
|
Pewnie najlepszym miejscem byłaby Warszawa ( przynajmniej dla mnie ), ale ze względu na to, że poprzedni turniej odbył się w Wawie jest to mało prawdopodobne ( specjalnie użylem tego zwrotu żeby zostawić cień nadziei ). Może dobrym pomysłem byłoby zorganizować turniej w Krakowie. Łatwiej zachęcić do przyjazdu zagranicznych gości do miasta, które znają ze słyszenia, a i miejsc do zwiedzania jest piekielnie dużo(nie ujmując oczywiście Katowicom czy innym miastom). Ale pewnie wszystko zależy od chęci i starań "okręgowych" klubów gomoku. Może urządzimy małe referendum na ten temat
W każdym razie swój (bez)cenny głos oddaje na Kraka |
_________________ Peace&Love |
|
|
|
 |
freitaag

|
Wysłany: 2005-03-25, 01:15
|
|
|
Moze być w Katowicach. Peaceman nie sądzę, aby na V turniej (niemiędzynarodowy) tak tłumnie przyjechali obcokrajowcy...Można liczyć na Czechów , ale bedzie ich co najwyżej "kilku". A jeżeli już rozpatrywać wybór pod kątem atrakcyjności to sądzę, że większości osób znane jest już jako tako miasto Kraków, a Katowice nieco mniej |
_________________ Adna toćka, wtaraja toćka, krasoćka, i jest mardoćka |
|
|
|
 |
manga_21__

|
|
|
|
 |
|