Nowy OP! |
Autor |
Wiadomość |
adik
|
Wysłany: 2004-10-28, 22:34 Nowy OP!
|
|
|
Witam.
Proponuję, aby każdy wysłał ten list na adres kurnik@kurnik.pl
Kod: | Witam. Jestem wielkim fanem Gomoku. Czas szybciej mi płynie, gdy układam biało-czarne kulki - uwielbiam to robic tylko i wyłącznie na Kurniku. Dlatego chciałbym, aby było tam spokojnie, odpowiednie osoby dbały o porządek, aby było tak jak dawniej. Niniejszym, chciałbym prosić o to, aby wprowadzono niewielkie zmiany. W związku z dłuższą nieobecnością operatora o pełnych prawach, nickiem Kvass, chciałbym, aby jego następcą (na pewno godnym) została osoba, której można ufać, która dobrze zna wszystkich graczy i spędza mnóstwo czasu na Kurniku, już od kilku lat. W imieniu swoim i pewnie większości forumowiczów ze Stowarzyszenia, chciałbym prosić o nadanie pełnych możliwości operatorskich graczowi o nicku Minuta. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Podpis.
|
Ja już wysłałem.
Dopisałem też coś w sprawie jednego z Operatorów, mam nadzieję, ze MAF posłucha..
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
|
Ece
Wielki Admin ;)
|
Wysłany: 2004-10-28, 22:59
|
|
|
Dosyc zabawne, bo pare godzin przed Twoim postem, wyslalem do MAFa maila na mniej wiecej ten temat. Przedstawilem jednak bardziej problem i moje ogolne przemyslenia na ten temat, ale zobaczymy co odpisze |
|
|
|
|
adik
|
Wysłany: 2004-10-29, 16:54
|
|
|
MAF napisał/a: | Minuta jest niepowazna osoba.
M. |
Mimo to, będę się kłócił dalej.
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
|
sekta
Sekcia :D
|
Wysłany: 2004-10-29, 17:15
|
|
|
Może zrobimy najpierw głosowanie na rozsądnego operatora a potem wyslemy maila do MAFa.Jak myslicie kto by był rozsądnym operatorem na gomoku?Tylko najpierw dobrze się zastanówmy bo jak bedziemy pisac ciągle maile do MAFa z propozycjami nowych opów to sie wkurzy i nikt nie będzie nowym opem. |
_________________ P0zdr0 |
|
|
|
|
martin1234
Hicham El Guerrouj
|
Wysłany: 2004-10-29, 17:44
|
|
|
adik napisał/a: | MAF napisał/a: | Minuta jest niepowazna osoba.
M. |
Mimo to, będę się kłócił dalej.
Pozdrawiam, Adik. |
Dla mnie jeszcze bardziej niepoważną osobą jest sam Pan Marek Futrega...
Minuta jest niepoważny, a Sodam za to najodpowiedzialniejszym użytkownikiem Kurnika, który może mieć Opa tylko i wyłącznie dzięki rozmowie ze "stwórcą" Kurnika i formalnemu poleceniu go przez Alice.
Aż dziwi mnie, że decyzje, wydawaloby się, odpowiedzialnej osoby jaką jest Maf mogą być tak głupie... (nie chodzi tylko o sprawę Sodama) |
|
|
|
|
bad_mojo
recenzent ludzkości
|
Wysłany: 2004-10-29, 18:59
|
|
|
Przekierowujecie mafowi na maila spam? Może jak będziecie sie starać bardziej dyplomatycznie, nie "wszyscy na jednego", to wreszcie kogoś posłucha.... |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
|
adik
|
Wysłany: 2004-10-29, 19:04
|
|
|
sekta napisał/a: | Może zrobimy najpierw głosowanie na rozsądnego operatora a potem wyslemy maila do MAFa.Jak myslicie kto by był rozsądnym operatorem na gomoku?Tylko najpierw dobrze się zastanówmy bo jak bedziemy pisac ciągle maile do MAFa z propozycjami nowych opów to sie wkurzy i nikt nie będzie nowym opem. |
Jezu, skądś ty jest? Każdy wie, że Minuta - no co, może Ty?
pantopoda napisał/a: | Przekierowujecie mafowi na maila spam? Może jak będziecie sie starać bardziej dyplomatycznie, nie "wszyscy na jednego", to wreszcie kogoś posłucha.... |
Zaczynasz się robić nudny..
martin1234 napisał/a: | Dla mnie jeszcze bardziej niepoważną osobą jest sam Pan Marek Futrega...
Minuta jest niepoważny, a Sodam za to najodpowiedzialniejszym użytkownikiem Kurnika, który może mieć Opa tylko i wyłącznie dzięki rozmowie ze "stwórcą" Kurnika i formalnemu poleceniu go przez Alice. |
Już nic Mafowi nie pisałem o Saddamie, aczkolwiek miałem na to ochotę wielką. Co mi do tego? W sumie już po fakcie, nie ma co odkopywać tematu.
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
|
sekta
Sekcia :D
|
Wysłany: 2004-10-29, 19:42
|
|
|
Cytat: | Jezu, skądś ty jest? Każdy wie, że Minuta - no co, może Ty? |
Ja nic nie mówilem o sobie.Może twierdzisz,że ty byłbyś dobrym opem?buhaha
Co myślicie o duskskym?Minuta byłby świetnym opem ale jak MAF go już odrzucił to nie ma sie co kłócić.Dusksky też często jest na kurniku i uwazam,ze byłby dobrym opem |
_________________ P0zdr0 |
|
|
|
|
lonewolf
|
Wysłany: 2004-10-29, 19:54
|
|
|
Soul |
|
|
|
|
adik
|
Wysłany: 2004-10-29, 20:11
|
|
|
Lone - najpierw sam zrezygnuj.
Poza tym Soul pewnie się nie zgodzi - "nie lubi" Kurnika
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
|
raigeken
Dziendobry :P
|
Wysłany: 2004-10-29, 20:31
|
|
|
Minuta i Soul się nadają... Dusksky również często bywa na kurniku...
Minuta
Soul
Pozdrawiam,
Raigeken |
|
|
|
|
Chaosu
|
Wysłany: 2004-10-29, 21:03
|
|
|
[akapit]Myślę, że to co usłyszał Adik było odpowiedzią trochę 'zbywającą' z racji tego kim (może być) Adik dla MAFa. Uważam tak, ponieważ w Warszawie gdzie miałem przyjemność poznać zarówno Minutę jak i MAFa sytuacja związana z tematem 'Minuta i op' wyglądała inaczej ze strony MAFa. Napewno MAF nie ma Minuty za osobe niepoważną.
[akapit]A i owszem Dusksky byłby dobrym opem, może MAF potrzebuje poznać Zbyszka w rzeczywistości? To że ktoś zachowuje się rozsądnie i dobrze gra nie oznacza zaraz że ma być opem, tym bardziej że Dusksky nie ma czystej kartoteki : ) |
_________________ now back to the Gene Krupa syncopated style |
|
|
|
|
Ece
Wielki Admin ;)
|
Wysłany: 2004-10-30, 01:18
|
|
|
Mysle ze po pierwsze nalezy odczepic sie od MAFa. Poza jego roznica zdan z kvassem (o szczegolach ktorej praktycznie nic nie wiedzielismy), wszystko bylo OK. Sprawa OPa to wina alicecoopera (ktorego... skrytykowalismy przy piwku), ktory powiedzial, ze najprawdopodobniej zostal wybrany juz nowy full-op.
PRAWDOPODNIE - czy tak jest/bedzie, to nie mam pojecia. Przede wszystkim lepiej jest rozmawiac z MAFem, niz krzyczec, krytykowac etc. Poczekajmy troche. |
|
|
|
|
100per
|
Wysłany: 2004-11-03, 11:38
|
|
|
Maf napisał nam, że jest w skłonny przyznać uprawnienia opa osobom wskazanym przez nas. Aktualnie dogadujemy się z kandydatami i z Mafem odnośnie szczegółowych warunków. Jest duża szansa, że niedługo nadejdą ciężkie czasy dla oszustów. |
|
|
|
|
Ixchel
|
Wysłany: 2004-11-03, 12:04
|
|
|
hihihihi.. no mam nadzieję, że będzie już w końcu porządek
aha, dogadujecie się z kandydatami? to czemu do mnie nikt się jeszcze nie odezwał? czyżbym miała konkurencję, którą trzeba wyelminować? |
|
|
|
|
|