Euroliga 2011/2012 |
Autor |
Wiadomość |
zukole
|
Wysłany: 2011-10-13, 00:51 Euroliga 2011/2012
|
|
|
Zapisy czas zacząć.
Cytat: | Dear players!
Next season 2011/2012 starts from Monday 31.10.2011.
Registration for teams is open.
For joining the league captains of teams have to visit the page 'My Team -> Edit team' and to set the checkbox 'My team wants to play in the current season 2011/2012'.
Teams will appear in 'Playing teams' after administrator confirms them.
Deadline for team registration is 30.10.2011.
See you soon in interesting matches! |
|
|
|
|
 |
Joyoman
Miriam <3

|
Wysłany: 2011-10-15, 19:12
|
|
|
Witam!
W tym sezonie EL stworzyłem razem z Malutkim nowy team Black Magic. Już mamy 5 graczy, a więc mamy jeszcze 2 wolne miejsca na wytrawnych gracze .
Obecny skład to Malutki, Jkomd, Joyoman, Hitu i Siwer.
Pozdrawiam, Joyoman! |
_________________ ... Nie ważne kto wygra, ważne żeby grał sprawiedliwie ...
http://oi49.tinypic.com/351h9qf.jpg |
|
|
|
 |
rakdar

|
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2011-10-18, 00:00
|
|
|
Zastanawiamy się nad kilkoma zmianami w składzie Dark Team. Niestety, mimo najszczerszych chęci, część z nas nie ma możliwości aktywnego wspierania drużyny i gry na swoim optymalnym poziomie.
Jeżeli zatem są gracze, którzy aktualnie nie mają drużyny lub nie czują się najlepiej w swojej obecnej ekipie, czy też po prostu potrzebują jakiejś zmiany lub zwyczajnie chcą dołączyć do jedynego w historii EL zwycięskiego teamu z Polski , to proszę bardzo o krótką informację na priv.
Od razu zaznaczam, że czekam jedynie na poważne oferty, czyli od graczy o ustabilizowanej pozycji w świecie gomoku (tylko proszę bez fałszywej skromności przy samoocenie ), relatywnie wysokich umiejętnościach, co najmniej akceptowalnej kulturze osobistej, no i przede wszystkich znanych mi osobiście
Nie ukrywam, że nie jesteśmy drużyną "analityków", ale każdy wkłada w grę tyle zaangażowania i serca, na ile mu tylko sytuacja życiowa pozwala. Chcemy wygrywać, ale nie za wszelką cenę Dobra atmosfera w drużynie to w DT wartość zaliczana do najwyższych.
Być może to propozycja właśnie dla Ciebie
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
Magda

|
Wysłany: 2011-10-18, 08:14
|
|
|
Angst masz zadatki na przedstawiciela handlowego Tylko zapomniałeś o jednym... nie napisałeś ile płacisz |
_________________ ... |
|
|
|
 |
angst
|
Wysłany: 2011-10-18, 09:43
|
|
|
sexomierz napisał/a: | zapomniałeś o jednym... nie napisałeś ile płacisz |
Rzeczywiście - dzięki za przypomnienie
W tym sezonie wystarczy zostać zaaprobowanym do gry w DT i można dołączyć do drużyny bez żadnych opłat!
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
rakdar

|
Wysłany: 2011-10-18, 23:13
|
|
|
Następna - Barcelona
http://www.euroleague.cz/php/team.php?tea=191
P.S. Dwa poprzednie posty administrator powinien usunąć - nie trzymają się tematu |
_________________ Niektórym nie przeszkadza gdy są opluwani. Widocznie lubią deszczową pogodę... |
|
|
|
 |
angst
|
Wysłany: 2011-10-19, 09:42
|
|
|
Jak to nie na temat? Ewidentnie dotyczą zbliżającego się sezonu - co jest z nimi nie tak?
Od Barcelony bardziej obawiałbym się Violent Pandas - jak dla mnie na razie kandydat numer jeden do tytułu (oczywiście nie licząc DT ), szczególnie pod nieobecność xxx Cube.
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
an_24

|
Wysłany: 2011-10-19, 10:50
|
|
|
Cytat: | Dwa poprzednie posty administrator powinien usunąć - nie trzymają się tematu |
Zgadzam się z tym stwierdzeniem: te posty powinny znaleźć się co najwyżej w Hyde Parku,
ponieważ noszą w sobie znamiona ... korupcyjne.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Magda

|
Wysłany: 2011-10-19, 10:59
|
|
|
Kochany Rakdarze!!
Rozumiem, że zazdrość wzięła górę... ale mógłbyś czasem opanować swoje emocje...
Angst usuń dla dobra zażyłości gomo:)
Gorące pozdrowienia dla Com!
z uszanowaniem
M. |
_________________ ... |
|
|
|
 |
maestro
Viceprezes

|
Wysłany: 2011-10-19, 11:34
|
|
|
Znamiona korupcyjne? Nie kasować, dowody dla prokuratora |
|
|
|
 |
zukole
|
Wysłany: 2011-10-19, 14:38
|
|
|
angst napisał/a: | Violent Pandas - jak dla mnie na razie kandydat numer jeden do tytułu (oczywiście nie licząc DT ), szczególnie pod nieobecność xxx Cube |
Plus The lols wsparte Gaborem.
Plotka głosi, że i north pole nie będą uczestniczyć. |
|
|
|
 |
rakdar

|
Wysłany: 2011-10-19, 15:05
|
|
|
Drogi Sexomierzu!!
Wątek zazdrości?? Chyba mogłaś się domyślić, że mój post nie dotyczył Ciebie, a dostałaś tylko (tak już w życiu bywa) niechcący rykoszetem . Jeśli poczułaś się urażona, to szczerze przepraszam.
Nie powinno być tak, że są równi i równiejsi, Orwell się kłania.
A o Violent Pandas już pisano. |
_________________ Niektórym nie przeszkadza gdy są opluwani. Widocznie lubią deszczową pogodę... |
|
|
|
 |
angst
|
Wysłany: 2011-10-19, 15:12
|
|
|
Bardzo jestem ciekaw, dlaczego według niektórych tamte posty były nie na temat. Mowa jest o zbliżającym się sezonie Euroligi, więc gdzie miałbym napisać o poszukiwaniu graczy do składu na tenże sezon? Pojawiło się zapytanie, czy będę płacił za grę (nieważne, czy mniej, czy bardziej żartobliwe), a ja się do tego ustosunkowałem, aby rozwiać ewentualne wątpliwości.
Temat jest tak ogólnie sformułowany, że nie sądzę, abym się z nim rozminął. Z chęcią jednak przeczytam konkretną argumentację w tym zakresie, bo tradycyjnie pojawiają się różnego rodzaju zarzuty bez żadnych szczegółów czy wyjaśnień.
Na pewno jest jednak w tej chwili kilka postów powyżej, nad których usunięciem muszę się zastanowić, bo ewidentnie nawiązują do tych części wypowiedzi, które z nowym sezonem EL nie są akurat związane.
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
Magda

|
Wysłany: 2011-10-19, 15:38
|
|
|