Propozycja wznowienia ILR |
Autor |
Wiadomość |
Muchal
|
Wysłany: 2007-06-28, 14:14 Propozycja wznowienia ILR
|
|
|
Elo Elo
Mam propozycje, żeby wznowić rozgrywki Internetowej Ligi Renju. Może od września jakaś Edycja. Co o tym myślicie? kto byłby chętny? i jakie proponujecie zasady coś jak IPP czy jak IRP ?
pozdro |
_________________ If the problem can be solved there is no use worrying about it, if it can't be solved worrying will do no good. |
|
|
|
 |
spavacz
|
Wysłany: 2007-06-28, 16:22
|
|
|
Bardzo dobry pomysł, tak samo możnaby wznowić rozgrywki ILP.
Może znów więcej osób grałoby w te gry. Bo jak na razie to gomoku za bardzo dominuje we wszystkich sprawach. |
_________________ Pozdrawiam, Spav |
|
|
|
 |
maestro
Viceprezes

|
Wysłany: 2007-06-28, 16:36
|
|
|
Ciekawe czy znajdzie się ktoś, kto by się podjął organizacji? Samo nic się nie zrobi, a IPP działa dzięki silnemu zaangażowaniu Angsta. |
|
|
|
 |
Muchal
|
Wysłany: 2007-06-28, 17:11
|
|
|
Myśle, że mógłbym się tego podjąć. Mogę zrobić jakąś prostą stronke i na niej zamieszczać wyniki i terminarz. Umawianie spotkań mogłoby polegać na gg , mailach, albo tak jak w ipp temat umawianie spotkań. Teraz tylko chciałbym wiedzieć ile by było osob chętnych i jaką formę miałyby przybrać te rozgrywki - takiej jak IRP czy jak tegoroczna edycja IPP.
Wypowiadać się, jak będzie sporo chętnych to myśle że od września moglibyśmy ruszyć.
pozdro |
_________________ If the problem can be solved there is no use worrying about it, if it can't be solved worrying will do no good. |
|
|
|
 |
Peaceman

|
Wysłany: 2007-06-28, 17:41
|
|
|
Jestem zainteresowany. Jeśli będę miał dostęp do neta we wrześniu, na pewno wezme udział. |
_________________ Peace&Love |
|
|
|
 |
vilumisiek

|
Wysłany: 2007-06-28, 20:27
|
|
|
Może od razu jakaś ILP ruszy? |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2007-06-29, 14:17
|
|
|
Muchal napisał/a: | Teraz tylko chciałbym wiedzieć ile by było osob chętnych i jaką formę miałyby przybrać te rozgrywki - takiej jak IRP czy jak tegoroczna edycja IPP.
Wypowiadać się, jak będzie sporo chętnych to myśle że od września moglibyśmy ruszyć. |
Rowniez chetnie zagram zarowno w ILP, jak i w ILR. Problemem z reguly jest zwykle slabnace zaangazowanie organizatorow i zwykle rozgrywki nikna w koncowce. W Muchala energie wierze, zatem do dziela
Pozdrawiam
Angst
P.S. Nie wypowiem sie konkretnie na temat systemu, gdyz jest to dla mnie bez wiekszego znaczenia. Chyba i IRP i IPP maja w miare rozsadne systemy, wiec raczej mozna je przeniesc na ILR(P). Najwiecej zalezy i tak od checi graczy. W razie czego sluze (ograniczona czasowo) pomoca. |
|
|
|
 |
Muchal
|
Wysłany: 2008-08-12, 23:04
|
|
|
W Estoni gadaliśmy o wznowieniu ILR... mysle ze mogłoby się to przyczynić do popularyzacji tej gry w Polsce...
na dzień dzisiejszy prosze o wpisywanie się w tym temacie osób chętnych do gry...
jesli chodzi o serwer to ORC spełnia wg mnie wszystkie wymagania. nie jest trudne załozenie nicka, można też błagać mafa żeby przywrócił renju na kurniku, ale wątpie zeby to zadziałało
no więc prosze o wpisywanie się w tym temacie osób zainteresowanych graniem w ILR lub IPP w Renju |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2008-08-13, 00:22
|
|
|
Nie lubię się ruszać z Kurnika, ale nie znaczy to, że nie zagrałbym z chęcią w takich rozgrywkach
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
president_devil

|
Wysłany: 2008-08-13, 00:29
|
|
|
Widzę, że Muchal dostałeś kopa dzięki temu wyjazdowi . Na mnie możesz liczyć .
Tylko zastanawia mnie według jakich reguł chciałbyś aby ta liga była rozgrywana. I najważniejsza sprawa, żeby orc nie odmówił posłuszeństwa w trakcie meczu bo często mu się to zdarza... |
_________________ Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona. |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2008-08-13, 01:49
|
|
|
Ja jestem za proszeniem mafa o przywrócenie renju na Kurniku. |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
termin

|
Wysłany: 2008-08-13, 02:39
|
|
|
pograłbym. |
|
|
|
 |
Karol G.
|
Wysłany: 2008-08-13, 04:51
|
|
|
Ja nie wiem czy bym pograł (w renju), wszystko zależy od wolnego czasu.
A co do systemu to może robin round (system (dwu)kołowy) ze wstępnym rozstawieniem po rankingach?
A na ligę/puchar pente się piszę. Również jestem za systemem dwukołowym, gdyż uważam go za najsprawiedliwszy.
BTW. Wie ktoś jak to będzie z Euroligą Renju? Będzie gdzieś indziej rozgrywana czy upada? |
|
|
|
 |
bałtyk_gdynia
Ostrzeżeń: | 1/3/4
|
Wysłany: 2008-08-13, 09:55
|
|
|
bad_mojo napisał/a: | Ja jestem za proszeniem mafa o przywrócenie renju na Kurniku. |
Jeśli Maf nie chce przywrócić to niech chociaż wrzuci jako jedną z odmian gry "kółko i krzyżyk" i bedzie cacy... Umożliwi to wznowienie rozgrywek renju na kurniku i zagranie choćby 1 oficjala w renju tygodniowo... |
|
|
|
 |
spavacz
|
Wysłany: 2008-08-15, 00:26
|
|
|
bad_mojo napisał/a: | Ja jestem za proszeniem mafa o przywrócenie renju na Kurniku. |
I pente : )
Tak wiem, nie na temat, ale jeżeli będzie ILR to się zgłaszam. |
_________________ Pozdrawiam, Spav |
|
|
|
 |
|