Forum.Gomoku.pl Strona Główna Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Lamy wszechczasów
Autor Wiadomość
adik 

Wysłany: 2004-06-07, 16:36   Lamy wszechczasów

Dzień dobry.

Temat o lamach wszechczasów, tutaj można się wyżyć..

Chciałbym, abyśmy sporządzili mały ranking..

Jeśli chodzi o samych "bohaterów"..

Przedstawiam moich kandydatów, obok wyjaśnienia:

Sodam Gomora - radość z tego, że negatywnie piszą o nim Czesi, w ogóle lamowatość, chamska gra, proponowanie remisu przy przegranej partii - chyba wszystkim znane są jego poczynania... no i nabijanie...

Grucha92 - Praktycznie to samo co Sodam, ucieczki podczas partii, itd..

Mój nowy kandydat, absolutnie rewelacyjny i śmiesznie lamowaty..

Powell vel. Clinic - od pewnego czasu siedzę na moim nicku 0 gier, po prostu szary, przez nikogo nie zauważony.. po bloknięciu Clinica, który miał 2060, a sam mistrz grał na nim jedną partię na tydzień, czasami miesiąc, ale tylko z tymi, którzy łączyli w sobie wysoki ranking i słabą grę.. Na szczęście mądrzy operatorzy dostrzegli to i nick dostał bloka.. Teraz stworzył nicka Clinic_, na którym w opisie było napisane, że gra ze wszystkimi.. kiedy zdobył poma, w nawiasie pojawiło się (poza szarymi), a kiedy zdobył 1910, grając z Karolkiem777, który wcześniej był na innym nicku i Clinic napisał, żeby wszedł na pomarańczowym, bo na żółtym z nim nie będzie grał, teraz już zniknęło w ogóle wszystko, zostało tylko "AC Milan Rulezz" i "Training Nick".

Ten człowiek mnie dobija. Po co on siedzi na tym Kurniku? Zaraz znowu mu Clinica_ blokną i będzie płakał..

Ehh..

Pozdrawiam, Adik.

s3v3n

Wysłany: 2004-06-07, 22:50   

fajny temat
ja strasznie duzo ludzi mam ignorowanych, wiekszosc juz nawet nie pamietam za co- widac zalezli mi kiedys za skore:)
zauwazylem, ze na twojej liscie brakuje tej wegierskiej ... lamy(chociaz cisna sie gorsze slowa na usta:) , czyli rostasferike/babylove itd, niestety tworzy tyle nickow, ze nie nadazam z ignorowaniem wszystkich.. a czemu jest lama to az szkoda pisac, ten sam poziom co grucha i sodamgomora!!!
jak sobie przypomne jeszcze jakiegos idiote to napewno wpisze
ahh, z tego co napisales o clinicu to wcale bym go nie nazwal lama, ja osobiscie go lubie no i w koncu kazdy moze grac z kim chce, ja tez nie gram z kazdym

adik 

Wysłany: 2004-06-08, 14:41   

Jeśli chodzi o Rostaserfike, czy jak mu tam, to jego nicki, które znam, to:

- kopernusz, motorbiciikii, babylove, irprostaserfike, rostaserfike, itd..

Clinic nie to, że nie gra z każdym, bo nie o to chodzi, no ale cholernie lami.. zależy mu tylko na punktach, a takie podejście musi być tempione. Mimo, że może mieć reda dzięki grze z każdym, to on i tak swoje.. ;/

Pozdrawiam, Adik.

mattmiller 

Wysłany: 2004-06-08, 17:48   

Rostaserfike to znany mi pokesztan

milan_fan 

Wysłany: 2004-06-08, 22:07   

ale ty łoś jestes adik... bez kitu. co do karolka-- jezeli ma pomaranczowy nick to czemu ma grac ze mna na jakims nowo zalozonym skoro moze na starym. po 2 nie bede plakac po tracie tego nicka(clinic_) bo mi na nim nie zalezy. zalozylem go aby nikt sie pode mnie nie podszywal (na przyklad taki nick irp_clinic_). naprawde jakos mnie nie poruszylo to co napisales.
per sempre rossoner!

kaka 

Wysłany: 2004-06-08, 22:15   

Cytat:
a kiedy zdobył 1910, grając z Karolkiem777, który wcześniej był na innym nicku i Clinic napisał, żeby wszedł na pomarańczowym, bo na żółtym z nim nie będzie grał, teraz już zniknęło w ogóle wszystko, zostało tylko "AC Milan Rulezz" i "Training Nick".

Cytat:
co do karolka-- jezeli ma pomaranczowy nick to czemu ma grac ze mna na jakims nowo zalozonym skoro moze na starym

Jeśli o mnie chodzi to nie pamiętam takiej sytuacji. Pisze dlatego ,że nie kojarze żadnych moich imieników z kurnika. Jak chodzi o innega karola1800 to sory ale ja takiego nie znam.

P.S. Napisze jeszcze że nie uważam Milana za lame tak że nie zgodze się tutaj z Adikiem.
P.S.2. Wam też nie działa kurnik? Mnie to juz wkurzać zaczyna bo lubiałem sobie pograć czasem.

milan_fan 

Wysłany: 2004-06-08, 22:21   

Cytat:
Jeśli o mnie chodzi to nie pamiętam takiej sytuacji. Pisze dlatego ,że nie kojarze żadnych moich imieników z kurnika. Jak chodzi o innega karola1800 to sory ale ja takiego nie znam.

wtedy karolek777 mial poma
per sempre rossoner!

adik 

Wysłany: 2004-06-08, 23:54   

Cytat:
co do karolka-- jezeli ma pomaranczowy nick to czemu ma grac ze mna na jakims nowo zalozonym skoro moze na starym

Powell, to czemu nie grasz na The Man..?

Równie dobrze inni mogą mieć pretensje.. ja mogę grać nawet z szarym Gondziem. Wiem, że nic to nie zmieni, bo jak zasługuje na jakiś rank, to go będe miał, że tak powiem - zwisa mi to.

Pozdrawiam, Adik.

Ece 
Wielki Admin ;)

Wysłany: 2004-06-09, 09:56   

adik napisał/a:
...jak zasługuje na jakiś rank, to go będe miał, że tak powiem - zwisa mi to.
Pewnie i tak, tylko... Dlaczego wciaz robisz nowe nicki ? Dojdziesz wysoko, zaczniesz spadac i robisz nowego nicka. Nowy nick i grasz z tymi o wysokim ranku, byle szybko Twoj podskoczyl Ci w gore. Poki idzie do przodu, to grasz, a potem... Potem jest moment, ze juz tak ladnie nie idzie, wiec znowu nick nowy, bo szybko zmienia sie kolorki i fajnie jest. Jak Ci nie zalezy na ranku i grasz z kazdym, to zrob jednego nicka i faktycznie graj z kazdym.

adik 

Wysłany: 2004-06-09, 14:45   

Robię jednego nicka i co?

I gram z każdym kilkanaście gier, ale potem to już bywa nudne.. czasami ma się jakieś osobiste porachunki (ok. 50% moich nicków ostatnio powstało, żeby zniszczyć Powella i się udało, bo tylko jak byłem na seminarium zgodził się zagrać..), albo też po prostu chęć wyznaczania sobie nowych celów?

Jakie ty masz cele?

Pozdrawiam, Adik.

_gnoza_ 

Wysłany: 2004-06-09, 16:17   

czesc!
wiem ze temat jest o lamach wszechczasow, ale: dla mnie to na kurniku to jest tyle lam ze szkoda wymieniac, wiekszosc jest nieznana bo ma tak nie wiecaj jak 1600 ranku, i dlatego raczej gram sobie na 1600+(no chyba ze kogos znam), a co do nickow to sadze ze mozna miec ile sie chce, to sprawa osoby ktora je sobie zaklada, a sam gram na dwoch i jest ok:)

kantpie 
jajcol :)

Wysłany: 2004-06-09, 17:30   

Cytat:

P.S.2. Wam też nie działa kurnik? Mnie to juz wkurzać zaczyna bo lubiałem sobie pograć czasem.

No właśnie o to chodzi, że mi nie działa. Nie że wolno wchodzi tylko... w ogóle nie wchodzi. :(

baddab 

Wysłany: 2004-06-10, 12:27   

Hehehe,

Jeśli lamy wszechczasów to nie może zabraknąć gracza pawel_jaslo z czasów starej dobrej drabinki. Czytając ten temat nie mogę oprzeć się wrażeniu, że wszyscy wymienieni powyżej nie dorównują mu w lamerstwie nawet do połowy. :lol:

Pozdrawiam,

BadDab

Chaosu 

Wysłany: 2004-06-10, 15:22   

Lamą, wcale nie największą, ale jedną z pierwszych w pente był arti1992 (dziękuję za zbanowanie... : ) ).

angst 
Członek Zarządu
Kapitan IRP

Wysłany: 2004-06-11, 01:21   

No pawel_jaslo byl lamą, ale czy największą? A pamiętacie _wentry_ ? :)

Odpowiedz do tematu