|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
PUBLICZNE ... |
Autor |
Wiadomość |
alicecooper
Skarbnik
|
Wysłany: 2004-10-28, 01:16 PUBLICZNE ...
|
|
|
Wyrażam publiczne podziękowania za przygotowanie dyplomów na II turniej Sylwii - Olsztyniance
a także za ufundowanie pucharu przechodniego dla zwycięzcy turnieju pingponga Maćkowi - Bmacowi i Łukaszowi - Lutalkowi.
(lepiej póżno ...)
Wiceprezes Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
Marek Gorzecki |
Ostatnio zmieniony przez alicecooper 2004-10-28, 09:03, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2004-10-28, 01:45
|
|
|
Mam taka propozycje - moze Puchar przejmie na wlasnosc osoba, ktora jako pierwsza wygra trzy turnieje w ping-ponga (tak jak bylo z Mistrzostwami Swiata w pilce noznej). Nie chce mi sie na kazdy turniej tego pucharu taszczyc
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
_OLSZTYNIANKA_
|
Wysłany: 2004-10-28, 10:09
|
|
|
Dziekuje Jeszcze naleza sie podziekowania dla BMAC-ka za zasponsorowanie legitymacji !!! A propo....szkoda , ze nie przyjmowaliscie zapisow w sobote ,bo tym sposobem nie zostalam czlonkiem Stowarzyszenia |
|
|
|
 |
aaru
BrainKing.com

|
Wysłany: 2004-10-28, 14:19
|
|
|
Ja również wszystkim dziękuję.
Duże uznania dla Marka, że jako jedyny pomyślał o tym, by podziękować oficjalnie i dużymi literkami. |
_________________ Pozdrawiam
aaru / Arek |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|