|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
Kryzys turniejów oficjalnych? |
Autor |
Wiadomość |
Chaosu

|
Wysłany: 2009-01-31, 23:21
|
|
|
. . .Zacznę od początku, faktycznie nie znam się na dzisiejszych realiach kurnika ale właściwie do niczego nie jest mi to potrzebne, bo (na co zwrócił mi uwagę Kot) ja cytuję poniższe zdanie nie w kontekście reguł NT (dlatego wyciąłem jeszcze mniejszy fragment tym razem), a w kontekście kurnika. Po powyższej dyskusji dopiszmy (co dla większości jest oczywiste), zrobił poma = grał swap.
zukole napisał/a: | ostatnio koleś co zrobił poma w 3 dni pisał mi że to jego pierwszy nick na kurniku, grał na wp, więc rozwój bajek na kurniku kwitnie :lol: |
. . .Napisz czemu wykluczasz taką możliwość. Ja mówię, że po pierwsze jest możliwe, po drugie regularnie się zdarza, a po trzecie znajdując odpowiedniego kandydata można to w dowolnym momencie pokazać. |
_________________ now back to the Gene Krupa syncopated style |
|
|
|
 |
zukole
|
Wysłany: 2009-01-31, 23:25
|
|
|
Jest możliwe i się zdarza, dla gracza co rozegrał setki bądź tysiące gier na kurniku, założył kolejny nick i robi poma. Nie dla kogoś, kto dopiero stawia pierwsze kroki na serwerze, pcha się na swap i robi poma. No chyba że ćwiczył na innym serwerze co ma swap ( doizece etc ), w co jednak wątpię. |
|
|
|
 |
Chaosu

|
Wysłany: 2009-01-31, 23:28
|
|
|
. . .Ja jestem odmiennego zdania, dziękuję. |
_________________ now back to the Gene Krupa syncopated style |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|