Gomoku a ... piłka nożna :) |
Autor |
Wiadomość |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2006-09-30, 19:29
|
|
|
Wszystko jest do dupy, tylko szczoteczka do zębów.
Wszystko jest gównem oprócz moczu.
A myślenie jest przereklamowane. |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
ermijo

|
Wysłany: 2006-09-30, 22:09
|
|
|
Widzę jakąś kampanię na najlepszy (lub też najdurniejszy co czasami idzie w parze) post roku |
_________________ Always: "Homo ludens"
Never: "Homo faber" |
|
|
|
 |
kuroi_hitsuji
The Vilumisiek

|
Wysłany: 2006-10-03, 15:39
|
|
|
A tak wogóle. Pisząc ten post miałem poniekąd wskazać słabe punkty systemu irp (a to, że zauważył to tylko ermijo to już inna sprawa). Obecnie mecze międzynarodowe wyglądają tak: Polacy ciupią wiele meczy irp. Nie grają najlepsi tylko najcierpliwsi fanatycy tej gry.
A ekipy zagraniczne... Najlepszy rzuca hasło: Chodźcie chłopaki zagramy kilka meczy na śmiesznych nickach z końcówka naszego kraju i zlejemy Polaków. W 5 minut zbiera deklaracje najlepszych na klika meczy. Wpada najlepszy skład i rozpiernicza w cztery dupy naszą reprezentację.
Właśnie po to powinna zostać wprowadzona funkcja selekcjonera, który bez rzadnych zbędnych ceregieli powoływał reprezentację na każdy mecz z osobna. W jego interesie byłoby zmontowanie jak najlepszego składu.
W interesie wszystkich zwycięstwa IRP. |
_________________ meeeeeee, czarna owca kurnika |
|
|
|
 |
beer and sex
|
Wysłany: 2006-10-12, 10:03
|
|
|
I co ci z tego selekcjonera jak sam napisales ze najlepsi maja to gdzies a graja tylko zapalency. Lepiej zwolac cheerleaderki bedzie przynajmniej uczta dla oka |
|
|
|
 |
drlsd
|
Wysłany: 2006-10-31, 10:11
|
|
|
łiket lamasy
najlepsze bedzie obsawianie wyników, jakas tabela i bukmacher na calego