|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
Przesunięty przez: maestro 2014-07-11, 05:02 |
O Stowarzyszeniu (mariasz.pl) |
Autor |
Wiadomość |
wicherek

|
Wysłany: 2005-11-14, 12:14 O Stowarzyszeniu (mariasz.pl)
|
|
|
Hej, nie wiem, czy juz to widzieliscie i czy autor tej strony byl na turnieju w Bytomiu, ale z jakis zrodel wiedzial on o jego pomyslnym zakonczeniu
http://www.mariasz.pl/turnieje.php
z tego co wiem, to kilka osob, ktorych pytalem znalo juz ta strone wczesniej, moze na przyszlosc warto by wystepowac o apel do nich, by informacje o turnieju PSGRIP byly umieszczone nieco wczesniej.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2005-11-14, 12:51
|
|
|
Ci ludzie zorganizowali Mistrzostwa Polski w kości. Czekamy na Mistrzostwa Polski w pluciu na odległość! |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
wicherek

|
Wysłany: 2005-11-14, 13:23
|
|
|
chyba nie rozumujesz, o co chodzi w grach "towarzyskich" tam liczy sie glownie zabawa, i mozliwosc zbicia czasu w milej atmosferze, jesli komus powiesz, ze gomoku to gra w kulki i do tego ze to kolko i krzyzyk, to nomen omen, zyczy Ci, bys wreszcie wydoroslal. |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2005-11-14, 20:27
|
|
|
Bad_mojo, nie wzoruj sie na adiku, bo to troche nieodpowiednie do Twojego wieku. Mam o Tobie dobre zdanie i dlatego prosze Cie, zastanow sie zanim cos napiszesz.
Mariasz chce nam pomoc, a maja naprawde duze mozliwosci. Jak napisal wicherek, chca popularyzowac gry towarzyskie bez wzgledu na to, czy sa to gry losowe czy tez nie. Zazdroszcze im checi i sil do dzialania, jak takze mozliwosci organizacyjnych. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|