|
Forum.Gomoku.pl Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente |
|
Gomoku - Internetowa Liga Młodzików
losiu - 2005-04-08, 20:07 Temat postu: Internetowa Liga Młodzików Chciałbym zoorganizowac - ILM - Internetową Lige Młodzików - W Tej Lidze mogliby grać gracze do Lat -16- Wiem że istnieje Internetowa Liga Juniorów którą prowadzi Adik, ale niestety wielu chętnych graczy nie może w niej uczęstniczyć, ponieważ Adik przyjmuje tylko Dobrych/ bardzo Dobrych graczy... Nie mam nic przeciwko temu że tak robi ale moim zdaniem powinien grac każdy chętny gracz ...Dlatego zoorganizowałem to lige;] W Mojej Lidze może grać każdy zainteresowany gracz!!;] Ale tylko do Lat 16;] dlatego że nazywa się ILM- Internetowa Liga Młodzików. Mam nadzieje że będzie dużo chętnych graczy!;)Ci gracze którzy chcieliby się do niej zapisać proszę pisać swoje zgłoszenie na mój e-mail losiu_gomoku@op.pl Lub na PW - i Czekać na potwierdzenia zgłoszenia....W zgłoszeniu trzeba napisać:
Imie i Nazwisko:
Date Urodzenia:
E-Mail:
Gadu-Gadu/ Tlen
Zapisy do Tej Ligi Trwają do 18 Kwietnia...
System rozgrywania przedstawie 18 Kwietnia- I Odrazu napisze o nickach jak gramy kto jest w jakiej grupie...
---------------------------------------------------------------------------------------
Chciałbym się dowiedzieć co o tym sądzi Angst, 100per, alicecooper, Ece . - Bardzo mi zależy ich zdanie co sądzą o tej Lidze;] Inni Krytycy( Kuby Wojewódzkie) Którym coś będzie niepasowało i będą coś pisać że po co taka Liga nie będe zwracał Uwagi!! Jak Napisałem Licze się ze zdaniem Angsta, 100pera, alicecopera, Ece i innych GŁÓW;] ze Stowarzyszenia...
Pozdrawiam...
losiu - 2005-04-08, 20:18
Już mam 1 zgłoszenie;] Mojeee...;]
explorer - 2005-04-08, 20:20
A na jaki czas miała by być ta twoja "liga"? lol
pzdr
losiu - 2005-04-08, 20:29
explorer napisał/a: | A na jaki czas miała by być ta twoja "liga"? lol
pzdr |
6 Parti 5 min Swap- Zakaz Cofania;]
adik - 2005-04-08, 20:32
GITa nie ma, bo jest wiele więcej ważniejszych spraw. Było to tworzone dla ludzi, którzy zagrają z przyjemności kilka gier - kiedy musiałem zmuszać do pyknięcia 6 partii - stwierdziłem, że zatraciło to swoją ideę. Poza tym Liga Renju, Pente, Euroliga, IRP to i tak o wiele za dużo.
Powodzenia Losiu
Pozdrawiam, Adik.
losiu - 2005-04-08, 20:34
Dzięki Adik- Już myslałem ze zkrytykujesz mnie... Może coś zmienie w rozgrywaniu gier...
losiu - 2005-04-08, 21:00
Czekam na zgłoszenial;]
ploooi - 2005-04-08, 21:18
Empire, pytanie . Czy to jest TYLKO I WYŁACZNIE internetowe, czy będą jakieś OBOWIĄZKOWE zjazdy. Buu.. ja swojego nazwiska nie chce podać . Wymyśle jakieś ... Nie no, tak nie można, ale się zapiszę...
Ece - 2005-04-08, 22:05
Mozna zrobic 50 lig jeszcze - co za problem? Kwestia tylko taka, ze to nie ma sensu tak naprawde.
Znajdziesz chetnych to grajcie - na zdrowie
angst - 2005-04-09, 01:31
Ece napisał/a: | Znajdziesz chetnych to grajcie - na zdrowie |
Pozdrawiam
Angst
martin1234 - 2005-04-09, 09:43
A dla mnie ten pomysł jest dobry, powiedziałbym "pierwszorzędny", tylko niestety jestem troszeczkę za stary i nie mógłbym zagrać.
Jeżeli znajdą się chętni, to życzę powodzenia.
losiu - 2005-04-09, 18:17
Zapraszam;] Zapisujcie się;]
specyk_14 - 2005-04-09, 19:51
6 gier 5 min swap... kto znajdzie czas... ?
adik - 2005-04-09, 19:59
specyk_14 napisał/a: | 6 gier 5 min swap... kto znajdzie czas... ? |
Losiu znajdzie, a to przecież najważniejsze
Poza tym w jego lidze wreszcie wygra. Hghfd, i inne sławy młodzieżowego Gomoku - bedę sledził kazdy mecz
Najgorsze jest to, że on mnie namawia do gry tam
Pozdrawiam, Adik.
lutalek - 2005-04-13, 14:54
zgłaszam sie łosiu, z wielka chęcia wystąpie w twojej lidze, tylko zapisz mnie szybciutko bo za pare dni będę za stary
losiu - 2005-04-13, 14:58
Lutalek- daj zgłoszenie pisaało na 1 Stronie
|
|