Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente

Turnieje - Turnieje towarzyszace

utratos - 2005-02-13, 21:56
Temat postu: Turnieje towarzyszace
Uwaga!
Oprocz 2 turniejow glownych tzn renju w sobote i niedziele oraz gomoku w sobote popoludniu planujemy organizacje turniejow towarzyszacych. Pierwszy w gomoku w sobote przedpoludniem w czasie 1 czesci renju. drugi w niedziele w czesie 2 czesci renju w gomoku lub pente. Oplata za te turnieje bedzie jedna jak za gomoku tzn 20 dla nie czlonkow a 12 zl dla czlonkow stowarzyszenia. ktos moze zagrac w jednym jak i w trzech turniejach gomoku naraz ,jego wybor! Oplata za renju jest oddzielna!
Mam nadziej ze to przyciagnie chetnych na turniej w wawie. W tych turniejach towarzyszacych nie beda grali zawodnicy renju totez mam ze wezma w nim udzial takze zawodnicy poczatkujacy i beda mieli dobra zabawe z gry.

siepacz_men - 2005-02-13, 22:50

fajny pomysł , ale skoro to turniej toważyszący więc jest on mniej prestizowy , a cena taka sama :?
adik - 2005-02-13, 22:56

Stowarzyszenie szuka każdego źródła zarobku.

Mieliście ping-pongi, trambambule, itd.. robić, no ale co tam ;)

Pozdrawiam, Adik.

Ece - 2005-02-14, 00:27

Z tego co ja zrozumialem, cena jest jedna za wszystkie turnieje Gomoku - nie placisz za gre w turnieju nieoficjalnym dodatkowo.

Chodzi o to, zeby wiecej osob bylo i zeby sie nie nudzili - pomysl jak dla mnie dziwny, ale...

100per - 2005-02-14, 01:13

Tak jak napisał Jurek turnieje towarzyszące nie będą dodatkowo płatne. Za wpisowe na główny turniej gomoku uzyska się prawo startu w turniejach dodatkowych, rozgrywanych w sobotę i w niedzielę rano.

Pomysł pojawił się głównie pod kątem początkujących Estończyków, którzy będą niejako zmuszeni do przebywania na miejscu turnieju, mimo, że nie będą grać w renju, ale uznaliśmy, że powinno skorzystać z tego więcej osób.

utratos - 2005-02-14, 11:22

Placisz za gomoku i mozesz grac w 1, 2 lub trzech turniejach . mam nadziej ze przyciagnie to graczy poczatkujacych tazke gdyz czesc czolowki bedzie grala w renju i nie beda mieli presji ze wszytkie gry przegraja i ze nie oplaca sie im grac.
player_one - 2005-02-16, 00:02

To juz poza gra nie bedzie zadnych atrakcji :P no nic poradzi sie :P Ale ogolnie słusznie bo trzeba czyms zająć dzieciaki :wink: