Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente

Gomoku - Euroleague

angst - 2004-10-31, 00:07
Temat postu: Euroleague
Pod tym adresem - http://www.renju.hu/euroleague mozecie znalezc wszelkie informacje na temat startujacej za 10 dni Euroleague. W imieniu Alesa (Czechy), Hexa (Wegry) oraz swoim zachecam do tworzenia druzyn i uczestniczenia w tym ambitnym i ciekawym przedsiewzieciu :) Jednoczesnie prosze, aby kazdy, kto zechce dowodzic jakas druzyna zastanowil sie dlugo, czy temu podola. Od takiej osoby zalezy sklad jego druzyny, a co za tym idzie obraz polskiego gomoku na swiecie. Wszelkich oszustow i graczy niekulturalnych prosze o omijanie Euroleague z daleka :evil: W pierwszej edycji postanowiono zaufac graczom wierzac, ze zachowaja sie godnie i obedzie sie bez przykrych incydentow. Dlatego na razie nie ma zadnych ograniczen co do skladow druzyn (decyduja o nich jedynie ich kapitanowie). Jednakze wszelkie niewlasciwe zachowania ktoregos z graczy moga zakonczyc sie wykluczeniem z rozgrywek dla calej jego druzyny.

Euroleague to swietna okazja do mierzenia sie ze scisla europejska czolowka. Wydaje mi sie, ze jest to takze odpowiedni moment do aktywizacji druzyn wojewodzkich. Jesli wystartuja one z powodzeniem w Euroleague, bedziemy mogli w przyszlosci pomyslec nad stworzeniem krajowej ligi wojewodzkiej...

Rozpoczecie rozgrywek ma nastapic 10 listopada, wiec jest jeszcze troche czasu, aby dobrac druzyny (4 zawodnikow + jeden rezerwowy) - wszelkie szczegoly na podanej wyzej stronce.

Autickocz prosil mnie, bym zajal sie sprawa Euroleague po stronie polskiej, na co przystalem. Z wszelkimi pytaniami mozna sie zwracac do mnie - piotrek401@o2.pl - postaram sie przekazywac je Alesowi i odpowiadac... Mozna rowniez korzystac z wegierskiego forum...

Jeszcze raz wszystkich zapraszam

Pozdrawiam

Angst

P.S. Przepraszam Darku, ze kopiuje Twoj temat, ale czynie to glownie dlatego, ze w dziale gomoku wydal mi sie niezbyt wyeksponowany ;)

boreasmun - 2004-10-31, 00:48

jeżeli ktoś potrzebowałby zawodnika w mojej osobie do drużyny to ja bardzo chętnie
dla tych co nie wiedzą zbyt wiele o mnie
max rank 1817
max rank zdobyty dzisiaj 1802 :-)
9 miejsce w I turnieju warszawskim w gomoku
mój adres e-mail boreas_mun@o2.pl
mój numer gg 2545520

Pozdrawiam
Janek

soul_reaper - 2004-10-31, 09:48

Na 99% wystartuje w Eurolidze druzyna Malopolska, w skladzie:
bluks, dein, kakarol, lonewolf, soul_reaper.

Postaramy sie nie przyniesc wstydu Polsce i bedziemy godnie walczyc z przewazajacymi silami nieprzyjaciela. Pozostala nam jeszcze do wymyslenia nazwa zepolu, ale to prawdopodobnie uda sie ustalic na naszym nastepnym spotkaniu.

Byc moze nastapia jeszcze niewielkie zmiany w skladzie, np. moze dojsc seven :)

bmac - 2004-10-31, 10:04
Temat postu: brawQ
... powodzenia, wyznaczacie kierunki, oby tak dalej...
... Jasiu, Andrzej , Miłek i Ty ++ to już trzon następnej druzyny... ;-)) sorki. Piotrze zapomniałem, sklerozka.. ;-))
... na razie to dragonia, ale słyneliśmy z husarii....
... fajnie by było żebyście mieli wawelsko-polską nazwę, ale się nie wtrącam...

maciek[bmac]

raigeken - 2004-10-31, 10:36

Hej,

Dla niektórych może się to wydawać śmieszne, dla niektorych może poważne....

Również jestem chętny do wystąpenia w Eurolidze. :wink:
Pochodzę ze śląska (tam gdzie K-ce)...

Może ktoś potrzebuje zawodnika?:)
Kontakt:::::

gg:1358441
mail: matek23@vp.pl (vp - pamietac ;p)

:arrow: Pozdrawiam,
Raigeken
:mrgreen:

bmac - 2004-10-31, 11:34

raigeken napisał/a:
Hej, Dla niektórych może się to wydawać śmieszne, dla niektorych może poważne.... Również jestem chętny do wystąpenia w Eurolidze. :wink: Pochodzę ze śląska (tam gdzie K-ce)... Może ktoś potrzebuje zawodnika?:) Kontakt::::: gg:1358441
mail: matek23@vp.pl (vp - pamietac ;p) :arrow: Pozdrawiam,
Raigeken
:mrgreen:

.. to raczej tylko symptomatyczne.... ale jest juz silna śląska grupa, skontaktuj się z dragonem i resztą a nie czekaj, aż Cię ktos zaprosi, działaj...
maciek[bmac]

sekta - 2004-10-31, 11:40

A co z drużyną woj. Łódzkiego?o ile dobrze wiem to 5osób z forum jest z Łodzi + zakon ale nie wiem jakie woj. będzie on reprezentował.

Pozdrawiam

Tomuś :P

s3v3n - 2004-10-31, 11:42

jesli znalazloby sie miejsce chetnie wystapie w malopolskiej reprze, ale nie chce zabierac miejsca lepszym od siebie :)
adik - 2004-10-31, 11:54

Z tego co czytałem, niekoniecznie potrzeba tam ludzi z danego województwa, czyli np. Raigeken może grać w teamie razem z Utratosem.

Jako gracz, który ma sporo czasu, chciałbym przedstawić Wam swoje CV i czekać na propozycję :P (ktorych pewnie nie bedzie :) )

Imię: Adrian
Nick: Adek

Rekordowe:
Ranking turniejowy: 1533
Ranking treningowy: 2149
Turniej Oficjalny: 1
Turniej Prywatny: 1
Ulubiony czas gry: 1min (jak już ktoś mnie weźmie to potrenuje na 5, czy 10 - nie wiem ile tam sie gra?)

Numer GG: 4401012
Mail: adiczek@vp.pl

Można pisać również, gdy nie ma się teamu, a chciałoby się grać w Eurolidze (może team słabszych, miałby jakieś szanse?). Także - niech wszyscy chętni piszą na GG lub Maila.

Ogólnie czas mam codziennie od godziny 15 - zaczyna być zimno, więc dwór odpada.. Jestem dyspozycyjny.

Pozdrawiam, Adik.

bmac - 2004-10-31, 12:25
Temat postu: EL, klubbing, regiony..
... to oczywiste, nie ma na razie żadnych ograniczeń, natomiast ze względu na:
1. potencjalnie łatwość komunikowania się, konsultacji...
2. większą mozliwość spotkania w realu, w grupie, ze wszystkimi plusami z tego wynikajacymi... taktyki, etc. etc
3. ze wzgledu na ograniczenia czasowe wiekszości, możliwość połączenia przyjemnego z pożytecznym...
i inne argumenty, proponuję, aby starać się na razie, póki co, tworzyć zespoły na bazie teamów regionalnych, lub nieformalnych grup już powstałych. Ale to tylko moja sugestia, a nie oficjalne stanowisko Stowarzyszenia. Tak czy siak, pow. ;-)))

maciek[bmac]

kaka - 2004-10-31, 12:57

Zwykłem grać w drużynie podkarpacia, ale ponieważ teraz mieszkam daleko od swojego regionu i nie mam z wami bezpośredniego kontaktu, zagram w teamie z Krakowa, gdzie teraz mieszkam.
Dobrze się stało, że udało nam się stworzyć klub gomoku. Mamy dość mocny skład i myślę że możemy z powodzeniem powalczyć.

lonewolf - 2004-10-31, 14:00

s3v3n napisał/a:
jesli znalazloby sie miejsce chetnie wystapie w malopolskiej reprze, ale nie chce zabierac miejsca lepszym od siebie :)

Możesz wejść za mnie.

angst - 2004-10-31, 16:56

Nie wszyscy znają dobrze język angielski, więc naprędce przetłumaczyłem podstawowe info na temat Euroligi:

EUROLIGA

Wprowadzenie

Będziemy szczęśliwi jeśli zagracie z nami w nowym zawodach – Eurolidze.

Uważamy, że dużo zawodników, grających w sieci, jest znudzonych grą, gdyż nie widzą oni żadnego jej celu. Być może Euroliga da im nowy powód do gry, treningu. Któż nie lubi rywalizacji? :)

To pierwsze podejście do tego rodzaju zawodów. Opiera się na grze fair i dobrym zachowaniu graczy, gdyż będzie dużo niedociągnięć, które mogą być wykorzystane przez pewne osoby dla własnej korzyści. Używamy Internetu by grać i nie możemy sprawdzić wszystkich graczy, nie chcemy tego robić.

Zdajemy sobie sprawę, że będą pewne problemy, ale postaramy się je znaleźć przed grą.

Prosimy, nie wykorzystujcie niedociągnięć - wykonaliśmy dużą pracę przy tej stronie! Bądźcie cierpliwi mimo naszych błędów i nieporozumień w systemie gry, tabeli, itp.

Zasady Euroligi

1. Euroliga będzie rozgrywana drużynowo. Każda drużyna może mieć maksymalnie 5 członków. 4 gra mecz, a 1 jest rezerwowym.
2. Drużyna może być międzynarodowa. 1 zawodnik będzie kapitanem i będzie odpowiadał za swoją drużynę (zachowanie, fair play, czas turnieju itd.). Nazwa drużyny może być dowolna. Możecie się nazywać np. POL1, POL2 lub np. Smoki z Krakowa, Niszczyciele itp. (te nazwy sam wymyslilem - przyp. tl.)
3. Wszyscy uczestnicy wybierają jeden nick, którego będą używać podczas gry. Nick powinien być zarejestrowany jednocześnie na Kurniku (www.kurnik.pl) i stronie Euroligi (www.renju.hu). Na stronie Euroligiw profilu gracza dostępne będzie prawdziwe nazwisko.
4. Jest możliwa zmiana zawodników w drużynach.

Przenoszenie się zawodników – gracze mogą zmienić drużynę po 6 rundach. Możecie przyjąć nowego zawodnika także po 6 rundach. Drużyny muszą zagrać w terminie 14 dni od początku rundy.

5. System gry: Stworzymy tabelę Euroligi, każdą drużyna zagra z każdą. Termin meczu zostanie uzgodniony pomiędzy kapitanami drużyn. Zdajemy sobie sprawę, iż nie każdy jest dostępny cały czas. O terminie meczu należy powiadomić organizatorów 2 dni przed meczem.
6. Serwer – www.kurnik.pl
7. System rozgrywania meczów: każdy z każdym, 2 gry – 10 min/gracza, plansza 15x15, swap, zakaz cofania, rankingowo, publiczne stoły. Cały mecz zajmie w przybliżeniu 3 godziny.
8. Zawodnik dostaje 1 pkt za zwycięstwo, 0,5 pkt za remis. Maksymalnie w meczu może zdobyć 8 pkt. Za zwycięstwo w meczu drużyna zdobywa 2 punkty, za remis 1pkt. Przy równej ilości punktów na koniec Euroligi, drugim kryterium będzie liczba zwycięstw. Trzecim kryterium będzie wynik bezpośredniego pojedynku.
9. Po każdej rundzie kapitan wypełnia protokół w Wordzie, a później protokół internetowy.
10. Złe zachowanie, gra niezgodna z fair play, itp. = wykluczenie z rozgrywek za brak posłuszeństwa.

Jak używać strony

1. krok – rejestracja

Żeby grać w Eurolidze należy zarejestrować się na stronie www.renju.hu! W lewej kolumnie znajdziecie link do rejestracji.

Jako login name trzeba wpisać nick, którego chcecie używać na stronie. Później musicie wypełnić pola passsword (hasło), email (adres e-mail) , date of birth (data urodzenia) i dla potrzeb Euroligi: last name (nazwisko), first name (imię) i country (kraj). Specjalny element to: nick on kurnik (nick na Kurniku).

Dla przykładu:

Login name: autickocz
Password: ******
Password again: ******
Email: kaprar@cenrum.cz
Last name: Rybka
First name: Ales
Date of birth: 21.04.1981
Country: Czech Republic
Nick on kurnik: autickocz – musicie użyć tego samego nicka, którym będziecie grać w Kurniku.

Po zarejestrowaniu należy sprawdzić mail i potwierdzić rejestrację. Wówczas zalogować się na stronie.

2. krok – tworzenie i dołączanie do drużyny

W lewej kolumnie znajdziecie link Euroleague, klikając na niego zobaczycie menu: rules (zasady), teams (drużyny), results (wyniki) i standings (tabele). Klikamy na teams.

A. Tworzenie własnej drużyny

Klikamy na new team (nowa drużyna), wypełniamy nazwę drużyny i klikamy przycisk create (utwórz). Można tworzyć dużo nowych drużyn, ale dołączyć tylko do jednej. Jeśli chcesz zostać kapitanem nowej drużyny, musisz opuścić dotychczasową, której jesteś kapitanem lub członkiem.
Twoja drużyna jest otwarta dla nowych członków. Mogą oni dołączyć do Twojej drużyny, ale musisz potwierdzić ich udział (klikasz na pick up). Teraz są oni w Twojej drużynie. Możesz także boot (usunąć) ich z drużyny.

Możesz również opuścić drużynę. Kapitanem zostaje następny zawodnik.

B. Dołączanie do drużyny

Klikasz na join (dołącz). Musisz poczekać aż kapitan potwierdzi lub odrzuci Twój udział w swojej drużynie. Możesz dołączyć tylko do jednej drużyny.

W każdej drużynie może być 5 graczy – kapitan i 4 członków.

Pozdrawiam

Angst

GoNdziO - 2004-10-31, 17:28

dzieki angst 8)
raigeken - 2004-10-31, 17:33

A regisztráció validálásához kérem kattintson az alábbi link-re:

Taka wiadomosc mi doszła, bez linka.
Ktoś przetłumaczy?;/

lonewolf - 2004-10-31, 17:48

raigeken napisał/a:
A regisztráció validálásához kérem kattintson az alábbi link-re:

Taka wiadomosc mi doszła, bez linka.
Ktoś przetłumaczy?;/

Z grubsza: "Jeśli chcesz potwierdzić rejestrację, uruchom ten link". Wiem, że wiele nie pomogłem, ale coś skopałeś, albo u nich jest coś źle. W każdym razie mi się udało zarejestrować bez problemu.

raigeken - 2004-10-31, 17:58

Heh... tylko co mogłem skopać...? Jak się próbuję zarejestrować na nowo to mi pisze:

Már van regisztrálva ilyen felhasználónév, vagy email cím. (The nick or email already registered)

A to że mój nick jest zarejestrowany jest chyba niemożliwe.

Nie wpisywałem nick w pole Város , bo Angst nic o tym nie napisał.

Również nie wiem jaki mam format daty napisać( najpierw rok, a potem miesiac i dzien czy na odwrot - nie wiem).

Raczej jest to błąd u nich... tylko dlaczego akurat teraz.... echh :(

Pozdrawiam,
Rai

lonewolf - 2004-10-31, 18:05

Város to miasto. Format daty: rrrr mm dd.
dragon_katowice - 2004-10-31, 21:17

chętnie zagram jeśli weźmie mnie ktoś do zespołu
seba - 2004-10-31, 22:20

Jezeli ktos chce takiego cieniaka jak ja do teamu to chetnie zagram :)

Rekord treningowy - 1920 lol
Rekord turniejowy - 1420
Najwyzszy ranking osiagniety dzis - 1853
Turniej Oficjalny - dwa razy 7
Turniej prywatny - 1

GG - 6551645

Pozdrawiam
Seba

Adix333 - 2004-11-01, 12:04

Witam , a może ktoś zechce taakiego Cieniasa jak ja ?
Ranking treningowy najwyższy = 1737
Turniej prywatny - 1
oficjalny - 13

No i nic wiecej pisać nie będe :) gg = 5511260

adik - 2004-11-01, 12:30

Euroliga startuje za 9 dni - czemu akurat w długi weekend? :/

Akurat wtedy wyjeżdżam, pewnie mnóstwo osób też, kiedy będą się działy najważniejsze rzeczy, ja będe z dala od wszystkiego u babci, na wsi.

Ehh.. Angst, pogadaj z Auticko i Hexem.

Pozdrawiam, Adik.

lonewolf - 2004-11-01, 13:31

Ja myślę, że to nie jest problem. Liga zapewne nie wystartuje wtedy jeszcze, to jest tylko data, do której można zgłaszać nowe drużyny. Zapewne będą potrzebować trochę czasu na ustalenie terminarza, kontakt z kapitanami, itp. Myślę, że liga wystartuje kilka dni później, ale byłoby miło wiedzieć to na pewno.
losiu - 2004-11-01, 18:16
Temat postu: Kto jest z Dolnego Śląska ..........
Chce utworzyc drużyne Dolnego Śląska kto jest z niego to prosze o kontakt gg 5536167!
siepacz_men - 2004-11-03, 20:56

SIEPACZ

RANKING TURNIEJOWY : NIE GRAM TURNIEJÓW

RANKING TRENINGOWY : ŻADKO SPADAM PONIŻEJ 1700

: REKORD 1860 na nicku SIEPACZ

OSIĄGNIĘCIA SPECJALNE : WYGRAŁEM TURNIEJ TESTOWY ( to było jak wprowadzali turnieje
: WYGRALEM Z ALICECOOPEREM ( przez czas :) ) :)
: NIGDY NIE BYŁEM NIEBIESKI

WEŹCIE MNIE DO DRUZYNY !!!!

JESTEM Z CHORZOWA ( SLĄSK )
"JESLI MYSLISZ ZE JESTEŚ DOBRY TO JESZCZE ZE MNĄ NIE GRAŁEŚ "

PRZYNOSZE SZCZESCIE POZOSTALYM GRACZOM MOJEJ DRUZYNY I DODAJE + 2 MORALE

MUSICIE MNIE MIEĆ W SWOJEJ DRUZYNIE
NIE POZALUJECIE

POZDRAWIAM SIEPACZ

_gnoza_ - 2004-11-03, 23:03

proponuje osobom ktore tak reklamuja swoje osiagniecia zeby po prostu same zalozyly druzyne :D a nie czekaly na zaproszenie :twisted:
losiu - 2004-11-04, 10:06
Temat postu: Siepacz-
Nie wiem czy moge cie przyjąc bo ja mam drużyne woj. Dolnośląskiego a jeszcze bym miał 6 osób w druzynie i to za dużo- jak się skonsultuje z mojej druzyny z innymi graczam to pogadamy na ten temat czy ciebie wziąsc jeszcze do druzyny i zrobic el. czy niestety nie bedzsiesz wogóle w naszej druzynie- nasz skład-

l_o_s_i_u_13_ (kapitam)
dragon_katowice
lord_dredd
__elszu__
es_cr0s

Pozdrawiam!

Jak cos ważnego chcecie odemnie albo cos chcecie wiedziec lub zapytac to prosze na gg 5536167 albo na kom. 661258112 - Pozdrawiam!!

siepacz_men - 2004-11-04, 19:31

zapomniałem podać moje gg

OTO ONO

GG SIEPACZA : 5766006

Piszcie do mnie

autickocz - 2004-11-08, 12:24

Czesc boys,
it is necessary to write ALL real name in teams in euroleague. It means first name and surname.
Who will not write own ALL name will delete, team, which have only 4 players and 1 from these players will not have all name, will delete also.
It is possible to play in 4 or 5 people.

it is mainly for: es_cr0s, playerus, _K_O_001_, VKB and kredyt.

angst - 2004-11-12, 17:01

Ales przekazał mi nowe informacje na temat Euroligi:

1. Zgłosiło się dużo drużyn, dlatego nie ma możliwości, aby grać systemem „każdy z każdym”. Zajęło by to zbyt dużo czasu.
Z tego względu Euroliga rozgrywana będzie w nowym systemie (pomagał w jego wprowadzeniu Kungen) - szwajcarskim: 13 rund (cała edycja potrwa około pół roku).

2. W przeciągu miesiąca rozgrywane będą dwie rundy. Jedna pomiędzy 1 i 15, a druga po 16 danego miesiąca. Początek każdej rundy to 1 i 16 każdego miesiąca rano. PIERWSZA RUNDA ROZPOCZYNA SIĘ 16 LISTOPADA!!!

3. Drużyny bez zgłoszonych zawodników rezerwowych mogą grać, ale powinny spodziewać się kłopotów ze znalezieniem odpowiedniego terminu.

4. Niektórzy zawodnicy zignorowali w swoim zgłoszeniu podaną w regulaminie konieczność podania PRAWDZIWEGO NAZWISKA. Jeśli tego nie zmienią do 15 listopada zostaną usunięci ze swoich drużyn, które będą musiały grać bez nich. Zwróćcie uwagę, iż drużyna z 3 (lub mniej) graczami w składzie będzie także usunięta z Euroligi.

Pozdrawiam

Angst

raigeken - 2004-11-12, 21:20

angst napisał/a:
Początek każdej rundy to 1 i 16 każdego miesiąca rano.

RANO??!! :?: :!: A szkoła itp. itd.?

Pozdrawiam,
Raigeken

angst - 2004-11-13, 04:46

Runda trwa od 1 do 16 danego miesiaca. w tym czasie nalezy rozegrac (w umowionym terminie) mecz. Nie chodzi tu o to, ze mecze rozpoczna sie np. 1 grudnia rano :D

Pozdrawiam

Angst

adik - 2004-11-15, 20:04

Teraz tak, jest wiele drużyn z Węgier, Rosji, Czech (z tymi ostatnimi nie będzie problemu) i ciężko ich na Kurniku złapać - naprawdę nie wyobrażam sobie tego, mam nadzieję, że niedługo będzie lepiej.

Napisałem PW do Soula, mam nadzieję, że 1 runda (szczęście że z Polakami) pójdzie pomyślnie - nie chodzi tu o wynik.

Pozdrawiam, Adik.

soul_reaper - 2004-11-15, 20:09

Mysle, ze Hex i Auto, beda przesylali e-maile kapitanom, z mailem do kapitana druzyny przeciwnej. Bylo napisane ze aby byc kapitanem trzeba znac angielski w stopniu umozliwiajacym komunikacje, wiec nie powinno byc problemow.
adik - 2004-11-15, 22:58

W jakimś tam stopniu znam, aczkolwiek czasami zwrócę się o pomoc do kogoś.

Z Soulem, mam nadzieję, dogadam się co do terminu i Angst będzie dumny z Polaków (oby inni nie zawiedli :P )

Pozdrawiam, Adik.

angst - 2004-11-28, 15:35

W dniu dzisiejszym po niezwykle dramatycznym meczu nasz Dark Team pokonal silna ekipe Russia 16,5 - 15,5 :) Zagralem niestety kiepsko (delikatnie powiedziane), ale chlopaki spisali sie na medal :wink: . O zwyciestwie decydowala ostatnia partia (Zakon-Vkb), ktora Andrzej wygral 20 sekund przed koncem :) Dziekuje swoim zawodnikom za przybycie i bardzo dobra gre :) Podziekowania oczywiscie takze dla kibicow (szczegolnie udzielali sie Kashon i Roy) :D Mam nadzieje, ze nastepnym razem dostosuje sie do poziomu :roll:

Dark Team – Russia 16,5 : 15,5

I runda

Angst – Vkb 1:1
Devotion – Algamer 2:0
Dragonik – Trofimoff 2:0
Zakon – Beerliker 1:1

Dark Team – Russia 6:2

II runda (Trofimoffa zastapil Kvik)

Angst – Algamer 1:1
Devotion – Vkb 1:1
Dragonik – Beerliker 0:2
Zakon – Kvik 1:1

Dark Team – Russia 3:5 (9:7)

III runda

Angst – Beerliker 0:2
Devotion – Kvik 1:1
Dragonik – Vkb 0:2
Zakon – Algamer 2:0

Dark Team – Russia 3:5 (12-12)

IV runda

Angst – Kvik 0:2
Devotion – Beerliker 0,5:1,5
Dragonik – Algamer 2:0
Zakon – Vkb 2:0

Dark Team – Russia 4,5:3,5 (16,5:15,5)

Dark Team 16,5

Zakon 6-2
Devotion 4,5-3,5
Dragonik 4-4
Angst 2-6

Russia 15,5

Beerliker 6,5-1,5
Kvik 4-2
Vkb 4-4
Algamer 1-7
Trofimoff 0-2

Pozdrawiam

Angst

raigeken - 2004-11-28, 17:41

:wow: ... Widze niezwykle wyrównany pojedynek Dark Team - Russia.. ;)
Oto wynik meczu CoolTeam - Piskóták, w którym ja niestety musiałem być rezerwowym :)

CoolTeam - Piskóták 20-12

I runda

clt_lord_dredd - kingpeace 2-0
clt_losiu - lamorana 0-2
clt_cr0s - cat007 2-0
clt_elszu - midman 0-2

CoolTeam - Piskóták (4-4)

II runda

clt_lord_dredd - midman 2-0
clt_losiu - kingpeace 1-1
clt_cr0s - lamorana 2-0
clt_elszu - cat007 0-2

CoolTeam - Piskóták 5-3 (9-7)

III runda

clt_lord_dredd - cat007 2-0
clt_losiu - midman 2-0
clt_cr0s - kingpeace 2-0
clt_elszu - lamorana 1-1

CoolTeam - Piskóták 7-1 (16-8 )

IV runda

clt_lord_dredd - lamorana 2-0
clt_losiu - cat007 0-2
clt_cr0s - midman 2-0
clt_elszu - kingpeace 0-2

CoolTeam - Piskóták 4-4 (20-12)

CoolTeam

clt_lord_dredd 8-0
clt_losiu 3-5
clt_cr0s 8-0
clt_elszu 1-7

Piskóták

kingpeace 3-5
midman 2-6
lamorana 3-5
cat007 4-4

Szczególne podziękowana dla Lord_dredd i es_cr0s za to, że wszystkie mecze wygrali 8)
Jezeli rundy są pomieszane to sorry... ale w statystykach Losia jest jakis blad.. tj. _ladybird vs cat007 lub _ladybird vs fajnalaska16... jakies bledy i juz, ale wiemy, ze bylo 0-2 dla cat007.

Pozdrawiam,
Raigeken...

p.s. nastepny mecz też wygramy :P

adik - 2004-11-28, 18:01

Po równie, a moze nawet bardziej zaciętym meczu, niż DT - Russia, nasza, jakze wspaniała drużyna 4Fun, pokonała mocny i skacowany Kraków.

Najpierw opiszę, potem cyfrowo podam wyniki..

Pierwsza runda to same sensacje. Brak skupienia u teoretycznie najmocniejszych - Soula i Deina, spowodował, ze obaj przegrali po 0:2. Adik zremisował z Kaką, a Honor wygrał z Bluksem. Prowadziliśmy 7:1.

II runda to kontynuuacja pogromu. Znowu świetnie NC i Arczi, Adik vel. Najsłabsze Ogniwo, zremisował z Bluksem, podobnie jak Honor z Deinem. Było 13:3 i cieszyliśmy się ze zwycięstwa, a na czacie głównym padały tylko 2 zdania "ale pogrom!" i "nie spodziewałem się tego!". Było 13:3

Być może to rozluźnienie, albo koniec kaca przeciwników spowodowało początek szczęśliwej ostatecznie tragedii.. Arczi zremisował z Kaką, podobnie jak NC z Bluksem. Adik i Honor przegrali swoje mecze. Było 15:9

IV runda do ostatnich chwil była emocjonująca.. Arczi zremisował z Bluksem, Adik przegrał z Soulem, po jednej porażce mieli także NC i Honor.. było 16:14, a na dwóch stołach toczyła się walka.. NC z Deinem i Honor z Kaką.. Modliliśmy się o wygraną chociaż jednego z nich, Krakowianie wiedzieli, że nie wygrają meczu, ale walczyli o remis..

Być może trema, może po prostu moblizacja "naszych" spowodowały, że mecz skończył się wynikiem 18:14 :mrgreen:

Teraz wszystko liczbowo:

4Fun 18:14 Kraków

I runda:

arczi 2:0 dein
nc 2:0 soul
adik 1:1 kaka
honor 2:0 bluks

II runda:

arczi 2:0 soul
nc 2:0 kaka
adik 1:1 bluks
honor 1:1 dein

III runda:

arczi 1:1 kaka
nc 1:1 bluks
adik 0:2 dein
honor 0:2 soul

IV runda:

arczi 1:1 bluks
nc 1:1 dein
adik 0:2 soul
honor 1:1 kaka

Powtórzę jeszcze raz, że mecz był wspaniały. Naprawdę genialnie. Graliśmy około 2 godzin,, Kraków miał doping baardzo wielki - Lonewolf, Seven, Kewes, itd..

My kibicowaliśmy sobie wewnętrznie, mamy nadzieję, że na nasz następny mecz stawią się i nasi kibice.

DZIĘKUJEMY BARDZO KRAKOWOWI ZA WSPANIAŁĄ ATMOSFERĘ I SPRAWNE PRZEPROWADZENIE MECZU!

Pozdrawiam, Adik.

Teufelchen - 2004-11-28, 18:17

Gratulacje dla wszystkich!!!

Szczegolne z mojej strony dla Dark Teamu - przepraszam, ze nie moglem nawet pokibicowac :(

Oby tak dalej... moze po troche mniej emocjonujacych koncowkach ;-)

Pozdrawiam

Piotrek

lonewolf - 2004-11-28, 18:20

Gratulacje! Na najbliższym spotkaniu naszego klubu zapowiada się poważna, męska rozmowa. :twisted: No, ale pierwsze koty za płoty, jeszcze 12 rund przed nami.

Indywidualne wyniki są następujące:

4Fun 18

arczi 6-2
nc 6-2
honor 4-4
adik 2-6

Kraków 14

dein 4-4
soul 4-4
kaka 3-5
bluks 3-5

Pytanie techniczne: czy wy też nie widzicie zapisów jednej z dwóch partii następujących meczów: 4fun_honor - krakow_soul, 4fun_arczi - krakow_dein i 4fun_adik - krakow_kaka? Jakiś problem po stronie kurnika, czy to ja mam coś skopane?

Dziękuję za zabawę i - jak się okazało - niemałe emocje.

Pozdrawiam,

adik - 2004-11-28, 18:43

Cytat:
czy wy też nie widzicie zapisów jednej z dwóch partii następujących meczów: 4fun_honor - krakow_soul, 4fun_arczi - krakow_dein i 4fun_adik - krakow_kaka? Jakiś problem po stronie kurnika, czy to ja mam coś skopane?

Raczej Kurnik, trzeba zgłosić.

Cytat:
4Fun 18

arczi 6-2
nc 6-2
honor 4-4
adik 2-6

Kraków 14

dein 4-4
soul 4-4
kaka 3-5
bluks 3-5

Jak widac, byłem najsłabszym ogniwem, ale gralem z niezakacowanymi Soulem i Deinem, więc miałem ciężko :P

Pozdrawiam, Adik.

HonoR - 2004-11-28, 20:40

Ja też dziękuję za dobrą wyśmienitą grę i śmietankę towarzyską. Czuje lekki niedosyt po grze z Soulem.... pierwsza partia to czas (stanowczo za długo myslę) a druga - miałem sw po wymianie 6-7 kolejek ruchów (zainteresowani wiedza o co chodzi ;) ) no ale brak koncentracji i niezauważona goła trójka :/
Ale i tak jest okej

Pozdrawiam.

ps. Zamiast

Cytat:

Dark Team 16,5

Zakon 6-2
Devotion 4,4-3,5
Dragonik 4-4
Angst 2-6

Devontion powinien mieć 4,5 - 3,5
[/quote]

angst - 2004-11-28, 23:37

adik napisał/a:
Po równie, a moze nawet bardziej zaciętym meczu, niż DT - Russia

Wasz mecz byl moze bardziej dramatyczny, ale nasz na pewno bardziej zaciety :) Swoja droga juz po pierwszej kolejce widac, jak wspanialy to pomysl - gratki Autko i Hex :) Mam nadzieje, ze dalej wszystko potoczy sie dobrze i z Euroleague zwiazane beda same pozytywne emocje :) Tylko mi o IRP prosze nie zapominac :twisted:

HonoR napisał/a:

Dark Team 16,5

Zakon 6-2
Devotion 4,4-3,5
Dragonik 4-4
Angst 2-6

Devontion powinien mieć 4,5 - 3,5

Swiete slowa Tomku - juz poprawiam :)

Pozdrawiam

Angst

P.S. Zaraz po naszym meczu spostrzeglem, ze sa bledy w statystykach (pozycja "rozegrane partie" nie uwzgledniala niektorych z nich). Poprawne wyniki byly w zakladce "przeciwnicy". Jest to z cala pewnoscia wina Kurnika...

lonewolf - 2004-11-29, 00:21

Napisałem już o tym do mafa. Jutro ten błąd zostanie poprawiony.
adik - 2004-11-29, 00:42

Cytat:
Wasz mecz byl moze bardziej dramatyczny, ale nasz na pewno bardziej zaciety

Polemizowałbym, gdyż "dramatyka" i "zacięcie" to niejako synonimy w określeniu jakiegoś wydarzenia. Oczywiście "zacięty" mecz, to taki w którym cały czas bardzo równo się wszystko rozgrywa, natomiast "dramatyczny" np. taki jak nasz - raz wspaniale dla jednych, raz dla drugich, do ostatniej chwili własnie dramat.

Chyba masz rację, ale zacięcie pod koniec i u nas było :mrgreen:

Cytat:
Swoja droga juz po pierwszej kolejce widac, jak wspanialy to pomysl - gratki Autko i Hex

Dwa największe autorytety w świecie czesko-węgierskiego Gomoku stworzyły Euroligę opierającą się głównie o graczy z tych właśnie krajów, a także estońsko-polsko-rosyjskich przyjaciół, którzy posłusznie pomagali w sprawnej organizacji. To po prostu nie mogło nie wyjść. Naprawdę fajny pomysł, oby tylko zapału i ambicji wszystkim starczyło. Mam mocną drużynę, wygraliśmy pierwszy mecz - to mobilizuje i budzi nadzieję.

Cytat:
Tylko mi o IRP prosze nie zapominac

Ja swoje mecze rozegrałem, jestem niewinny. A ty Angst?

Cytat:

To twoje zdanie, czy MAF tak odpisał?

Odbył się również mecz kolejnej polskiej drużyny - Demons and Wizards, która pokonała chyba Russia Style, czy jakoś tak 19:13, gratulacje!!!

Chyba najlepszy mecz Estonia - Take Five - polecam obejrzeć partie.

Pozdrawiam, Adik.

lonewolf - 2004-11-29, 01:00

adik napisał/a:
Cytat:

A jak myślisz? :P Oczywiście, że odpisał.

adik - 2004-11-29, 01:03

lonewolf napisał/a:
adik napisał/a:
Cytat:

A jak myślisz? :P Oczywiście, że odpisał.

Alice dzisiaj dużo przed końcem III rundy w ich meczu, kiedy Roy jeszcze nie miał wina, też w tabelce wpisał 2:0 (jak się później okazało miał rację), więc nie wiadomo jak to z wami jest.. :mrgreen:

Czytajcie czasami forum na renju.hu - gdybym lepiej znał angielski i umiał węgierski, byłoby świetnie.

Pozdrawiam, Adik.

alicecooper - 2004-11-29, 01:41

28.11.2004 20:30

DEMONS AND WIZARDS 19:13 RUSSIAN STYLE

1 round

alicecooper_pl 0:2 djeki-chan
gondzio_pl 2:0 minotaures
minuta_pl 1:1 ypogosov
roy_pl 1:1 zverek

2 round

alicecooper_pl 2:0 minotaures
gondzio_pl 1:1 ypogosov
minuta_pl 2:0 zverek
roy_pl 1:1 djeki-chan

3 round

alicecooper_pl 1:1 ypogosov
gondzio_pl 0:2 zverek
minuta_pl 1:1 djeki-chan
roy_pl 2:0 yellow_elephant

4 round

alicecooper_pl 2:0 zverek
gondzio_pl 1:1 djeki-chan
minuta_pl 2:0 yellow_elephant
roy_pl 0:2 ypogosov

aaru - 2004-11-29, 09:11

Jak to wszystko czytam, to straszne żałuję, że mnie nie ma w tych rozgrywkach.
Przy następnych meczach postaram się przynajmniej pokibicować.

Gratulacje dla wygranych (są nimi wszyscy uczestnicy Euroligi :D )

angst - 2004-11-29, 16:46

adik napisał/a:
Ja swoje mecze rozegrałem, jestem niewinny. A ty Angst?

W sobote zagralem ostatni pojedynek.

Nie moge sie doczekac nastepnej rundy EL :)

Pozdrawiam

Angst

__browar__ - 2004-11-29, 23:46

Witam :)

oto dziś odbył sie w bulach i trudnosciach mecz pomiedzy Alkohol Fanatics - Kungen and his three little bitches, a to wszystko za sprawą nieodpowiedzialnego i lekceważacego zachowania naszego byłego kapitana,który olał po całości sprawe i który umawiał sie z przeciwnikiem i nie przyszedł na spotkanie bo niby odechciało mu sie juz grac w gomoku(szkoda gadać),zero przyłożenia sie ,zero zaangażowania-totalnie niepoważne zachowanie,które mnie osobiście wkurzyło(na szczescie wszystko sie juz unormowało-nie ma juz tej osoby w naszym składzie). W ten sposób stawilismy sie na spotkanie w 3 osobowym składzie :( . Na szczeście po ustaleniu z przeciwnikami moglismy grać trzech na czterech choć bylismy na straconej pozycji dlatego, że za każdą runde przeciwnik dostawał 2 punkty za to że u nas nie grała jedna osoba. Mówie na szczeście bo wygralismy ten mecz :) :) a przeciwnik zgodził sie na taki układ bo tak to byśmy cały mecz w konsekwencji przegrali walkowerem...

tak przedstawiają sie poszczególne rundy:

Alkohol Fanatics - Kungen and his three little bitches (21:11)

Runda 1: (6:2)

Puholek - Kungen 2:0
Browar - Sandusky 2:0
Tagest - Aggulan 2:0

Feelin_Fine - nie gra ,czyli zdobywa 2 punkty dla swojej drużyny

Runda 2: (6:2)

Puholek - Aggulan 2:0
Browar - Kungen 2:0
Tagest - Feelin_Fine 2:0

Sandusky - nie gra ,czyli zdobywa 2 punkty dla swojej drużyny

Runda 3: (5:3)

Puholek - Sandusky 2:0
Browar - Feelin Fine 2:0
Tagest - Kungen 1:1

Aggulan - nie gra ,czyli zdobywa 2 punkty dla swojej drużyny

Runda 4: (4:4)

w tym momencie odszedł z naszej drużyny Tagest - nie mógł grać dalej - wszystko przez ustalenie "boskiego" terminu przez naszego byłego kapitana :|

Puholek - Feelin Fine 2:0
Browar - Aggulan 2:0

Kungen - nie gra ,czyli zdobywa 2 punkty dla swojej drużyny
Sandusky- nie gra ,czyli zdobywa 2 punkty dla swojej drużyny

skonczyło sie optymistycznie :) choć w poniedziałek godzine przed meczem nie wyglądało to zbyt ciekawie i kolorowo, ale już "pierwsze koty za płoty" i mam nadzieje że w przyszłosci nie bedzie już kłopotów z organizacją i kompletowaniem ekipy na mecze :)

Pozdrawiam Browar

HonoR - 2004-11-30, 12:45

No no, gratulacje ładnie obiliście Kungena a to nie byle kto.

martin1234 - 2004-11-30, 15:22

Dzisiaj dokonałem podsumowania występów polskich druzyn w Eurolidze.
Z 8 polskich drużyn swoje mecze przegrały tylko 2, w czym jeden pojedynek był
polsko-polski, więc jedyne co moglo którąś z druzyn uchronić przed porażką to remis (do którego zresztą niewiele brakowało).
Mam nadzieję, że udowodnicie, który naród jest w Gomoku najlepszy:P

BRAWO POLACY!

kantpie - 2004-11-30, 16:39

ehhh jak tak sobie czytam to zaluje, ze nie mialem kompa bo wtedy moze by mnie ktos wzial do druzyny :(
lonewolf - 2004-12-01, 00:33

Jest już "rozkład jazdy" na drugą rundę Euroligi! Kraków gra z Take Five, 4Fun z Estonią (sorki, chłopaki :wink: ). Szlagierem może być starcie Dark Team - The Team.

Zresztą, sami popatrzcie:
http://www.renju.hu/index.jsp?menupont_id=48

Powodzenia! :D

angst - 2004-12-01, 00:38

lonewolf napisał/a:
Szlagierem może być starcie Dark Team - The Team.

Ajajaj - trudne losowanie. Jak zagra Zakon to moze i bedzie szlagier ;)

Czy zna ktos moze inne nicki gracza Johnl ?

Pozdrawiam

Angst

P.S. The Team - Gambler Killers 14:4 :?:

adik - 2004-12-01, 01:57

Buehehe, no to koniec Polaków.

CoolTeam z Dreddem na czele trafił na Mercenaries z Jokingiem.

Kraków gra z Take Five, czyli Hexlearner i spółka.

Dark Team z The Team, czyli kolejna chyba wtopka :/

Demons and Fuksiars trafili na Władców Północy :lol:

No i.. 4Fun gra z Estonią, czyli Rentimo, Kuubik (wielcy pogromcy Take Five) już w II rundzie, szkoda gadać, ale WYGRAMY!!!!

Cytat:
P.S. The Team - Gambler Killers 14:4 :?:

Grali 3x3, a nie 4x4, dlatego taki wynik.

Pozdrawiam, Adik.

losiu - 2004-12-01, 13:06
Temat postu: hehe-może nie koniec-
Może jeszcze nie koniec polaków- Nie smiałbym się jezeli Mecenaries przegrali z nami czyli coolteam z dredem na czele:D Trzeba coś zrobić aby nas zlekcewazyli--heh-- Szkoda ze po 2 rudzie nie przechodzą wszytskie drużyny dalej tak jak w 1 rundzie:D Powodzenia Coolteam-Mercenaries 20-19:D Obstawiam hehe

Łosie zwariowały---

angst - 2004-12-01, 13:24

Cytat:
Szkoda ze po 2 rudzie nie przechodzą wszytskie drużyny dalej tak jak w 1 rundzie:D

O czym Ty mowisz?

adik - 2004-12-01, 14:04

Chłopak chyba nigdy nie grał w szwajcarskim systemie..

Pozdrawiam, Adik.

lonewolf - 2004-12-02, 02:30

Od 2 rundy wprowadzono dodatkowy punkt regulaminu dotyczący umawiania meczów.

Cytuję post hexlearnera:

---------------------------
Dear Teams!

From 2. round every team must find a date until last saturday of the round.
If there is no date until the last saturday then the date is automatically setted to last sunday 10.00 am.

For example if in 2. round you can not find a date until dec.11.(saturday) then you must play at dec.12.(sunday).
---------------------------

Najlepiej umówić mecze na najbliższy weekend, bo 11-12 grudnia jest turniej w Krakowie i będzie ciężko zagrać wtedy.

raigeken - 2004-12-10, 06:18
Temat postu: Re: hehe-może nie koniec-
losiu napisał/a:
Może jeszcze nie koniec polaków- Nie smiałbym się jezeli Mecenaries przegrali z nami czyli coolteam z dredem na czele

Żartujesz?

losiu napisał/a:
Szkoda ze po 2 rudzie nie przechodzą wszytskie drużyny dalej tak jak w 1 rundzie

O czym ty tu piszesz?

losiu napisał/a:

Powodzenia Coolteam-Mercenaries 20-19:D Obstawiam hehe

Ciekawe... 20+19 = 39 gier, a najwiecej gier bedzie 32... Szczerze? ja obstawiam 31:1 dla Mercenaries..

(p.s. wytłumacz 2-gi cytat bo go nie rozumiem(?))

losiu napisał/a:
Łosie zwariowały---

A tóż to bardzo możliwe :P

Pozdrawiam, Raigeken

adik - 2004-12-10, 21:00

A w jakim celu napisaleś tego posta?

Chłopak żyje nadzieją - może akurat drużyna Jokinga będzie w gorszej formie, a Dredd i spółka nagle złapią jakąś wenę - dlaczego ma żartować?

My też z Estonią szans nie mamy zbyt wielkich, a jednak liczymy na wygraną..

Pozdrawiam, Adik.

raigeken - 2004-12-11, 07:56

adik napisał/a:
a Dredd i spółka nagle złapią jakąś wenę.

Witaj, po pierwsze w "Dreddzie i spółce" jestem również ja :wink: , moze i złapieMY jakas wene... w co wątpię. Wszystko sie moze zdarzyc, lecz... w to nie wierzę :)

hghfd - 2004-12-17, 15:49
Temat postu: ja chciałbym się zapisać do drużyny podkarpacia
jak ja sie moge zapisac do druzyny podkarpacia wchodze na www.renju.hu ale tam jes po angielsku i jeszcze po jakiemuś .
raigeken - 2004-12-17, 16:09

Cześć...

Renju.hu i drużyna podkarpacia? hah... :rotfl:

Po pierwsze Euroliga się zaczęła.

Po drugie chyba do twojej druzyny i tak by było mało chętnych (co nie oznacza zeby ich nie bylo w ogole)

Po trzecie... tam jest po angielsku i węgiersku... :]

despair - 2004-12-18, 13:52

sprobuj na renju.net
lonewolf - 2004-12-19, 01:15

Jutro (niedziela) o 14:30 w pokoju Raciszewo prawdziwy hit tej kolejki w Eurolidze! Mercenaries w składzie: joking, ferda, nikolay, nerf, zmierzą się z Coolteam, który reprezentują: lord_dredd, losiu, raigeken, es_cr0s.

Pytanie: ile partii wygra Coolteam? :mrgreen: Obstawiam, że dwie. Kto da więcej? :P

angst - 2004-12-19, 02:08

Zaryzykuje, ze wygraja przynajmniej 4 gry. Dzieki za info - z checia popatrze :)

Pozdrawiam

Angst

kantpie - 2004-12-19, 08:27

6 wygraja ;) )
raigeken - 2004-12-19, 08:40

No no.. dziękujemy za słowa otuchy :P ... Jedną wygramy napewno, tzn. jak Dredd wygra :P

Ej tylko sie ze mnie nie śmiejcie, bo lamie ostatnio jak... hihiiii.. Juz mi sie miesza z Renju i Pente :] :)

zukole - 2004-12-19, 09:55

Witam
Lonewolf napisał:
Cytat:
Pytanie: ile partii wygra Coolteam? Obstawiam, że dwie. Kto da więcej?

Obstawiam że 32, i mnie nikt już nie przebije :D

P.S. A tak na serio, poczekamy zobaczymy :twisted:

ondik - 2004-12-19, 12:08

1 - dress wygra s ferdou :P

I jeszce do losiu - na renju.hu jestes powinen pisac tylko po angielski

zukole - 2004-12-19, 16:16

Hej

Mercenaries-Coolteam 30:2

adik - 2004-12-19, 17:52

4Fun 14:18 Estonia

I runda:

arczi 1:1 rentimo
honor 2:0 aivs
adik 1:1 kuubik
nc 0:2 johancik

II runda:

arczi 2:0 aivs
honor 1:1 kuubik
adik 0:2 johancik
nc 1:1 rentimo

III runda:

arczi 1:1 kuubik
honor 0:2 johancik
adik 2:0 rentimo
nc 2:0 aivs

IV runda:

arczi 1:1 johancik
honor 0:2 rentimo
adik 0:2 aivs
nc 0:2 kuubik

------------------------

Johancik 7:1
Arczi, Kuubik 5:3
Rentimo 4:4
Adik, Nc, Honor 3:5
Aivs 2:6

-----------------------

Ładny, wyrównany mecz - tragiczna IV runda (1:7)

A mogło być tak pięknie..

Pozdrawiam, Adik.

lonewolf - 2004-12-19, 18:01

Gratulacje za ładną walkę! :D Dla ścisłości dodam jeszcze, że rentimo w III rundzie się nie pojawił i oddał tym samym 2 punkty walkowerem. Tym bardziej szkoda niewykorzystanej szansy, niewiele brakowało do sprawienia niezłej niespodzianki. Szczególnie Arczi nieźle wymiatał.
__browar__ - 2004-12-24, 14:07
Temat postu: Gomoku Gang-Alcohol Fanatics 16:16
Witam :)

w środe 22.12.2004 odbył sie mecz pomiedzy

Gomoku Gang-Alcohol Fanatics 16:16

niestety nie obyło sie bez problemów :(

1 runda: (5:3)

gg_darkest - af_browar 2:0
gg_transatlantic - af_puholek 0:2
gg_zolika13 - af_tagest 2:0
gg_kacsa - af_amigo 1:1

2 runda: (3:5) i tu zaczęły sie schody :( nasz zawodnik (Tagest) stracił połączenie z kurnikiem w swojej drugiej parii w tej rundzie i przegrał tą partię przez ucieczke, niestety padł mu net i nie wrócił do konca meczu :( i jak to miało miejsce w poprzednim meczu umówiliśmy sie z przeciwnikiem że zagramy 3x4 a oni bedą dostawać w każdej rundzie 2 punkty za Tegest-a

gg_darkest - af_puholek 1:1
gg_transatlantic - af_tagest 1:1
gg_zolika13 - af_amigo 1:1
gg_kacsa - af_browar 0:2

3 runda: (6:2)

gg_transatlantic - af_amigo 2:0
gg_zolika13 - af_browar 2:0
ss_kacsa - af_puholek 0:2

no i niestety: gg_darkest - af_tagest 2:0

4 runda: musieliśmy wszystko wygrać żeby zremisować no i stało sie :P (2:6)

gg_darkest - af_amigo 0:2
gg_transatlantic - af_browar 0:2
gg_zolika13 - af_puholek 0:2

no i jak sie umówiliśmy: gg_kacsa - af_tagest 2:0

Cóż stało sie tak jak sie stało :P jest tylko remis albo aż remis :P jest lekki niedosyt przez to że musieliśmy dokańczać mecz w 3 osoby, trudno...tak też sie zdarza, znów maszyna zawiodła w najbardziej potrzebnym momencie... miejmy nadzieje, że w dalszych grach nie bedziemy mieli juz takich przeszkód

Ps. Bardzo przydałby sie nam 5 gracz, w naszej sytuacji jest niezbędny, trzeba szukać :P

Pozdrawiam i Wesołych Świąt :)

pawelcio - 2004-12-24, 14:20

Cytat:
Ps. Bardzo przydałby sie nam 5 gracz, w naszej sytuacji jest niezbędny, trzeba szukać

hghfd chce grać w Eurolidze, pytał na forum tu i na renju.hu jak sie zapisać nawet :P

Pozdro!

__browar__ - 2004-12-24, 14:49

no tak tylko , że przydałby nam sie gracz o troche wyższym poziomie gry niż wspomniany hghfd (bez urazy) taki który zastąpiłby równorzędnie któregoś z naszej czwórki tak wiec na kurnikowym rankingu 1800+

Pozdro 600 :)

kantpie - 2004-12-25, 09:06

zglaszam sie na ochotnika, oczywiscie jesli nie jestem za slaby :)
angst - 2004-12-29, 23:02

W dniu dzisiejszym poleglismy (Dark Team) z kretesem w pojedynku z The Team. Cala wine za porazke biore na siebie. W wyniku braku wyobrazni zostalem postawiony pod sciana - albo walkower albo mecz w dogodnym dla Wegrow terminie. Kapitan The Team wybral godz. 16.00 dzisiejszego dnia, o czym dowiedzialem sie o 16.05 :| Cudem zebrana trojka (w ostatniej rundzie dwojka) nie podolala i po dwoch rundach mamy punkt.

Dziekuje bardzo Andrzejowi, ze w pospiechu polecial dla mnie do kafejki oraz Darkowi, ze znalazl czas, mimo licznych zajec, na gre w tym meczu.

Przepraszam bardzo Michała i Piotrka, ze pozbawieni zostali mozliwosci gry w tym meczu :(

To dla mnie ogromny zaszczyt byc kapitanem takiej ekipy i powaznie powatpiewam, czy jestem go godny po tak haniebnej wpadce... Czekam na Wasze szczere opinie :roll:

Pozdrawiam

Angst

P.S. Jestem dzis niedysponowany, wiec szczegoly meczu opisze, jak tylko lepiej sie poczuje.
P.S.2. Rada dla kapitanow innych druzyn - zwroccie baczna uwage na kazdy mail od organizatorow i dokladnie analizujcie wszelkie wiadomosci od nich. Taka niekompletna wiedza moze byc zrecznie wykorzystana przeciw Wam :(

lonewolf - 2004-12-30, 01:10

Wczoraj Kraków zagrał mecz z węgierskim Take Five. Obie drużyny wystąpiły w niekompletnym składzie wystawiając tylko po trzech zawodników. Po zaciętej grze udało się pokonać Węgrów i zdobyć pierwsze punkty w Eurolidze. :D Na uznanie zasługuje szczególnie świetna gra Deina, który był klasą dla siebie wygrywając wszystkie gry.

Take Five - Krakow 8-10

tf_roszler - krakow_soul 1:1
tf_mcmanus - krakow_s3v3n 1:1
tf_vepar - krakow_dein 0:2

tf_roszler - krakow_s3v3n 2:0
tf_mcmanus - krakow_dein 0:2
tf_vepar - krakow_soul 2:0

tf_roszler - krakow_dein 0:2
tf_mcmanus - krakow_soul 1:1
tf_vepar - krakow_s3v3n 1:1

Indywidualne wyniki:

Kraków

Dein 6-0
Soul 2-4
S3v3n 2-4

Take Five

Roszler 3-3
Vepar 3-3
Mcmanus 2-4

Gratulacje dla wszystkich zawodników! :D

Teufelchen - 2004-12-30, 16:34

Cytat:
To dla mnie ogromny zaszczyt byc kapitanem takiej ekipy i powaznie powatpiewam, czy jestem go godny po tak haniebnej wpadce... Czekam na Wasze szczere opinie

Angst, nie rozpaczaj ;-) . To jeszcze nie koniec swiata :) . Moze i byla to wpadka - ale na pewno taka, z ktorej wyciagniemy wnioski na przyszlosc i kolejne mecze bedziemy rozgrywali w pelnym skladzie. Innym moze ten blad pomoze uniknac podobnych problemow...

Tworzyles ta druzyne (mniej lub bardziej przypadkowo - do teraz nie moge sie nadziwic, ze sie w niej znalazlem...) i wg mnie nie powinienes sie zbyt szybko poddawac i rezygnowac z funkcji kapitana. Nie bede tez na pewno glosowal za odwolaniem Cie z tego stanowiska. Ale moze jestem zbyt poblazliwy?... ;-) . Tak czy inaczej zdania nie zmieniam.

Pozdrawiam

adik - 2005-01-16, 18:34

Dzisiaj odbył się ostatni mecz i mamy kolejne pary..

Z najciekawszych:

The Team - Polar Bears (właściwie mecz o końcowe zwycięstwo)
Mercenaries - Dark Team (Polacy będą mieli ciężko..)
4Fun - Demons And Wizards (bratobójczy pojedynek..)

Pozostałe:

Beer Teem - Estonia
Disciples of Stefan - CoolTeam
Gambler killers - Alcohol_Fanatics
Kungen and his three little bitches - GomokuGang
Russia - Goodboys
AK47 - Krakow
Take Five - Piskóták
Russian style - Sonic

-----------------

My, drużyna 4Fun jesteśmy szczęśliwi, ze zajmujemy najwyższe miejsce spośród wszystkich polskich drużyn - to zaszczyt :mrgreen: O to tabela:

1. Mercenaries
2. The Team
3. polar bears
4. Estonia
5. BeeR TeeM
6. 4Fun
7. Dark Team
8. coolteam
9. Demons and Wizards
10. Disciples of Stefan
11. Alcohol_Fanatics
12. GomokuGang
13. Krakow
14. Piskóták
15. AK47
16. Russia
17. kungen and his three little bitches
18. Goodboys
19. Take Five
20. Gambler killers
21. Russian style
22. Sonic
23. Trojan Horse

Powodzenia!

Pozdrawiam, Adik.

angst - 2005-01-16, 19:22

Dark Team - Mercenaries :roll: Najgorzej, ze jest spora szansa, iz bedziemy bez Zakona w tym meczu :| Moge tylko obiecac naszym fanom, ze damy z siebie wszystko!!! :twisted:

Pozdrawiam

Angst

raigeken - 2005-01-22, 14:08

Witamy witamy po (pełnym mojej złości i zdenerwowania[trzęsły mi się ręce :P ]) meczu z Disciples of Stefan :mrgreen:

Oto nasze tragiczne wyniki(moje w szczegolnosci :P ):

I runda

clt_losiu - snehulak 1-1
clt_lord_dredd - irene78 1-1
clt_cipek - pellikka 2-0
clt_raigeken - skrotum 0-2

CoolTeam - Disciples of Stefan 4-4

II runda

clt_losiu - irene78 1-1
clt_lord_dredd - pellikka 1-1
clt_cipek - skrotum 1-1
clt_raigeken - snehulak 0-2

CoolTeam - Disciples of Stefan 3-5 (7-9)

III runda

clt_losiu - pellikka 0-2
clt_lord_dredd - skrotum 1-1
clt_cipek - snehulak 2-0
clt_raigeken - irene78 2-0 (ach ten piękny VCF :mrgreen: )

CoolTeam - Disciples of Stefan 5-3 (12-12)

IV runda

clt_losiu - skrotum 0-2 (jedna przegrana i jeden walkower [musiał iść :/])
clt_lord_dredd - snehulak 2-0
clt_cipek - irene78 1-1
clt_raigeken - pellikka 1-1 (mój mniej ładny VCF :mrgreen: )

CoolTeam - Disciples of Stefan 4-4 (16-16)

I w taki oto sposób zremisowaliśmy :]

CoolTeam

clt_losiu 2-6
clt_lord_dredd 5-3
clt_cipek 6-2
clt_raigeken 3-5

DoS

pellikka 4-4
irene78 3-5
skrotum 6-2
snehulak 3-5

(p.s. kto typował remis?:P)

zukole - 2005-01-23, 13:46

Polar Bears-The Team 12:20

1runda

Mikle-tt_gabor_racz 0:2
Andreytmn-tt_virag 1:1
Alextm-tt_demjan 0:2
dvoeglazov-tt_padovan 2:0

3:5

2runda

Mikle-tt_padovan 2:0
Andreytmn-tt_demjan 0:2
Alextmn-tt_virag 0:2
dvoeglazov-tt_gabor_racz 1:1

3:5(6:10)

3 runda

Andreytmn-tt_padovan 1:1
dvoeglazov-tt_demjan 0:2
mikle-tt_virag 1:1
alextmn-tt_gabor_racz 1:1

3:5(9:15)

4 runda

mikle-tt_demjan 1:1
andreytmn-tt_gabor_racz 0:2
alextmn-tt_padovan 2:0
dvoeglazov-tt_virag 0:2

3:5(12:20)

The Team:
tt_demjan 7
tt_virag 6
tt_gabor_racz 6
tt_padovan 1

Polar Bears:
Mikle 4
Alextm 3
Dvoeglazov 3
Andreytmn 2

zukole - 2005-01-23, 15:27

Russia-Goodboys 11:21

1.round
coil-beerliker 2-0
jogyerek-vkb 2-0
captain5-kvik 2-0
master-trofimoff 2-0
----------------------------
2.round
coil-trofimoff 2-0
jogyerek-kvik 1-1
captain5-vkb 2-0
master-beerliker 0-2
--------------------------------
3.round
coil-vkb 0-2
jogyerek-trofimoff 2-0
captain5-beerliker 0-2
master-kvik 2-0
------------------------------
4.round
coil-kvik 1-1
jogyerek-beerliker 1-1
captain5-trofimoff 2-0
master-vkb 0-2

Goodboys:
Jogyerek 6
Captain5 6
Coil 5
Master 4

Russia:
Beerliker 5
Vkb 4
Kvik 2
Trofimoff 0

zukole - 2005-01-23, 18:08

4fun-Demons and Wizards 17,5-14,5

1 runda

4fun_adik- gondzio_pl 1:1
4fun_arczi - alicecooper_pl 2:0
4fun_marcin- minuta_pl 2:0
4fun_nc - rika_cz 0:2

5:3

2 runda

4fun_arczi - gondzio_pl 2:0
4fun_marcin - roy_pl 1:1
4fun_nc - minuta_pl 1,5:0,5
4fun_adik- rika_cz 1:1

Roy_pl zastąpił alicecooper_pl

5,5:2,5 (10,5:5,5)

3 runda

4fun_arczi-rika_cz 2:0
4fun_marcin- gondzio_pl 1:1
4fun_nc- roy_pl 0:2
4fun_adik- minuta_pl 2:0

5:3 (15,5:8,5)

4 runda

4fun_arczi - minuta_pl 0:2
4fun_marcin - rika_cz 0:2
4fun_nc - alicecooper_pl 2:0
4fun_adik - roy_pl 0:2

alicecooper_pl za gondzio_pl

2:6 (17,5-14,5)

4fun:

4fun_arczi 6
4fun_adik 4
4fun_marcin 4
4fun_nc 3,5

Demons and Wizards:

roy_pl 5
rika_cz 5
minuta_pl 2,5
gondzio_pl 2
alicecooper_pl 0

adik - 2005-01-23, 18:08

Demons and Wizards 14.5 - 17.5 4Fun

Wygraliśmy po pięknej walce - właściwie DaW byli faworytami Polaków, a my zagranicznych graczy, więc pojedynek musiał być wyrównany. Od początku 4Fun prowadziło, szczególnie Arczi i Marcin świetnie się spisywali. NC i Ja z powodu drobnych problemów ze swoimi ojcami przegraliśmy (Nc 2, ja 1). Kilka zmian w DaW spowodowanych słabszą postawą, a to Alice, a to Gondzia - u nas dzielnie wszyscy walczyli, było naprawdę świetnie!

No myślę, że już po tym zwycięstwie Polacy będą bardziej pewni naszej formy i tego, że 4Fun to naprawdę świetna drużyna - olbrzymie postępy w trakcie Euroligi, świetny nowy zawodnik - Marcin i chyba liczymy się w walce o pierwsze pięć miejsc w Eurolidze - taką mam nadzieję.

Wyniki:

I runda (5:3)

Arczi 2:0 Alicecooper
Adik 1:1 Gondzio
Nc 0:2 Rika
Marcin 2:0 Minuta

Alicecooper schodzi, wchodzi Roy.

II runda (5.5:2.5 / 10.5 - 5.5)

Arczi 2:0 Gondzio
Adik 1:1 Rika
Nc 1.5:0.5 Minuta
Marcin 1:1 Roy

III runda (5:3 / 15.5 - 8.5)

Arczi 2:0 Rika
Adik 2:0 Minuta
Nc 0:2 Roy
Marcin 1:1 Gondzio

Gondzio schodzi, wchodzi Alicecooper.

IV runda (2:6 / 17.5 - 14.5)

Arczi 0:2 Minuta
Adik 0:2 Roy
Nc 2:0 Alicecooper
Marcin 0:2 Rika

-----------------

4Fun Team:

Arczi 6:2
Marcin 4:4
Adik 4:4
Nc 3.5:4.5

-----

Demons and Wizards:

Roy 5:1
Rika 5:3
Minuta 2.5:5.5
Alicecooper 0:4
Gondzio 2:4

-------------------

Jeszcze raz dzięki za mecz - teraz czas na Beer Teem, Dark Team, Polar Bears lub Mercenaries :mrgreen:

Pozdrawiam, Adik.

roy_ - 2005-01-25, 20:06

Adik Ty sie tak nie podniecaj ze masz taki swietny team jest dobry ale nie mow mie ze swietny
adik - 2005-01-25, 21:53

Wszystko zależy od własnej definicji słowa "świetny". Dla mnie "świetna" drużyna to taka, która po IV rundach Euroligi, liczy się wśród drużyn, które naprawdę w składzie mają wielkich graczy - Joking, Ondik, Zakon, Lebur, itd..

A my się liczymy. Wy już macie 2:2, a to chyba nie jest szczyt waszych ambicji. Jeśli w ogóle je macie.

29.01 mecz Dark Team!

Pozdrawiam, Adik.

angst - 2005-01-29, 01:45

Dark Team – Mercenaries 16,5:15,5

I runda Dark Team – Mercenaries 3:5

dt_angst – iec 1:1
dt_devotion – joking 0:2
dt_dragonik – nerfik 1:1
dt_teufelchen – nikolay 1:1

II runda Dark Team – Mercenaries 2,5:5,5 (5,5:10,5)

dt_angst – nikolay 0,5:1,5
dt_devotion – iec 1:1
dt_dragonik – joking 0:2
dt_teufelchen – nerfik 1:1

III runda Dark Team – Mercenaries 5:3(10,5:13,5)

dt_angst – nerfik 1:1
dt_devotion – nikolay 2:0
dt_dragonik – iec 2:0
dt_teufelchen – joking 0:2

IV runda Dark Team – Mercenaries 6:2 (16,5:15,5)

dt_angst – joking 0:2
dt_devotion – nerfik 2:0
dt_dragonik – nikolay 2:0
dt_teufelchen – iec 2:0

Dark Team 16,5

dt_devotion 5
dt_dragonik 5
dt_teufelchen 4
dt_angst 2,5

Mercenaries 15,5

joking 8
nerfik 3
nikolay 2,5
iec 2

Mecz trwal niezwykle dlugo (okolo 4 godzin) i byl pelen emocji (niestety w duzej mierze niezdrowych).

Oprocz znanej wszystkim partii Devotion z Nerfikiem przydarzyly sie tez dwie awarie Kurnika. W zwiazku z jedna z nich powtarzano partie Dragonik - Nerfik. Mialo to miejsce juz po zakonczeniu wszystkich gier, przy stanie 15,5:15,5. No i Dragon wygral :)

Dzieki chlopaki za wspaniala walke i niesamowita koncowke :D Szkoda, ze ja znow zawiodlem :|

Pozdrawiam

Angst

zukole - 2005-01-29, 19:44

Beer Team-Estonia 11:21

1 runda

King_ken-Aivs 0:2
Autickocz-Tauri30 2:0
Ondik1-Rentimo 1:1
Semtexx-Kuubik 0:2

2 runda

King_ken-Kuubik 0:2
Autickocz-Aivs 0:2
Ondik1-Tauri30 2:0
Semtexx-Rentimo 0:2

2:6 (5:11)

3 runda

King_ken-Rentimo 0:2
Autickocz-Kuubik 0:2
Ondik1-Aivs 1:1
Semtexx-Tauri30 1:1

2:6(7:17)

4 runda

King_ken-Tauri30 2:0
Autickocz-Rentimo 0:2
Ondik1-Kuubik 2:0
Semtexx-Aivs 0:2

4:4 (11:21)

Beer Team:
Ondik1 6:2
Autickocz 2:6
King_ken 2:6
Semtexx 1:7

Estonia:

Rentimo 7:1
Aivs 7:1
Kuubik 6:2
Tauri30 1:7

zukole - 2005-01-29, 19:49

Alcohol_fanatics-Gambler Killers 17:15

1 runda

af_browar-gk_wladimirs 1:1
af_puholek-gk_fracass 1:1
af_amigo-gk_kanewskiy 1:1
af_vince-gk_ferumwolf 1:1

4:4

2 runda

af_browar-gk_kanewskiy 1:1
af_puholek-gk_ferumwolf 2:0
af_amigo-gk_fracass 0:2
af_vince-gk_wladimirs 2:0

5:3 ( 9:7)

3 runda

Af_amigo musiał iść. Gk_ferumwolf dostaje 2 punkty

af_browar-gk_fracass 0:2
af_puholek-gk_wladimirs 2:0
af_vince-gk_kanewskiy 1:1
af_amigo-gk_ferumwolf 0:2

3:5( 12:12)

4runda
Af_amigo nieobecny. Gk_wladimirs dostaje 2 pkt

af_browar-gk_ferumwolf 2:0
af_puholek-gl_kanewskiy 2:0
af_vince-gk_fracass 1:1
af_amigo-gk_wladimirs 0:2

5:3 (17:15)

Alcohol_fanatics:
af_puholek 7:1
af_vince 5:3
af_browar 4:4
af_amigo 1:7

Gambler killers
gk_fracass 6:2
gk_kanewskiy 3:5
gk_ferumwolf 3:5
gk_wladimirs 3:5

HonoR - 2005-01-29, 21:26

To już bodajże drugi mecz, kiedy to Alkocholicy wygrywają w niepełnym składzie. Brawo!

ps. zróbcie coś ze składem bo to trochę niepoważnie wygląda mimo, że skutecznie ;)

adik - 2005-01-29, 21:36

Hmm.. Madtaz właściwie nie może grać (tagest), dobrze że mają solidnego Vince..

Jest tylu błąkających się graczy, że powinni sobie kogoś znaleźć.. Nmzb, Jacol, Grucha :PPPPPPPPPP

Pozdrawiam, Adik.

zukole - 2005-01-30, 18:24

Russian style- Sonic 22:10

1runda

q7-sonic_specs_cz 0:2
ypogosov-sonic_tretom_cz 1:1
djeki_chan-sonic_teovan_cz 2:0
zverek-sonic_pavelr_cz 1:1

4:4(4:4)

2 runda

q7-sonic_teovan_cz 1:1
ypogosov-sonic_pavelr_cz 2:0
djeki_chan-sonic_tretom_cz 2:0
zverek-sonic_specs_cz 1:1

6:2 (10:6)

3 runda

q7-sonic_tretom_cz 2:0
ypogosov-sonic_specs_cz 2:0
djeki_chan-sonic_pavelr_cz 2:0
zverek-sonic_teovan_cz 1:1

7:1 (17:7)

4 runda

q7-sonic_pavelr_cz 1:1
ypogosov-sonic_teovan_cz 1:0
djeki_chan-sonic_specs_cz 1:1
zverek-sonic_tretom_cz 2:0

5:3 (22:10)

Russian style:
djeki_chan 7-1
ypogosov 6-2
zverek 5-3
q7 4-4

Sonic:
sonic_specs_cz 4-4
sonic_teovan_cz 3:5
sonic_pavelr_cz 2-6
sonic_tretom_cz 1-7

adik - 2005-01-30, 20:07

V runda Euroligi:

Mercenaries vs. The Team
Polar bears vs. 4fun
Estonia vs. Dark Team
Alcohol_Fanatics vs. Disciples of Stefan
coolteam vs. BeeR TeeM
Demons and Wizards vs. kungen and his three little bitches
Goodboys vs. Take Five
GomokuGang vs. Krakow
Trojan Horse vs. Gambler killers
Piskóták vs. Russian style
AK47 vs. Russia
Sonic vs. BYE

Współczuję:

Polar Bears
Cool Team
Kungenowi

...

No, mam nadzieję, że wygramy :-)

Ciekawy mecz Joking - Lebur i całe spotkanie Estonii z Dark Team.

Pozdrawiam, Adik.

raigeken - 2005-02-01, 09:10

adik napisał/a:

Współczuję:

Polar Bears
Cool Team
Kungenowi

Widać, że o niczym nie wiesz... :roll:

dev - 2005-02-04, 16:04

bueheh:P rai myslisz ,że sicior doszedł i odrazu bedziecie wygrywac?? zarty..... no ale sicior jak dla mnie to i tak VG gracz:) pozdro za tydzien w piątek lub sobote Estonia vs Dark Team
raigeken - 2005-02-04, 18:20

dev napisał/a:
bueheh:P rai myslisz ,że sicior doszedł i odrazu bedziecie wygrywac?? zarty.....

Gdzie napisałem, że jak Sicior doszedł to bedziemy wygrywac..? Gdzie? :roll:

dev - 2005-02-04, 20:38

nie napisałes ale chyba o to chodziło :)
zukole - 2005-02-06, 18:21

Estonia-Dark Team 21:11

1 runda

aivs-dt_angst 1:1
johancik-dt_devotion 2:0
kuubik-dt_dragonik 2:0
rentimo-dt_zakon 2:0

7:1

2 runda

aivs-dt_zakon 1:1
johancik-dt_angst 2:0
kuubik-dt_devotion 1:1
rentimo-dt_dragonik 2:0

6:2( 13:3)

3 runda

aivs-dt_dtagonik 1:1
johancik-dt_zakon 2:0
kuubik-dt_angst 0:2
rentimo-dt_devotion 2:0

5:3(18:6)

4 runda

aivs-dt_devotion 0:2
johancik-dt_dragonik 1:1
kuubik-dt_zakon 1:1
rentimo-dt_angst 1:1

3:5(21:11)

Estonia:

Rentimo 7
Johancik 7
Kuubik 4
Aivs 3

Dark Team:

dt_angst 4
dt_devotion 3
dt_zakon 2
dt_dragonik 2

angst - 2005-02-06, 18:35

To byl bardzo ciezki mecz. I chyba poprzeczka tym razem powieszona za wysoko :roll:

Postaramy sie poprawic w nastepnych rundach :)

Ale gdzie byli nasi kibice tym razem (ostatnio bardzo nam pomogli) ? :evil:

Pozdrawiam

Angst

P.S. Dzieki Zukole za statystyki ;)

adik - 2005-02-06, 20:00

Hyh, Estonia potwierdziła aspiracje do walki o drugie, a może nawet pierwsze (w przypadku wpadki TT z Merc. i pewnej przegranej z 4Fun drużyny TT :P ) miejsce w Eurolidze..

Angst, gratuluje - z najsłabszego stałeś się najmocniejszym ogniwem. Czy koledzy zauważą słabą postawę Zakona? Głosujemy!

Pozdrawiam, Adik.

angst - 2005-02-06, 23:42

adik napisał/a:
Angst, gratuluje - z najsłabszego stałeś się najmocniejszym ogniwem. Czy koledzy zauważą słabą postawę Zakona? Głosujemy!

Dzieki, ale na szczescie u nas nikt nie podchodzi do tego w ten sposob :? A kazdy moze miec gorszy lub lepszy dzien. My jako druzyna wiemy co sie dzieje, a Wy widzicie tylko statystyki. I jestem naprawde zadowolony, ze w prawie kazdym meczu mielismy pelny sklad.

Pozdrawiam

Angst

zukole - 2005-02-07, 20:18

Goodboys- Take Five 11,5:20,5

1 runda

Gb_jogyermek - tf_roszler 2:0
euroliga_coil - tf_vepar 2:0
_euroliga_cap5 - tf_malaj 2:0
_euroliga_vegita - tf_mcmanus 0:2

6:2 (6:2)

2 runda

Gb_jogyermek - tf_vepar 0:2
euroliga_coil - tf_mcmanus 1:1
_euroliga_cap5 - tf_roszler 2:0
_euroliga_vegita - tf_malaj 1:1

4:4 (10:6)

3 runda - Hexlearner za tf_malaj

Gb_jogyermek - tf_mcmanus 0:2
euroliga_coil - hexlearner 0:2
_euroliga_cap5 - tf_vepar 0:2
_euroliga_vegita - tf_roszler 0:2

0:8 (10:14)

4 runda

gb_jogyermek- hexlearner 0:2 (gb_jogyermek musiał iść)
euroliga_coil - tf_roszler 1:1
_euroliga_cap5 - tf_mcmanus 0,5:1,5
_euroliga_vegita - tf_vepar 0:2

1,5:6,5(11,5:20,5)

Goodboys:

_euroliga_cap5 4,5
euroliga_coil 4
Gb_jogyermerk 2
_euroliga_vegita 1

Take Five:

tf_mcmanus 6,5
tf_vepar 6
hexlearner 4
tf_roszler 3
tf_malaj 1

zukole - 2005-02-10, 20:38

Beer Team- Coolteam 24:8

1 runda

autickocz-clt_raigeken 1:1
ondik1-clt_sicior 2:0
semtexx-clt_lord_dredd 1:1
king_ken-clt_losiu 1:1

2 runda kajmanus za autickocza

kajmanus-clt_losiu 2:0
ondik1-clt_lord_dredd 2:0
semtexx-clt_raigeken 2:0
king_ken-clt_sicior 0:2

6:2(11:5)

3 runda

kajmanus-clt_lord_dredd 1:1
king_ken-clt_raigeken 1:1
semtexx-clt_sicior 2:0
ondik1-clt_losiu 2:0

6:2(17:7)

4 runda

kajmanus-clt_sicior 2:0
king_ken-clt_lord_dredd 2:0
semtexx-clt_losiu 1:1
ondik1-clt_raigeken 2:0

7:1 ( 24 : 8 )

Beer Team:

Ondik1 8
Semtexx 6
Kajmanus 5
King_ken 4
Autickocz 1

Coolteam:
clt_sicior 2
clt_lord_dredd 2
clt_raigeken 2
clt_losiu 2

adik - 2005-02-12, 16:45

4Fun 21:11 Polar Bears

I round:

dvoeglazov 0:2 nc
pionsib 0:2 honor
alextm 1:1 marcin
mikle 0:2 arczi

II round:

dvoeglazov 0:2 honor
pionsib 0:2 marcin
alextm 1:1 arczi
mikle 1:1 nc

III round:

dvoeglazov 0:2 marcin
pionsib 1:1 arczi
alextm 0:2 nc
mikle 2:0 honor

IV round: (adik -> nc)

dvoeglazov 0:2 arczi
pionsib 1:1 adik
alextm 2:0 honor (walk over)
mikle 2:0 marcin

--------

4Fun:

Arczi 6:2
Nc 5:1
Marcin 5:3
Honor 4:4
Adik 1:1

---------

Polar Bears:

Mikle 5:3
Alextm 4:4
Pionsib 2:6
Dvoeglazov 0:8

---------

Fajny mecz, trochę wkurzający gracze Polar Bears, na których najpierw 40 minut czekaliśmy, bo nie potrafili wejśc, a potem jeszcze wszystkich ich wywaliło i czekaliśmy 10 minut. Kiedy wrócili chcieli powtarzać gry - tylko NC się chciało, reszcie nie (i słusznie). W związku z tym bardzo nam zależało, żeby wygrać różnicą większą niż 6 punktów (żeby nie mieli pretensji, że gdyby te 3 wygrali to zamiast np. 18:14 dla nas, byłoby 17:15 dla nich). Wygrana wysoka, cieszy mnie bardzo, nawet jeśli by nam odjąc 3 punkty, im dodać, wynik byłby 18:14 w związku z czym nie powinni mieć zadnych pretensji (a i my bez walki oddaliśmy 2 gry Honora, któremu coś się z netem stało).

Potwierdziliśmy aspirację do walki o podium, nie boimy się już nikogo - pokonaliśmy najbardziej tajemniczą drużynę, teraz już z górki :-)

4Fun mistrzowie! :-)

Pozdrawiam, Adik.

soul_reaper - 2005-02-12, 19:57

GomokuGang-Krakow 8:24

1st round

gg_kacsa - krakow-bluks 1:1
gg_chathy - krakow_dein 0:2
gg_darkest - krakow_soul 1:1
gg_transatlantic - krakow_s3v3n 2:0 (walkover)

2nd round

gg_kacsa - krakkow_dein 0:2
gg_chathy - krakow_soul 0:2
gg_darkest - krakow s3v3n 2:0
gg_transatlantic - krakow_bluks 0:2

2:6 [overall 6:10]

3rd round

gg_kacsa - krakow_soul 0:2
gg_chathy - krakow_s3v3n 1:1
gg_darkest - krakow_bluks 1:1
gg_transatlantic - krakow_dein 0:2

2:6 [overall 8:16]

4th round

gg_kacsa - krakow_s3v3n 0:2
gg_chathy - krakow_bluks 0:2
gg_darkest - krakow_dein 0:2
gg_transatlantic - krakow_soul 0:2

0:8 [overall 8:24]

gg_darkest 4:4
gg_transatlantic 2:6
gg_chathy 1:7
gg_kacsa 1:7

krakow_dein 8:0
krakow_soul 7:1
krakow_bluks 6:2
krakow_s3v3n 3:3 (+2 walkover)

adik - 2005-02-12, 20:08

Krakowowi gratuluje wyniku, Deinowi i Soulowi wspaniałych indywidualnych rezultatów, no i.. życzę powodzenia ;)

Jutro o 19 mecz Mercenaries - The Team i świetnie zapowiadający się dwumecz Joking - Attila

Kurde, będzie spoko :-)

Pozdrawiam, Adik.

HonoR - 2005-02-12, 22:14

Kilka sprostowań:

Ja również chciałem powtórzyć tą partię, z tymi samymi ruchami, jednak nasz kapitan podjął decyzję i nie sprzeciwiałem sie - sam go wybierałem.

Walk over - problemy z netem i widze 2 porażki niby gratis dostałem (ciekawe czy na renju.hu też to odnotują)

Adix333 - 2005-02-12, 22:14

4Fun 21:11 Polar Bears
Gratulacje dla Adika i całej Ekipy 4fun :)
Powodzenia w dalszych grach

GomokuGang-Krakow 8:24
Gratulację dla Krakowa :> Powodzenia w dalszych grach :)

"Jutro o 19 mecz Mercenaries - The Team i świetnie zapowiadający się dwumecz Joking - Attila "
Ajj Ciekawie bedzie , też jestem ciekawy jak to wypadnie :>

adik - 2005-02-12, 23:33

Cytat:
Ja również chciałem powtórzyć tą partię, z tymi samymi ruchami, jednak nasz kapitan podjął decyzję i nie sprzeciwiałem sie - sam go wybierałem.

Dosyć długo na nich czekaliśmy, potem jeszcze 10 minut oczekiwań i jeszcze chcieli powtarzać gry - bez przesady, czas jest cenny.. Podjąłem taką decyzję, ale wszyscy tego chcieli - sam bym tego nie zrobił. Nadal uwazam, ze dobrze się stało.

Cytat:
Walk over - problemy z netem i widze 2 porażki niby gratis dostałem (ciekawe czy na renju.hu też to odnotują)

Nie odnotują.

Pozdrawiam, Adik.

zukole - 2005-02-13, 16:09

AK-Russia 4:28

1 runda

ak47_freitaag-beerliker 0:2
ak47_an_24-kvik 0:2
ak47_divadlo-trofimoff 0:2
ak47_przemek-vkb 0:2

0:8

2 runda

ak47_freitaag-kvik 0:2
ak47_an_24-beerliker 0:2
ak47_divadlo-vkb 0:2
ak47_przemek-trofimoff 1:1

1:7(1:15)

3 runda

ak47_freitaag-trofimoff 1:1
ak47_an_24-vkb 1:1
ak47_divadlo-beerliker 0:2
ak47_przemek-kvik 1:1

3:5(4 : 20 )

4 runda

ak47_freitaag-vkb 0:2
ak47_an_24-trofimoff 0:2
ak47_divadlo-kvik 0:2
ak47_przemek-beerliker 0:2

0:8(4: 28 )

Ak:
ak47_przemek 2
ak47_an_24 1
ak47_freitaag 1
ak47_divadlo 0

Russia:
Beerliker 8
Vkb 7
Kvik 7
Trofimoff 6

adik - 2005-02-13, 22:04

Mercenaries 15:17 The Team

I runda:

Joking 2:0 Johnl
Nerf 2:0 Gabor Racz
Nikolay 0:2 Virag
Iec 1:1 Demjan

II runda:

Joking 1:1 Gabor Racz
Nerf 0:2 Virag
Nikolay 2:0 Demjan
Iec 1:1 Johnl

III runda:

Joking 1:1 Virag
Nerf 2:0 Demjan
Nikolay 0:2 Johnl
Iec 0:2 Gabor Racz

IV runda:

Joking 1:1 Demjan
Nerf 1:1 Johnl
Nikolay 0:2 Gabor Racz
Iec 1:1 Virag

---------

Mercenaries:

Joking 5:3
Nerf 5:3
Iec 3:5
Nikolay 2:6

---------

The Team:

Virag 6:2
Gabor Racz 5:3
Johnl 4:4
Demjan 2:6

-------

relacja live: www.euro.gomoku.ys.pl

Pozdrawiam, Adik.

zukole - 2005-02-13, 22:04

The Team-Mercenaries 17:15

1 runda

tt_virag-nikolay 2:0
tt_johnl-joking 0:2
tt_demjan-iec 1:1
tt_gabor_racz-nerfik 0:2

2 runda

tt_gabor_racz-joking 1:1
tt_johnl-iec 1:1
tt_virag-nerfik 2:0
tt_demjan-nikolay 0:2

4:4(7:9)

3 runda

tt_gabor_racz-iec 2:0
tt_demjan-nerfik 0:2
tt_virag-joking 1:1
tt_johnl-nikolay 2:0

5:3(12:12)

4 runda

tt_gabor_racz-nikolay 2:0
tt_demjan-joking 1:1
tt_virag-iec 1:1
tt_jonhl-nerfik 1:1

5:3(17:15)

The Team:
tt_virag 6
tt_gabor_racz 5
tt_johnl 4
tt_demjan 2

Mercenaries:
joking 5
nerfik 5
iec 3
nikolay 2

zukole - 2005-02-13, 22:06

To ja się męcze by tu napisać a adik :evil:

Dorwe cie adik!!!! :twisted:

Bardzo ciekawy mecz wygrali chyba zasłużenie The Team

roy_ - 2005-02-13, 22:38

co znaczy chyba zasluzenie ?

wygrali jak najbardziej zasluzenie!!!

kto by sie spodziewal ze joking zdobedzie 5 punktow na 8 (powinien zdobyc 4 tylko viraq nie widzial wina ) teoretycznie- kto by sie spodziewal ze joking w tour na kase przegra jakies sdpotkanie? ludzie pod presja popelniaja bledy i w meczach o stawke nie ryzykuja az tak mocno (styl joking opiera sie na ryzyku a w tym spotkaniu nie ryzykowal- jego partie byly dlugie i nawet joking potrafi zrobic proste bledy pod naciskiem)

gdyby attila nie byl chory to bylaby bardziej efektowna wygrana

bardzo mnie denerwowalo zachowanie kilku polskich graczy z 4fun gdy podczas partii odzywali sie, badz usmiechali nie wiadomo po co. (raz nawet elrarand stacil panowanie i wyrazil sie dosadnie na temat takich usmieszkow)

pozdro 600

mayday rulez

adik - 2005-02-13, 22:53

Gracze z 4Fun to chyba troche nieprawidłowe podejście. Nie wolno nas grupować podczas spotkań innych drużyn, itd.. Po prostu dwóch, trzech młodych chłopaków, którzy w dupie mają grę na kasę i nawet taki mecz nie jest okazją do śmiertelnej powagi wszystkich graczy, bawili się.. Po czyjejś wygranej były uśmieszki, bo np. porażka Demjana z Nikolayem 2:0, albo wygrana w ostatniej sekundzie Attilli z Jokingiem.. Każdy coś tam pisał..

Rozmowy na głównym to inna sprawa, natomiast jeśliby scalić Arcziego, Adika, Marcina, Nc i Honora i traktować ich jako 4Fun, to byłaby to najmniej lubiana drużyna, bo moje zachowanie jest conajmniej naganne i psuje opinię drużynie.. Ale na szczęscie tak nie jest, a Twoja dziwna zazdrość jest śmieszna..

Co do meczu - The Team wygrali CHYBA zasłużenie. Nie byli zdecydowanie lepsi, właściwie przez cały mecz przegrywali - wspaniała gra IECa, Viraga, Gabora Racza i oczywiscie Jokinga sprawiła że ten mecz był najlepszy z tych, które widziałem i pisząc o w pełni zasłużonej wygranej, troszkę przesadzasz - gdyby wygrali Mercenaries też byłoby to zaslużone zwycięstwo - The Team wygrało szczęśliwe, po bardzo ciekawym meczu. Tyle.

Pozdrawiam, Adik.

Barfko - 2005-02-13, 23:18

Virag nie widział wina, bo za dużo czasu zmarnował szukając na wprost. Ale jedną partię wcześniej joking popełnił katastrofalny błąd, gdy viragowi została tylko minuta. Więc się wyrównało.

Nie sposób nie zgodzić się z royem - joking grał asekurancko. Gdyby gry miały po 30-60 minut, w końcu może by wypracował silną pozycją np. w przegranej grze z demjanem. Podobnie w przegranej grze z viragiem - grał "bezpiecznie" a przeciwnik idealnie się bronił. W końcu joking popełnił błąd.

W grach na 5-10 minut wygrywa się na czas, albo grając ryzykownie, pod warunkiem, że przeciwnik nie robi głupich błędów. Dlatego tak istotną rolę grają otwarcia - można na nich zarobić trochę czasu.

roy_ - 2005-02-14, 11:12

okey no to powiem wprost Adik i Marcin133 robili glupie usmieszki podczas partii ktore byly niewatpliwie bardzo wazne, na stolach nie powinniscie sie w oglue odzywaz tak jak to prosil hexlearner.A UJALEM DRUZYNE 4FUN PONIEWAZ CHODZILO WLASNIE O INTERES DRUZYNY.

po drugie jestes mlodym gnojkiem i tak tez sie zachowywales i nie mow mi o jakies zazdrosci, ponioewaz mowy o zazdrosci byc nie moze, a powiem wiecej nie chcial bym byc w druzynie jak sam powiedziales najmniej lubianej wlasnie przez Ciebie

czy wygrana grecji w mistrzostwach europy tez nie byla zasluzona? skoro the team wygrali tzn ze ta wygrana sie im nalezala czy to wazne kto przewazal w calym meczu pilki noznej a stracil bramke w ost minucie i przegral ? taka moglabyc taktyka, aby sie bronic i pozwolic przeciwnikowi miec inicjatywe, ale nie stracic bramki az wkoncu samemu strzelic, co innego
gdyby na wynik meczu mialy wplyw inne sprawy np jak lagi

I love techno and feel like a little god

pozdro 600

adik - 2005-02-15, 00:40

Roy, niestety po raz kolejny nie zgodzę się z Tobą. Może będę kontynuuował twoje porównanie Gomoku do piłki nożnej - gdyby którakolwiek drużyna potrafiła bronić się przez cały mecz i na końcu strzelać, to gwarantuje Ci, ze piłka nie byłaby tak ciekawa, a rozgrywki czy to Ligi Mistrzów, czy Pucharu UEFA i danej ligi nie interesowałyby nikogo. Na szczęscie tak nie jest, na szczęscie nie ma tak również w Gomoku.

The Team absolutnie nie mogli przewidzieć swojej wygranej, kiedy przegrywali np. 4:0, albo 13:10 (nie pamiętam czy było dokładnie tak, ale podobnie..) - nie są wielkimi mistrzami, a wygraną zawdzięczają straconym punktom przez wielkiego lidera Mercenaries - Jokinga, który w każdym meczu jest w stanie ugrać 8:0 - cóż, drużyna Mercenaries była mocna, ale minimalnie słabsza. The Team wygrali po meczu równym, niekoniecznie zasłużenie, bo niektóre ich gry były naprawdę słabe.. Owszem, zawiódł Attilla, ale świetnie zagrał JohnL, czy też Virag - takich sytuacji nie dało się przewidzieć - własnie dlatego wszyscy tak się tym meczem pasjonowali.

Co do Twojej antypatii do drużyny 4Fun, którą wywołuje u Ciebie moja obecność w tej drużynie - nie mogę nazwać tego inaczej jak tylko zazdrością. Chciałbyś w VI rundzie grać z The Team o prawdopodobnie 1. miejsce w tabeli Euroligi - tymczasem gracie z Kungenem, w przyszłej rundzie pewnie piekielnie mocne Disciplies of Stefan, albo inne coś - no gratuluje, wspaniała drużyna - Demons and Wizards, wielcy gracze, wspaniałe osiągnięcia indywidualne - niestety, nie potraficie tego połączyć.. A my, małe 4Fun, zlepek graczy powszechnie dla Europy nieznanych - jesteśmy w tej chwili najlepszą polską drużyną i jedną z lepszych w całej Eurolidze - dlaczego? To już Roy powinien wiedzieć najlepiej. Wy macie jakieś eliminacje przed meczem, coś w tym stylu? E tam, kto trzeźwy to gra - taka prawda..

Roy, jesteś śmieszny niestety - proponuje zmienić klub na AK 47, albo zostać jedną z "małych dziwek" Kungena - będziesz mógł się wykazac swoimi "greckimi" taktykami..

Pozdrawiam, Adik.

angst - 2005-02-15, 00:55

Tak na szybko tylko zauwaze Adiku, ze Euroliga to rozgrywki dlugookresowe i jesli nawet 4fun maja w tym momencie najwyzsza pozycje w tabeli, nie znaczy to, ze sa najlepsza druzyna z Polski. To sie moze okazac dopiero na koncu rozgrywek ;)

Zreszta jeszcze z wszystkimi polskimi druzynami nie graliscie :twisted:

Pozdrawiam

Angst

adik - 2005-02-15, 01:03

Może inaczej - jedna drużyna w Eurolidze jest niepokonana - The Team.. Dwie drużyny w Eurolidze mają jedną porażkę - 4Fun i Estonia, wiele drużyn ma dwie porażki - Mercenaries, Dark Team, Polar Bears, itd.. - według mnie jesteśmy najlepszą polską drużyną. Opinia absolutnie na tą chwilę. Mówiąc w roku 1410, że Jagiełło jest najlepszym królem w historii Polski, nie wiedziałem co będzie w przyszłości - nie wiedziałem o np. Sobieskim - dlatego 4Fun może przegrać np. z Cool Teamem - póki co, jesteśmy najlepsi.

Pozdrawiam, Adik.

soul_reaper - 2005-02-15, 10:00

Adik mniej osobistych wycieczek podniesie z pewnoscia poziom dyskusji. Roy pietnowal konkretne zachowanie Twoje i Marcina. Mial do tego pelne prawo, Ty natomiast piszesz o rzeczach o ktorych nie masz pojecia.
Co do tego ktora druzyna jest najlepsza - to okaze sie na koniec rozgrywek. Na razie jestescie co najwyzej najbardziej pracowita druzyna - przygotuwujecie sie starannie do kazdego meczu, ale nie wszyscy maja na to czas. Owszem macie spore szanse byc wysoko, nawet najwyzej ze wszystkich polskich druzyn, ale zauwaz ze wasza przewaga nad reszta nie jest duza, to tylko jeden punkt w wiekszosci wypadkow :)

Szkoda ze nie bedzie rundy rewanzowej, chetnie my jako Krakow skopalibysmy wam tylki :D

lonewolf - 2005-02-15, 10:32

soul_reaper napisał/a:
Szkoda ze nie bedzie rundy rewanzowej, chetnie my jako Krakow skopalibysmy wam tylki :D

Ditto. :mrgreen:

Ciekawe, że ci, którzy ugrali najwięcej punktów dla 4Fun (np. arczi) skromnie cicho siedzą i nie trąbią na wszystkich forach, że są najlepsi. :P

Swoją drogą, byłoby bardzo dobrze, żebyś czasem myślał szybciej niż piszesz, Adik. Twój ostatni post na renju.hu to smutny popis chamstwa i zupełna żenada.

losiu - 2005-02-15, 11:05

adik napisał/a:
Może inaczej - jedna drużyna w Eurolidze jest niepokonana - The Team.. Dwie drużyny w Eurolidze mają jedną porażkę - 4Fun i Estonia, wiele drużyn ma dwie porażki - Mercenaries, Dark Team, Polar Bears, itd.. - według mnie jesteśmy najlepszą polską drużyną. Opinia absolutnie na tą chwilę. Mówiąc w roku 1410, że Jagiełło jest najlepszym królem w historii Polski, nie wiedziałem co będzie w przyszłości - nie wiedziałem o np. Sobieskim - dlatego 4Fun może przegrać np. z Cool Teamem - póki co, jesteśmy najlepsi.

Pozdrawiam, Adik.

Adik jak by co to z Coolteamem a nie z Cool Teamem.... Moim zdaniem nie jesteście najlepsi z polskich drużyn w Eurolidze jest wiele innych jak np. Krakow,Dark Team... Ja jako Kapitan Drużyny Coolteam nie ukrywam że chciałbym się spotkac w następnej rundzie z 4Fun... Wtedy chcielibyśmy wygrać ten mecz....Jak byśmy wygrali z wami to może byś się zamkną na jakiś czas i nie peplał na każdym temacie ze 4Fun najlepsza drużyna z Polski...To staje już się nudne! Mam nadzieje że w następnej rudze spotkamy się i zagramy mecz....A wtedy chcielibyśmy skopać wam tyłki:D;P w tym składzie;-)

1.losiu
2.raigeken
3.jacol
4.seba
5.elszu
6.gietki- jeżeli się zgodzi ma byc ponoc od następnej rundy możliwość 6 graczy a nie 5....

A tak naprawde wszyscy by zagrali ten mecz z wyżej napisanych... BO przecież zmieniać się można....

Pozdrawiam.....

zukole - 2005-02-15, 12:39

Demons and Wizards vs. kungen and his three little bitches 22:10

1 runda

gondzio_pl - kungen 2:0
minuta_pl - sandusky 1,5-0,5
roy_pl - aggulan 0:2
rika_cz - notaclue 2:0

5,5-2,5

2 runda

gondzio_pl - aggulan 2:0
minuta_pl - kungen 2:0
roy_pl - notaclue 2:0
rika_cz - sandusky 1,5- 0,5

7,5-0,5(13-3)

3 runda

gondzio_pl - notaclue 1:1
minuta_pl - aggulan 1:1
roy_pl - sandusky 2:0
rika_cz - kungen 0:2

4:4(17:7)

4 runda alicecooper_pl za rika_cz

gondzio_pl - sandusky 2:0
minuta_pl - notaclue 1:1
roy_pl - kungen 1:1
alicecooper_pl - aggulan 1:1

5:3(22:10)

Demons and Wizards:

gondzio_pl 7
minuta_pl 5,5
roy_pl 5
rika_cz 3,5
alicecooper_pl 1

kungen and his three little bitches:

aggulan 4
kungen 3
notaclue 2
sandusky 1

adik - 2005-02-15, 14:53

Cytat:
Swoją drogą, byłoby bardzo dobrze, żebyś czasem myślał szybciej niż piszesz, Adik. Twój ostatni post na renju.hu to smutny popis chamstwa i zupełna żenada.

Lone, możliwe że jesteś bardziej zrównoważnonym człowiekiem ode mnie, znasz 100x lepiej angielski - napisałem co myślę o panu Saranchinie i jego wrednym kłamstwie - nie interesuje mnie to, że jest wielkim graczem Renju - okłamał perfidnie, poprzez jakiegoś tam maila do Auticko - knucie chyba nie jest fair, wyraziłem emocje, a to że jest to żenada naprawdę mało mnie obchodzi - mam najwyraźniej inne podejście do życia niż Ty.

Cytat:
Ciekawe, że ci, którzy ugrali najwięcej punktów dla 4Fun (np. arczi) skromnie cicho siedzą i nie trąbią na wszystkich forach, że są najlepsi.

Hmm.. Wiem, wiem jestem słaby, w ogóle powinienem się z 4Fun wynieść, no ale bez przesady - grać potrafię, przynajmniej się staram.. Arczi nic nie piszę, bo albo nie ma czasu albo ochoty - w każdym razie wiem, że każdy mój post koledzy z drużyny popierają. Znamy własną wartość - połączenie pracowitości i talentu daje rezultaty, a w takich rozgrywkach jeden punkt to naprawdę bardzo dużo.

Cytat:
Adik jak by co to z Coolteamem a nie z Cool Teamem.... Moim zdaniem nie jesteście najlepsi z polskich drużyn w Eurolidze jest wiele innych jak np. Krakow,Dark Team... Ja jako Kapitan Drużyny Coolteam nie ukrywam że chciałbym się spotkac w następnej rundzie z 4Fun... Wtedy chcielibyśmy wygrać ten mecz....Jak byśmy wygrali z wami to może byś się zamkną na jakiś czas i nie peplał na każdym temacie ze 4Fun najlepsza drużyna z Polski...To staje już się nudne! Mam nadzieje że w następnej rudze spotkamy się i zagramy mecz....A wtedy chcielibyśmy skopać wam tyłki:D;P

Losiu.. Z Krakowem graliśmy - możesz sprawdzić wynik. Z Dark Team mam nadzieję się spotkać i wtedy juz wszystkie lepsze polskie drużyny będa po meczach z nami. Cool Team z nami nie zagra z oczywistych powodów - czekają nas mecze z The Team, Merceniares, Dark Team i naprawdę nie wierzę w to, że się spotkamy - a nawet jeśli - nie skopiecie nam tyłków, bo jesteście po prostu słabsi.

Możliwe, że powyższy post zostanie jak pozostałych moich pięćset uznany za żenadę, chamstwo, popis głupoty - nie interesuje mnie to. Nie neguję optymistycznego podejścia Losia (które sam stosuję w nadmiarze), ani "rodzicielskich" porad Soula i Lonewolfa, którzy także dodają coś od siebie na temat swoich szans w Eurolidze ;)

Pozdrawiam, Adik.

lonewolf - 2005-02-15, 17:57

adik napisał/a:
(...) wyraziłem emocje, a to że jest to żenada naprawdę mało mnie obchodzi

Szkoda, że cię to mało obchodzi, bo jako kapitan wypowiadasz się w imieniu całego zespołu. Poza tym teksty typu:
Cytat:
stupid Alex Saranchin - big lame, really big lame..

I don't know why, but it's only Russian lamer in my opinion.

są absolutnie nie do przyjęcia, nawet w emocjach. Jeśli tak reagujesz, to nie robisz dobrej reklamy ani sobie, ani swojemu zespołowi, ani Polakom tam grającym.

adik - 2005-02-15, 18:00

Przeprosiłem.

Dziękuje Vdvoeglazovi za rozsądek, którym niestety Alex Saranchin się nie wykazał. Gdyby nie ten post Vladimira Dvoeglazova pewnie nigdy bym pana Saranchina nie przeprosił. Teraz jest OK, wszystko wyjasnione, a afera 7 partii zamknięta.

Pozdrawiam, Adik.

lonewolf - 2005-02-15, 18:07

Są pary 6 rundy! Same hity, zobaczcie. :D

The Team vs. 4fun
Disciples of Stefan vs. Estonia
BeeR TeeM vs. Russian Style
Dark Team vs. Polar Bears
Take Five vs. Demons and Wizards
Krakow vs. Mercenaries
coolteam vs. Alcohol_Fanatics
Goodboys vs. Trojan Horse
Russia vs. kungen and his three little bitches
Gambler killers vs. Gomoku gang
Sonic vs. AK47

Już mi żal przeciwników naszych drużyn. :]

adik - 2005-02-15, 18:52

Cytat:
Już mi żal przeciwników naszych drużyn. ;]

Zgadzam się ;)

The Team vs. 4fun

Mecz chyba najciekawszych z tych wszystkich - liczymy na wygraną, to jest chyba oczywiste, postaramy sie nie zawieśc tych Polaków, którzy 4Fun lubią, mimo tego, że tam gram..

Dark Team vs. Polar Bears

Mam nadzieje, że Dark Team zniszczą Polar Bears. Nie ma czego się obawiać po rosyjskich graczach - naprawdę średnia drużyna.

Take Five vs. Demons and Wizards

To jest, po TT - 4Fun, najciekawszy mecz, w którym wygrac może każdy. Na pewno obejrzę..

Krakow vs. Mercenaries

Kraków wraca do wielkiej gry i to od razu z kim! Mam nadzieję, że wygrają chociaż nie ma co ukrywać - będą mieli tak cięzko, jak my z The Team.

Wyrównany mecz, według mnie minimalnie wygrają Fanatycy..

Sonic vs. AK47

Kałasznikow Power.

Pozdrawiam, Adik.

raigeken - 2005-02-15, 18:53

lonewolf napisał/a:
Są pary 6 rundy! Same hity, zobaczcie. :D

Ano HIT. Planujemy niespodziankę... 8) :mrgreen:

lonewolf napisał/a:

A mi żal was :D

adik - 2005-02-15, 19:12

lonewolf napisał/a:

A mi żal was :D [/quote]

"Naszych" = polskich.

Raigeken, u wszystkich z Cool Teamu widzę "Poland".

Pozdrawiam, Adik.

raigeken - 2005-02-15, 20:28

Yyy tak tak. Zle przeczytalem. :)
Barfko - 2005-02-15, 23:18

Jeszcze nawiążę. Cytat w charakterze wprowadzenia.
Cytat:
(..) wyraziłem emocje, a to że jest to żenada naprawdę mało mnie obchodzi - mam najwyraźniej inne podejście do życia niż Ty.

Przeczytałem dyskusję na forum Euroligi i takie mam uwagi. Twój post, adik, był strategicznie niedobry, bo po prostu uczciwie wyznałeś swoją opinię i swoje emocje (czego w dyskusji należy unikać). Jeśli napiszesz komuś, że jest głupi, nie umie czytać, niczego nie rozumie itp. dajesz jadynie sygnał, że jesteś sfrustrowany. Twój oponent zignoruje cię w poczuciu wyższości, podobnie uczynią inni, a co najwyżej wyrażą niesmak. Jeśli naprawdę zależy ci na tym, żeby powiedzieć komuś, że jest głupią ruską lamą, musisz używać języka pełnego kurtuazji i w żadnym razie nie używaj nazw narodowości, bo na tym przegrasz najwięcej. Uprzejmość jest o wiele bardziej jadowita od wyzwisk.
Oto przykładowy słowniczek:
nie umiesz czytać = być może nie umiem czytać, ale ...
jeteś głupi = nie do końca rozumiem, co masz na myśli ...
nie zrozumiałeś = nie pojmuję Twojej intencji ...
nie masz racji = masz rację ...
itd.

Auticzko, hex i soul, bardziej doświadczeni, byli uprzejmi zauważyć, że drużyna PB szantażuje odejściem z ligi i ma pełno zastrzeżeń po każdym przegranym meczu - co rozumiemy : "PB, jesteście jak wrzód na dupie, nauczcie się grać zamiast dyskutować". Zaś hexa/auticzko : "nie odchodźcie, bo tak przecież najłatwiej" rozumiemy "to po kiegoście się zapisywali, jak tacyście wrażliwi". A ogólnie: "choroszemu tancjoru jajca nie mieszajut".

Musisz adik zrozumieć, że ludzie perfidnieją z wiekiem.

angst - 2005-02-15, 23:37

Barfko jak Ty to niezgrabnie ujales :P

Pozdrawiam

Angst

HonoR - 2005-02-18, 16:22

adik napisał/a:

Cytat:

Nie odnotują.

Pozdrawiam, Adik.

Odnotowali

adik - 2005-02-18, 16:26

Jeśli odnotowali, to się upomnij - niestety, ale Rentimo też miał problemy z netem i jego 0:2 ze mną nie uznali, więc trochę stanowczości by się przydało..

Pozdrawiam, Adik.

zukole - 2005-02-20, 09:56

The Team-4fun 19:13

1 runda

tt_demjan- 4fun_arczi 0:2
tt_gabor_racz- 4fun_honor 2:0
tt_johnl - 4fun_marcin 1:1
tt_virag - 4fun_nc 0:2

2 runda

tt_demjan- 4fun_nc 1:1
tt_gabor_racz - 4fun_arczi 0:2
tt_johnl - 4fun_honor 1:1
tt_virag - 4fun_marcin 2:0

4:4 (7:9)

3 runda

tt_demjan - 4fun_marcin 2:0
tt_gabor_racz - 4fun_nc 2:0
tt_johnl- 4fun_arczi 0:2
tt_virag - 4fun_honor 1:1

5:3(12:12)

4 runda

tt_demjan - 4fun_honor 2:0
tt_gabor_racz - 4fun_marcin 1:1
tt_johnl - 4fun_nc 2:0
tt_virag - 4fun_arczi 2:0

7:1(19:13)

The Team:

tt_demjan 5
tt_gabor_racz 5
tt_virag 5
tt_johnl 4

4fun:

4fun_arczi 6
4fun_nc 3
4fun_honor 2
4fun_marcin 2

zukole - 2005-02-20, 19:37

Coolteam- Alcohol_fanatics 9:23

1 runda

clt_seba - af_vince 1:1
clt_adik - af_tagest 2:0
clt_gietki - af_blancior 1:1
clt_jacol - af_puholek 0:2

2 runda

clt_raigeken za clt_seba, af_browar za af_tagest

clt_raigeken- af_puholek 1:1
clt_gietki - af_browar 1:1
clt_jacol - af_blancior 1:1
clt_adik - af_vince 0:2

3:5(7:9)

3 runda

clt_raigeken - af_blancior 0:2
clt_jacol - af_browar 0:2
clt_adik - af_puholek 1:1
clt_gietki - af_vince 1:1

2:6(9:15)

4 runda

clt_gietki - af_puholek 0:2
clt_jacol - af_vince 0:2
clt_adik - af_blancior 0:2
clt_raigeken - af_browar 0:2

0:8(9:23)

Coolteam:

clt_adik 3
clt_gietki 3
clt_seba 1
clt_jacol 1
clt_raigeken 1

Alcohol_fanatics:

af_vince 6
af_blancior 6
af_puholek 6
af_browar 5
af_tagest 0

utratos - 2005-02-20, 19:59

nie znam zasad euroligi ale czy adik mogl grac w nowym klubie chociaz do tej pory gral w innym?
zukole - 2005-02-20, 23:00

Tak

Mercenaries-Kraków 19:13

1 runda

joking-krakow_dein 1:1
nerfik-krakow_bluks 2:0
nikolay-krakow_lone 1:1
iec-krakow_soul 0:2

2 runda

joking-krakow_bluks 2:0
nerfik-krakow_lone 1:1
nikolay-krakow_soul 1:1
iec-krakow_dein 1:1

5:3 (9:7)

3 runda

joking-krakow_lone 0:2
nerfik- krakow_soul 2:0
nikolay-krakow_dein 2:0
iec-krakow_bluks 1:1

5:3 (14:10)

4 runda

joking -krakow_soul 2:0
nerfik - krakow_dein 1:1
nikolay - krakow_bluks 1:1
iec - krakow_lone 1:1

5:3 (19:13)

Mercenaries:

nerfik 6
nikolay 5
joking 5
iec 3

Kraków:

krakow_lone 5
krakow_soul 3
krakow_dein 3
krakow_bluks 2

angst - 2005-02-21, 02:40

Dark Team - Polar Bears w sobote 26 lutego o 11.00 :)

Zapraszam naszych wiernych kibicow ;)

Dzieki Aleksander za pomoc w dogadaniu terminu :D

Pozdrawiam

Angst

aaru - 2005-02-21, 08:46

Gratulacje dla drużyny Krakowa - no wielkie gratki dla Darka, 5 pktów na Mecenaries - wow.
lonewolf - 2005-02-21, 17:32

Dzięki, aaru - w końcu mnie uczyłeś przecież. :]
kashon - 2005-02-21, 20:03

gratki Darku!!!!

jestes wielki!!

trzymajacy mocno kciuki za Krakow,

kashon

adik - 2005-02-21, 21:56

kashon napisał/a:
gratki Darku!!!!

jestes wielki!!

trzymajacy mocno kciuki za Krakow,

kashon

Arczi jest większy.

6 punktów z niepokonaną drużyną w Eurolidze, z którą także Mercenaries przegrali.

Pozdrawiam, Adik.

zukole - 2005-02-22, 22:43

Disciples of Stefan - Estonia 6,5 : 21,5 (pellikka,rentimo,aivs nie stawili się na 4 runde)

1 runda

Pellikka - Kuubik 1:1
Irene78 - Johancik 0:2
Snehulak- Rentimo 1:1 (snehulak dostał punkt bo rentimo się spóźnił)
Nooobody - Aivs 0:2

2:6

2 runda

Skrotum za Irene78

Pellikka - Johancik 1:1
Skrotum - Rentimo 1:1
Snehulak - Aivs 1:1
Nooobody - Kuubik 1:1

4:4 (6: 10 )

3 runda

Pellikka - Rentimo 0:2
Skrotum - Aivs 0:2
Snehulak - Kuubik 0:2
Nooobody - Johancik 0:2

0:8 (6: 18 )

4 runda

Skrotum - Kuubik 0,5:1,5
Snehulak - Johancik 0:2
Nooobody - Rentimo Nie rozegrali
Pellikka - Aivs Nie rozegrali

0,5:3,5 (6,5:21,5)

Disciples of Stefan:

Pellikka 2
Snehulak 2
Skrotum 1,5
Nooobody 1
Irene78 0

Estonia:

Johancik 7
Kuubik 5,5
Aivs 5
Rentimo 4

zukole - 2005-02-26, 14:06

Dark Team - Polar Bears 18:14

Dark Team gra 3 na 4

1 runda

dt_angst - andreytmn 2:0
dt_dragonik - alextm 2:0
dt_devotion- mikle 1:1
dt_teufelchen - aman_tm 0:2 (walkower)

2 runda

dt_angst - mikle 0:2
dt_dragonik - aman_tm 2:0
dt_devotion- andreytmn 2:0
dt_teufelchen - alextm 0:2 (walkower)

4:4 (9:7)

3 runda

dt_angst - alextm 1:1
dt_dragonik - andreytmn 2:0
dt_devotion- aman_tm 2:0
dt_teufelchen - mikl 0:2 (walkower)

5:3 (14:10)

4 runda

dt_angst - aman_tm 1:1
dt_dragonik - mikle 1:1
dt_devotion- alextm 2:0
dt_teufelchen - andreytmn 0:2 (walkower)

4:4 (18:14)

Dark Team:

dt_dragonik 7
dt_devotion 7
dt_angst 4
dt_teufelchen 0

Polar bears:

Mikle 6
Alextm 3
Aman_ tm 3
Andreytmn 2

Brawa dla Dark Team , którzy grając w 3 pokonali Polar Bears

angst - 2005-02-26, 14:31

Dark Team – Polar Bears 18:14

I runda

Dark Team – Polar Bears 5:3

dt_angst – andreytmn 2:0
dt_devotion – mikle 1:1
dt_dragonik – alextm 2:0
dt_teufelchen – aman_tm 0:2*

II runda

Dark Team – Polar Bears 4:4 (9:7)

dt_angst – mikle 0:2
dt_devotion – andreytmn 2:0
dt_dragonik – aman_tm 2:0
dt_teufelchen – alextm 0:2*

III runda

Dark Team – Polar Bears 5:3 (14:10)

dt_angst – alextm 1:1
dt_devotion – aman_tm 2:0
dt_dragonik – andreytmn 2:0
dt_teufelchen – mikle 0:2*

IV runda

Dark Team – Polar Bears 4:4 (18:14)

dt_angst – aman_tm 1:1
dt_devotion – alextm 2:0
dt_dragonik – mikle 1:1
dt_teufelchen – andreytmn 0:2*

Dark Team 18-14

dt_devotion 7-1
dt_dragonik 7-1
dt_angst 4-4
dt_teufelchen 0-8*

Polar Bears 14-18

mikle 6-2
alextm 3-5
aman_tm 3-5
andreytmn 2-6

* nie przyszedł Teufelchen, więc wszystkie partie przegrał walkowerem

Po ciężkim i wspaniałym meczu udało się, mimo kłopotów kadrowych, pokonać nieobliczalną drużynę Polar Bears :D

Niezależnie od dyspozycji rosyjskiej drużyny genialnie zagrali Devotion i Dragonik. Ja dołożyłem brakujące punkciki i niespodzianka stała się faktem :)

Dziękuję chłopakom za super mecz i przeciwnikom za ciekawe i wbrew pozorom ciężkie gry oraz Iec za sędziowanie ;) Podziękowania także dla kibiców, nielicznych co prawda, ale zawsze (szczególnie dla Johanki, która głośno dopingowała nas na ogólnym czacie przed meczem ;) ) :)

Pozdrawiam

Angst

Adix333 - 2005-02-26, 20:55

HeHe , sorry ze tak późno ale gratuluje wygranej :-)
Teufelchen - 2005-02-26, 21:29

Gratulacje dla oslabionego przeze mnie Dark Teamu! Ciesze sie, ze daliscie rade mimo wszystko :)

Co do mojej nieobecnosci - wytlumaczylem sie na razie kapitanowi z przyczyn wg mnie obiektywnych. Czy bedzie mnie dalej tolerowal w druzynie - zobaczymy, oddalem sie do jego dyspozycji.

Pozdrawiam

GoNdziO - 2005-02-27, 00:08

Zakonczyl sie wlasnie mecz Demonds and Wizards : take Five 18:14 !!!!!!

1 runda

gondzio_pl : tf_roszler - 1:1
minuta_pl : tf_vepar - 1:1
alicecooper_pl : hexlearner - - 0:2
roy_pl : tf_malaj - 2:0

2 runda

gondzio_pl : tf_malaj - 2:0
minuta_pl : hexlearner - 1:1
alicecooper_pl : tf_vepar - 0:2
roy_pl : tf_roszler - 2:0

5:3 - 9:7

3 runda

gondzio_pl : hexlearner - 1:1
minuta_pl : tf_malaj - 1:1
alicecooper_pl : tf_roszler - 2:0
roy_pl : tf_vepar - 1:1

5:3 - 14:10

4 runda

gondzio_pl : tf_vepar - 0:2
minuta_pl : tf_mcmanus - 0:2
aliceccoper_pl : tf_malaj - 2:0
roy_pl : hexlearner - 2:0

4:4 - 18:14

Demonds And Wizards :

roy_pl - 7:1
gondzio_pl - 4:4
aliceccoper_pl - 4:4
minuta_pl - 3:5

Take Five :

tf_vepar - 6:2
hexlearner - 4:4
tf_mcmanus - 2:0
tf_roszler - 1:5
tf_malaj - 1:7

lonewolf - 2005-02-27, 00:42

Gratki! :D Dobijecie do czołówki, może teraz The Team?
zukole - 2005-02-27, 20:52

Trojan Horse - Goodboys 3.5 : 28.5

1runda

mazsola-utratos 0:2
zakka-captain5 0:2
sanyus-jogyermek 0.5:1.5
vacsi-coil 0:2

0.5-7.5

2 runda
mazsola-captain5 0:2
zakka-jogyermek 0:2
sanyus-coil 1:1
vacsi-utratos 0:2

1:7 (1,5-14,5)

3 runda
mazsola-jogyermek 1:1
petya-coil 0:2
sanyus-utratos 0:2
vacsi-captain5 0:2

1:7 (2,5-21,5)

4 runda
mazsola-coil 1:1
petya-utratos 0:2
sanyus-captain5 0:2
vacsi-jogyermek 0:2

1:7 (3,5-28,5)

Trojan Horse:

mazsola 2
sanyus 1.5
vacsi 0
zakka 0
petya 0

Goodboys:

utratos 8
captain5 8
jogyerek 6.5
coil 6

kantpie - 2005-02-27, 21:05

uuuuu, co za nokaut, a myslalem, ze my przegralismy tak, ze gorzej sie nie da :)

gratki utratos, oby tak dalej ;)

zukole - 2005-02-27, 21:32

Beer Teem - Russian style 21:11

1 runda

Jane__doe - olga_buzova_rs 1:1
Kajmanus - djeki_chan 0:2
Semtexx - Zverek 2:0
Ondik1 - Ypogosov 2:0

2 runda

Autickocz za Jane__doe

Autickocz - Ypogosov 1:1
Kajmanus - Zverek 1:1
Semtexx - Olga_buzova_rs 0:2
Ondik1 - Djeki_chan 2:0

4:4 (9:7)

3 runda

Autickocz- Djeki_chan 1:1
Kajmanus - Olga_buzova_rs 2:0
Semtexx- Ypogosov 1:1
Ondik1 - Zverek 2:0

6:2 (15:9)

4 runda

Autickocz- Zverek 2:0
Kajmanus- Ypogosov 0:2
Semtexx- Djeki_chan 2:0
Ondik1- Olga_buzova_rs 2:0

6:2 (21:11)

Beer Teem:

Ondik1 8
Semtexx 5
Autickocz 4
Kajmanus 3
Jane__doe 1

Russian style:

Ypogosov 4
Djeki_chan 3
Olga_buzova_rs 3
Zverek 1

angst - 2005-02-27, 22:53

Utratos majster - 100% zwyciestw w El :)

Gratki dla niego i Ondika. Tylko czemu Maciek nie gra w polskiej druzynie?? :evil:

Pozdrawiam

Angst

soul_reaper - 2005-02-28, 08:34

Nie wiem, pewnie zdawal sobie sprawy ze Team Krakow go nie bedzie chcial (nie spelnia warunku wystarczajacego - mieszkania w Krakowie, a nawet nie spelnia warunku koniecznego - nie mieszkania w Warszawie :P ) i tak sie tym zalamal ze nie myslal gdzie pojsc tylko zgodzil sie na pierwsza lepsza mozliwosc. Dzieki temu wyladowal w teamie z rostasem ;-)

Powodzenia Maciek i gratki tak juz na powaznie :)

zukole - 2005-02-28, 17:11

Dziś ostatni dzień lutego i kończy się 6 runda euroligi

Polskie zespoły wypadły następująco:

4fun porażka z The Team
Dark Team wygrał z Polar Bears
Demons and Wizards wygrali z Take Five
Kraków uległ Mercenaries
Cool team (coolteam) uległ Alcohol_fanatics
Alcohol_fanatics pokonał Cool team (coolteam)
Ak47 gra dziś z Sonic

Drużyna Utratosa - Goodboys pokonała Trojan Horse

Dziś grają:

17:30 Ak47 - Sonic
19:00 Gambler killers - GomokuGang

adik - 2005-03-01, 15:44

Hmm.. VII runda - według mnie bardzo ciekawa, oto pary:

Demons and Wizards vs. The Team
Mercenaries vs. Estonia
4fun vs. BeeR TeeM
Alcohol_Fanatics vs. Dark Team
kungen and his three little bitches vs. Disciples of Stefan
Russian Style vs. Goodboys
Polar bears vs. Krakow
Take Five vs. coolteam
Trojan Horse vs. Piskóták
AK47 vs. Gambler Killers
Russia vs. Sonic
Gomokugang vs. BYE

Podkreśliłem mecze Polskich drużyn, które mają same ciekawe pojedynki..

Demons and Wizards vs. The Team

Demons mają okazję udowodnić, że są lepszą drużyną, niż Mi i wielu się wydaje - szanse daje im małe, no ale zawsze mogą powalczyć ;)

Mercenaries vs. Estonia

Cóż, ten mecz to niewątpliwy hit całej kolejki - bardzo ciekawe spotkanie się zapowiada, które jednak wygrają Estończycy - tak mi się wydaje..

4fun vs. BeeR TeeM

No, ten mecz to pojedynek nie tylko o 1 punkt w Eurolidze. To walka z Ondikiem, któremu wreszcie Arczi, Nc, Honor i Marcin pokażą, że niestety nie jest najlepszy. Taką mam nadzieje :P

Alcohol_Fanatics vs. Dark Team

Hmm.. Mecz między dwiema polskimi drużynami - wydaje się bardzo ciekawy, ale wygrana Dark Team powinna być raczej spokojna, około siedmiu, ośmiu punktów przewagi..

Polar bears vs. Krakow

Misie polarne bez szans. Gratki Dareczku.

Take Five vs. coolteam

Tutaj teoretycznie Cool Team może tylko pomarzyć o zdobyciu chociaz kilka punktów, ale na pewno nie damy się łatwo :P Trzeba potrenować, znaleźć jakiegoś świetnego szóstego gracza i będzie OK ;)

--------------

Pozdrawiam, Adik.

angst - 2005-03-06, 02:11

Witamy w Eurolidze pierwsza kobiete z Polski - Wonder :D

Powodzenia Marta!! ;)

Pozdrawiam

Angst

angst - 2005-03-06, 18:20

Po bardzo wyrownanym meczu udalo sie pokonac druzyne Alkohol fanatics 17:15.

Dzieki za dobre gry i elastycznosc w dogadywaniu terminu oraz w trakcie meczu :)

Powodzenia dalej!!

I runda

Dark Team – Alkohol Fanatics 3:5

dt_angst – af_amigo 1:1
dt_devotion – af_browar 1:1
dt_teufelchen – af_vince 1:1
dt_zakon – af_puholek 0:2

II runda

Dark Team – Alkohol Fanatics 4:4 (7:9)

dt_angst – af_browar 2:0
dt_devotion – af_vince 1:1
dt_teufelchen – af_puholek 0:2
dt_zakon – af_amigo 1:1

III runda

Dark Team – Alkohol Fanatics 7:1 (14:10)

dt_angst – af_vince 2:0
dt_devotion – af_tagest 2:0
dt_teufelchen – af_amigo 1:1
dt_zakon – af_browar 2:0

IV runda

Dark Team – Alkohol Fanatics 3:5 (17:15)

dt_angst – af_puholek 0:2
dt_devotion – af_amigo 2:0
dt_teufelchen – af_browar 0:2
dt_zakon – af_vince 1:1

Dark Team 17-15

dt_devotion 6-2
dt_angst 5-3
dt_zakon 4-4
dt_teufelchen 2-6

Alkohol Fanatics 15-17

af_puholek 6-0
af_vince 3-5
af_browar 3-5
af_amigo 3-5
af_tagest 0-2

Pozdrawiam

Angst

zukole - 2005-03-06, 19:29

Russian style - Goodboys 13:19

1 runda

Ypogosov - Utratos 1:1
Zverek - Jogyermek 2:0
Djeki_chan - Cap5 0:2
Olga_buzova - Coil 2:0

2 runda

Ypogosov - Jogyermek 1:1
Zverek - Cap5 0:2
Djeki_chan - Coil 1:1
Olga_buzova - Utratos 0:2

2:6(7:9)

3 runda

Ypogosov - Cap5 0:2
Zverek - Coil 2:0
Djeki_chan - Utratos 1:1
Olga_buzova - Jogyermek 1:1

4:4 (11:13)

4 runda

Ypogosov - Coil 1:1
Zverek - Utratos 1:1
Djeki_chan - Jogyermek 0:2
Olga_buzova - Cap5 0:2

2:6 (13:19)

Russian style:

Zverek 5
Olga_buzova 3
Ypogosov 3
Djeki_chan 2

Goodboys:

Cap5 8
Utratos 5
Jogyermek 4
Coil 2

adik - 2005-03-08, 21:46

Mam dla wszystkich kilka miłych informacji..

W drużynie Cool Team pojawili sie dwaj wyborni "myśliciele" - 100per i Primitive. Oczywiście to wzmocnienie jest dla nas bardzo cenne i pozwala nam wierzyć w wygraną z Take Five.

Zapraszam wszystkich na mecz, w najbliższą niedzielę, o godzinie 10 rano.

Liczymy, że chociaż kilku kibiców zobaczy odmieniony Cool Team ;)

Pozdrawiam, Adik.

zukole - 2005-03-09, 10:51

Mercenaries - Estonia 26:6

1 runda
joking - kuubik 2:0
nerfik - johancik 2:0
nikolay - rentimo 0:2
iec - tauri 2:0

6:2

2 runda
joking - tauri 2:0
nerfik - kuubik 1:1
nikolay - johancik 1:1
iec - rentimo 1:1

5:3(11:5)

3 runda
joking - rentimo 2:0
nerfik - tauri 2:0
nikolay - kuubik 2:0
iec - johancik 1:1

7:1(18:6)

4 runda
joking - johancik 2:0
nerfik - rentimo 2:0
nikolay - tauri 2:0
iec - kuubik 2:0

8:0(26:6)

Mercenaries:

Joking 8
Nerfik 7
Nikolay 5
Iec 6

Estonia:

rentimo 3
johancik 2
kuubik 1
tauri 0

Rentimo przegrał ostatnie 3 gry walkowerem

zukole - 2005-03-09, 11:16

Adik napisał:
Cytat:
W drużynie Cool Team pojawili sie dwaj wyborni "myśliciele" - 100per i Primitive. Oczywiście to wzmocnienie jest dla nas bardzo cenne i pozwala nam wierzyć w wygraną z Take Five.

Fajnie, tylko Adik wasz skład liczy w tej chwili 7 graczy(Adik,Gietki,Jacol,Seba,Primitive,Raigeken,100per) , a nie jestem przekonany czy można mieć 7.

iec - 2005-03-09, 12:11

Luckily adik cannot leave and infiltrate another team anymore :) )
adik - 2005-03-09, 14:49

Why "luckily"? ;)

Pozdrawiam, Adik.

zukole - 2005-03-11, 19:44

Kraków - Polar Bears 17,5:14,5

1 runda

Krakow_lone - Andreytmn 1:1
Krakow_soul - Mikle 1:1
Krakow_kaka - Alextm 1:1
Krakow_dein - Dvoeglazov 1:1

4:4 (4:4)

2 runda

Krakow_lone - Dvoeglazov 1:1
Krakow_soul - Alextm 1:1
Krakow_kaka - Mikle 1:1
Krakow_dein - Andreytmn 1:1

4:4 (8: 8 )

3 runda

Krakow_lone - Alextm 2:0
Krakow_soul - Dvoeglazov 1,5:0,5
Krakow_kaka - Andreytmn 0:2
Krakow_dein - Mikle 1:1

4,5:3,5 (12,5:11,5)

4 runda

Krakow_lone - Mikle 2:0
Krakow_soul - Andreytmn 1:1
Krakow_kaka - Dvoeglazov 1:1
Krakow_dein - Alextm 1:1

5:3 (17,5:14,5)

Kraków:

Krakow_lone 6
Krakow_soul 4,5
Krakow_dein 4
Krakow_kaka 3

Polar bears:

Andreytmn 5
Dvoeglazov 3,5
Mikle 3
Alextm 3

P.S o 20 Ak47 - Gambler killers

adik - 2005-03-11, 20:12

Gratki Dareczku, wspaniały wynik.

Gratuluje Krakowowi.

Pozdrawiam, Adik.

zukole - 2005-03-11, 23:29

Ak47 - Gambler killers 13:19

1 runda

ak47_an_24 - gk_vladimirs 2:0
ak47_divadlo - gk_kanevskiy 0:2
ak47_freitaag - gk_fracass 0:2
ak47_yossarian - gk_ferumwolf 1:1

2 runda

ak47_an_24 - gk_kanevskiy 0:2
ak47_divadlo - gk_ferumwolf 2:0
ak47_freitaag - gk_vladimirs 2:0
ak47_yossarian - gk_fracass 0:2

3 runda

ak47_an_24 - gk_ferumwolf 1:1
ak47_divadlo - gk_fracass 0:2
ak47_freitaag - gk_kanevskiy 2:0
ak47_yossarian - gk_vladimirs 1:1

4 runda

ak47_an_24 - gk_fracass 0:2
ak47_divadlo - gk_vladimirs 0:2
ak47_freitaag - gk_ferumwolf 1:1
ak47_yossarian - gk_kanevskiy 1:1

2:6 (13:19)

Ak47:

Ak47_freitaag 5
Ak47_an_24 3
Ak47_yossarian 3
Ak47_divadlo 2

Gambler killers :

Fracass 8
Kanevskiy 5
Vladimirs 3
Ferumwolf 3

zukole - 2005-03-13, 12:24

Beer Teem - 4fun 16:16

1 runda

Ondik1 - 4fun_arczi 2:0
Semtexx - 4fun_marcin 1:1
Autickocz - 4fun_honor 2:0
Nodog - 4fun_nc 0:2

5:3 (5:3)

2 runda

Ondik1 - 4fun_nc 2:0
Semtexx - 4fun_arczi 0:2
Autickocz - 4fun_marcin 2:0
Nodog - 4fun_honor 1:1

5:3 (10:6)

3 runda

Ondik1 - 4fun_honor 2:0
Semtexx - 4fun_nc 0:2
Autickocz - 4fun_arczi 0:2
Nodog - 4fun_marcin 1:1

3:5 (13:11)

4 runda

Ondik1 - 4fun_marcin 1:1
Semtexx - 4fun_honor 1:1
Autickocz - 4fun_nc 1:1
Nodog - 4fun_arczi 0:2

3:5 (16:16)

Beer teem:

Ondik1 7
Autickocz 5
Nodog 2
Semtexx 2

4fun:

4fun_arczi 6
4fun_nc 5
4fun_marcin 3
4fun_honor 2

zukole - 2005-03-13, 12:37

Take Five - Coolteam 17:15

1 runda

tf_vepar - clt_seba 0:2
tf_malaj - clt_100per 0:2
hexlearner - clt_raigeken 1:1
tf_mcmanus - clt_adik 0:2

1:7 (1:7)

2 runda

tf_vepar - clt_raigeken 2:0
tf_malaj - clt_adik 1:1
hexlearner - clt_seba 1:1
tf_mcmanus - clt_100per 2:0

6:2 (7:9)

3 runda

tf_vepar - clt_100per 0:2
tf_malaj - clt_seba 0:2
hexlearner - clt_adik 2:0
tf_mcmanus - clt_raigeken 2:0

4 runda tf_roszler za tf_malaj

tf_vepar - clt_adik 2:0
tf_roszler - clt_raigeken 0:2
hexlearner - clt_100per 2:0
tf_mcmanus - clt_seba 2:0

6:2 (17:15)

Take Five:

tf_mcmanus 6
hexlearner 6
tf_vepar 4
tf_malaj 1
tf_roszler 0

Coolteam:

clt_seba 5
clt_100per 4
clt_adik 3
clt_raigeken 3

adik - 2005-03-13, 12:39

Cóż, był genialny mecz, niestety nie ułożyło się po naszej myśli - szczególnie nie mogę sobie darować drugiej gry z Veparem, kiedy to pisząc na GG i wracając na stół, blokowałem jego trójkę - chociaż mój ruch i 4x3 by było :/

Cool Team rośnie w siłę, jeszcze Wam pokażemy! ;)

Pozdrawiam, Adik.

nc - 2005-03-13, 12:40

krótki komentarz: bardzo dobry mecz, prawie cały czas prowadził BeerTeam po 3 rundach było dla nich 13:10, zapowiadała się ciekawa końcówka, po kilkunastu minutach zrobiło się 16:16!
to chyba pierwszy raz kiedy wygraliśmy ostatnią rundę!:) w czym wielka zasługa Arcziego który wygrał z Godonem 2:0 i Marcina który odebrał jako jedyny punkt Ondikowi za co im wielkie gratulacje, ja i Honor dołożyliśmy po 1 punkcie i udało się! jest remis.
Była też szansa na wygraną, jednak w końcówce nie wytrzymałem rywalizacji z Alesem i przegapiłem prostego vcfa,
dziękuję BeerTeam i 4fun za wspaniały mecz, dziękuję kibicom za wspieranie nas, szczególnie w ostatniej rundzie, co okazała się kluczowe! Johanka i Martin1234 grali główne role w tym spektaklu ;) , i dzięki Zukole że zamieściłeś tabelke i oszczędziłeś mi tej pracy :)

ps. Johanko, nie szukasz może zatrudnienia na zawodowego kibica? chętnie zatrudnię kogoś takiego :D

raigeken - 2005-03-13, 13:39

zukole napisał/a:

1 runda

tf_vepar - clt_seba 0:1

tf_vepar - clt_seba 0:2

seba - 2005-03-13, 13:44

Wielka szkoda że nie wygraliśmy tego meczu. Szczególnie ze po 1 rundzie bylo 7:1 dla nas:/
Nie moge przeżyc tego ze przegralem w ostatniej rundzie z mcmanusem bo moglem wygrac :(
Mogliśmy sprawic niespodzianke :) No cóz w nastepnej rundzie bedzie napewno lepiej.

Pozdrawiam
Seba :)

zukole - 2005-03-13, 14:27

Russia - Sonic 19:13

1 runda

Beerliker - sonic_bugitka_cz 2:0
Vkb - sonic_specs_cz 1:1
Kvik - sonic_teovan_cz 0:2
Trofimoff - sonic_pavelr_cz 0:2

3:5 (3:5)

2 runda

Beerliker - sonic_pavelr_cz 2:0
Vkb - sonic_bugitka_cz 2:0
Kvik - sonic_specs_cz 1:1
Trofimoff - sonic_teovan_cz 0:2

5:3 (8: 8 )

3 runda

Beerliker - sonic_teovan_cz 2:0
Vkb - sonic_pavelr_cz 1:1
Kvik - sonic_bugitka_cz 2:0
Trofimoff - sonic_specs_cz 1:1

6:2 (14:10)

4 runda

Beerliker - sonic_specs_cz 2:0
Vkb - sonic_teovan_cz 0:2
Kvik - sonic_pavelr_cz 2:0
Trofimoff - sonic_bugitka_cz 1:1

5:3 (19:13)

Russia:

Beerliker 8
Kvik 5
Vkb 4
Trofimoff 2

Sonic:

Sonic_teovan_cz 6
Sonic_pavelr_cz 3
Sonic_specs_cz 3
Sonic_bugitka_cz 1

GoNdziO - 2005-03-13, 21:32

Zakonczyl sie przed chwilą mecz Demons And Wizards vs The Team 14:18 :[

1 runda.

roy_pl : tt_padovan - 2:0
rika_cz : tt_gabor_racz - 1:1
minuta_pl : tt_demjan - 1:1
gondzio_pl : tt_virag - 0:2

(4:4)

2 runda. ( aliceccoper za gondzia )

roy_pl : tt_gabor_racz - 1:1
minuta_pl : tt_virag - 0:2
alicecooper_pl : tt_demjan - 0:2
rika_cz : tt_padovan - 0:2

((1:7)) ( 5:11 )

3 runda. (gondzio za aliceccopera)

gondzio_pl : tt_padovan - 2:0
minuta_pl : tt_gabor_racz - 1:1
roy_pl : tt_virag - 0:2
rika_cz : tt_demjan - 0:2

((3:5 )) ( 8:16)

4 runda.

gondzio_pl : tt_gabor_racz - 2:0
roy_pl : tt_demjan - 2:0
minuta_pl : tt_padovan - 2:0
rika_cz : tt_virag - 0:2 :[

((6:2)) (18:14)

DAW

roy_pl - 5:3
gondzio_pl - 4:2
minuta_pl - 4:4
aliceccoper_pl - 0:2
rika_cz - 1:7

TT

tt_virag - 8:0
tt_demjan - 5:3
tt_gabor_racz - 3:5
tt_padovan - 2:6

Gratulacje dla The team 8)

angst - 2005-03-13, 23:26

No szkoda, mogliscie uatrakcyjnic rozgrywki :?

Udalo sie nieco ograniczyc Demjana, ale zamieszal Virag :(

Pozdrawiam

Angst

adik - 2005-03-15, 13:33

Właśnie dostałem na e-mail od Hexlearnera (na moją prośbę) pary VIII rundy. O to one:

The Team - Beer Teem
Dark team - 4fun
Dos - Mercenaries
Estonia - Goodboys
Krakow - Demons
Alcohol_Fanatics - Take Five
Gambler killers - Russia
Kungen - Polar bears
Russian Style - Trojan Horse
Gomokugang - AK47
Sonic - Piskóták
coolteam - BYE

-------

Współczuje drużynie BYE, która po prostu nie ma szans z Cool Teamem :P

Pozostałe mecze wygrają:

The Team, 4Fun, Mercenaries, Estonia, DaW, Take Five, Russia, Polar Bears, Russian Style, Gomoku Gang, Piskotak.

Pozdrawiam, Adik.

zukole - 2005-03-15, 19:27

Wracając do 7 rundy

Wie ktoś może jakie wyniki padły w meczach:

Trojan_horse - Piskotak

Kungen and his three little bitches - Disciples of Stefan

??????????????????

adik - 2005-03-15, 19:40

Na pewno DoS i Trojany wygrali.

Pozdrawiam, Adik.

zukole - 2005-03-15, 19:42

Tak sądzisz , czy wiesz z pewnego źródła?
adik - 2005-03-15, 19:44

To jest chyba oczywiste.

Drużyna Kungena spadła na dół i gra z teamem z chyba 4 porażkami, a DoS gra z Mercenaries.

To samo z Trojan Horse, którego wygrana to była zresztą formalność.

Tak sądze i jestem tego pewien.

Pozdrawiam, Adik.

zukole - 2005-03-15, 19:55

No Adik miałeś racje :P

Choć pytałem się o wynik, no ale dobra

Z moich obliczeń wychodzi że :

Trojan_horse - Piskotak 21,5 - 10,5
Kungen and his three little bitches - Disciples of Stefan 14,5 - 17,5

P.S Jak coś źle policzyłem to sorki

zukole - 2005-03-22, 17:38

Dziś o 19:00 Ak47 - GomokuGang
o 20:30 Mercenaries - Disciples of Stefan

Tabela Euroligi wygląda następująco:

1 The Team 7
2 Estonia 5
3 Mercenaries 5
4 Dark Team 5
5 4fun 4.5
6 BeeR TeeM 4.5
7 Disciples of Stefan 4.5
8 Take Five 4
9 Demons and Wizards 4
10 Krakow 4
11 Goodboys 4
12 Alcohol_Fanatics 3.5
13 Polar bears 3
14 kungen and his three little bitches 3
15 Russian style 3
16 Russia 3
17 Gambler killers 3
18 Trojan Horse 3
19 coolteam 2.5
20 GomokuGang 2.5
21 Piskóták 2
22 Sonic 1.5
23 AK47 1.5
24 Władcy Północy 1

zukole - 2005-03-23, 14:45

GomokuGang - AK47 15:17

1 runda

gg_chathy – ak47_an24 1:1
gg_darkest – ak47_divadlo 0:2
gg_transatlantic – ak47_przemek 2:0
gg_zolika13 – ak47_yossarian 0:2

2 runda

gg_kacsa za gg_zolika13

gg_chathy – ak47_divadlo 2:0
gg_darkest – ak47_przemek 2:0
gg_transatlantic – ak47_yossarian 1:1
gg_kacsa – ak47_an24 0:2

3 runda

gg_chathy – ak47_przemek 0:2
gg_darkest – ak47_yossarian 1:1
gg_transatlantic – ak47_an24 1:1
gg_kacsa – ak47_divadlo 2:0

4:4 (12:12)

4 runda

gg_chathy – ak47_yossarian 0:2
gg_darkest – ak47_an24 2:0
gg_transatlantic – ak47_divadlo 1:1
gg_kacsa – ak47_przemek 0:2

3:5 (15:17)

gg_transatlantic 5
gg_darkest 5
gg_chathy 3
gg_kacsa 2
gg_zolika13 0

ak47_yossarian 6
ak47_an24 4
ak47_przemek 4
ak47_divadlo 3

zukole - 2005-03-23, 14:50

Mercenaries - Disciples of stefan 18,5 - 13,5

1 runda
nerfik - samsaa 0:2
ferda - irene78 2:0
nikolay - skrotum 1:1
iec - pelikka 1:1

2 runda
nerfik - pelikka 2:0
ferda - samsaa 1:1
nikolay - irene78 2:0
iec - skrotum 1:1

6:2(10:6)

3 runda
noobody za pelikka

nerfik - skrotum 2:0
ferda - noobody 1:1
nikolay - samsaa 0,5:1,5
iec - irene78 1:1

4,5 : 3,5 ( 14,5 : 9,5)

4 runda
nerfik - irene78 2:0
ferda - skrotum 1:1
nikolay - noobody 1:1
iec - samsaa 0:2

nerfik 6
ferda 5
nikolay 4,5
iec 3

samsaa 6,5
skrotum 3
noobody 2
irene78 1
pelikka 1

zukole - 2005-03-24, 20:11

Kungen and his three little bitches - Polar bears 10:22

1 runda

Notaclue - Aman_tm 0:2
Kungen - Mikle 0:2
Kungens_bitch - Andreytmn 0:2
Sandusky - Alextm 0:2

0:8

2 runda

Notaclue - Alextm 0:2
Kungen - Aman_tm 2:0
Kungens_bitch - Mikle 0:2
Sandusky - Andreytmn 1:1

3:5 (3:13)

3 runda

Notaclue - Andreytmn 1:1
Kungen - Alextm 1:1
Kungens_bitch - Aman_tm 1:1
Sandusky - Mikle 1:1

4:4 (7:17)

4 runda

Notaclue - Mikle 1:1
Kungen - Andreytmn 2:0
Kungens_bitch - Alextm 0:2
Sandusky - Aman_tm 0:2

3:5 (10:22)

Kungen and his three little bitches :

Kungen 5
Sandusky 2
Notaclue 2
Kungens_bitch 1

Polar bears:

Alextm 7
Mikle 6
Aman_tm 5
Andreytmn 4

HonoR - 2005-03-26, 15:38

Dark Team - 4fun 14 - 18

I RUNDA

Angst - Arczi 1-1
Dragonik - Martin 1-1
Devotion - HonoR 1-1
Zakon - Nc 0-2

(3-5)
W miejscu Martina wszedł Marcin

II RUNDA

Angst - HonoR 1-1
Dragonik - Nc 0-2
Devotion - Marcin 1-1
Zakon - Arczi 1-1

(3-5)

III RUNDA

Angst - Marcin 0-2
Dragonik - Arczi 1-1
Devotion - Nc 1-1
Zakon - HonoR 2-0

(4-4)

IV RUNDA

Angst - Nc 0-2
Dragonik - HonoR 0-2
Devotion - Arczi 2-0
Zakon - Marcin 2-0

(4-4)

4fun
Nc 7-1
HonoR 4-4
Marcin 3-3
Arczi 3-5
Martin 1-1

Dark Team
Zakon 5-3
Devotion 5-3
Dragonik 2-6
Angst 2-6

angst - 2005-03-28, 02:44

Teraz (chyba :roll: ) juz wiadomo, ktora z polskich druzyn w EL jest najlepsza :)

Nie udalo nam sie niestety wykorzystac gorszego dnia Arcziego, glownie przez moja kiepska i Dragona gorsza niz zwykle dyspozycje. Dodatkowo Nc zagral swietnie i zamiast remisu minimalna porazka :rotfl:

Dziekuje za bardzo ciekawy mecz i przepraszam swoich chlopakow za slaby wystep :roll:

Pozdrawiam

Angst

P.S. Przed meczem doszly mnie sluchy, ze jedna z naszych wiernych dotad kibicek w tym meczu trzyma kciuki za 4fun - moze stad taka kiepska forma? :evil:

dev - 2005-03-28, 11:47

no naprawde szkoda;/ arczi w druzynie 4 fun a u nas piotrek i darek :( a byłoby piekne widowisko:) jednak i tak było NC dał kapitalny popis przez przypadek przegrywajac ze mna:) jednak wszystkim naleza sie gratulacje !! kazdy z DT dał z siebie wszystko zarówno jak z 4Fun:) Mysle tez ze nie mozna stwierdzic jednoznacznie na podstawie tego ktory team jest najlepszy:) niekiedy jedni maja gorsze dni a czasem lepsze:) ja bym powiedział ze ogolnie najlepsi w EU sa POLACY !! i pogadane:P Narka
zukole - 2005-03-28, 11:55

Dzisiaj odbędą się 2 mecze Euroligi:

Sonic(22) - Piskotak (21) 18:30
Russian style (15) - Trojan Horse (18 ) 21:00

W nawiasach miejsca drużyn po 7 rundach

angst - 2005-03-28, 13:33

Jak Dev napisal - kazdy dal z siebie wszystko :D To wlasnie podoba mi sie w grze polskich druzyn, bo u innych widze rowniez podobne podejscie. Mnie osobiscie zawsze paralizuje nieco presja zwiazana z gra w EL, odpowiedzialnosc za druzyne. Piekne jest, ze w trakcie meczu przeistaczamy sie w gomokowych czterech muszkieterow ;) Nikt nie odpuszcza, a najmlodszy Devotion (jak D'Artagnan :P ) wszystkich mobilizuje (czasem az za bardzo ;) ).

Cala rzecz w tym zeby tego ducha nie zagubic np. poprzez nieudany wystep, co na razie na szczescie nam sie udaje. Ale to juz chyba kwestia na odrebny post ;)

Pozdrawiam

Angst

P.S. Te numerki w nawiasach, podane przez Zukole, maja chyba podkreslic, ze to beda mecze na szczycie :rotfl:

zukole - 2005-03-28, 21:35

Sonic-Piskotak 19,5:12,5

1 runda

Sonic_gadael_cz - Pk_lamorano 2:0
Sonic_pavelr_cz - Pk_kingpeace 0:2
Sonic_teovan_cz - Pk_poweron 1:1
Sonic_tretom__cz - Pk_lamorana 1:1

2 runda

Sonic_gadael_cz - Pk_lamorana 1:1
Sonic_pavelr_cz - Pk_lamorano 1,5 : 0,5
Sonic_teovan_cz - Pk_kingpeace 1:1
Sonic_tretom__cz - Pk_poweron 2:0

5,5:2,5 (9,5:6,5)

3 runda

Sonic_gadael_cz - Pk_poweron 1:1
Sonic_pavelr_cz - Pk_lamorana 1:1
Sonic_teovan_cz - Pk_lamorano 2:0
Sonic_tretom__cz - Pk_kingpeace 1:1

5:3 (14,5:9,5)

4 runda

Sonic_gadael_cz - Pk_kingpeace 2:0
Sonic_pavelr_cz - Pk_poweron 0,5 : 1,5
Sonic_teovan_cz - Pk_lamorana 1,5 : 0,5
onic_tretom__cz - Pk_lamorano 1:1

5:3 (19,5:12,5)

Sonic:

Sonic_gadael_cz 6
Sonic_teovan_cz 5,5
Sonic_tretom__cz 5
Sonic_pavelr_cz 3

Piskotak:

Pk_kingpeace 4
Pk_lamorana 3,5
Pk_poweron 3,5
Pk_lamorano 1,5

zukole - 2005-03-28, 23:25

Trohan Horse - Russian style 13:19

1 runda

Mazsola - Zverek 1:1
Zakka - Olga_buzova_rs 1:1
Petya - Djeki_chan 0:2
Bnorbi - Ypogosov 1:1

2 runda

Mazsola - Olga_buzova_rs 1:1
Zakka - Djeki_chan 1:1
Petya - Ypogosov 0:2
Bnorbi - Zverek 1:1

3:5 (6:10)

3 runda

Mazsola - Djeki_chan 1:1
Zakka - Ypogosov 0:2
Petya - Zverek 1:1
Bnorbi - Olga_buzova_rs 1:1

3:5 (9:15)

4 runda Sanyus za Petya

Mazsola - Ypogosov 1:1
Zakka - Zverek 0:2
Sanyus - Olga_buzova_rs 1:1
Bnorbi - Djeki_chan 2:0

4:4 (13:19)

Trojan Horse:

Bnorbi 5
Mazsola 4
Zakka 2
Petya 1
Sanyus 1

Russian style:

Ypogosov 6
Zverek 5
Djeki_chan 4
Olga_buzova_rs 4

zukole - 2005-04-02, 15:33

Gambler Killers - Russia. 21-11

1 runda

fracass - kvik 2-0
VladimirS - trofimoff 2-0
FerumWolf - VKB 2-0
kanevskiy - beerliker 0-2

2 runda

fracass - VKB 2-0
tesso - kvik 1-1
FerumWolf - beerliker 0-2
kanevskiy - trofimoff 1-1

3 runda

fracass - beerliker 1-1
tesso - VKB 2-0
FerumWolf - AlGamer 2-0
kanevskiy - kvik 2-0

7:1 (17:7)

4 runda

fracass - AlGamer 2-0
tesso - trofimoff 2-0
FerumWolf - kvik 0-2
VladimirS - vkb 0-2

4:4 (21:11)

Gambler Killers:
fracass 7
tesso 5
FerumWolf 4
kanevskiy 3
VladimirS 2

Russia :

beerliker 5
kvik 3
vkb 2
trofimoff 1
AlGamer 0

lonewolf - 2005-04-03, 03:08

Do graczy drużyny 'Demons and Wizards',

W związku ze śmiercią papieża Jana Pawła II oraz ogłoszoną przez Prezydenta RP żałobą narodową chcemy zawiadomić, że Kraków nie zagra zaplanowanego na dzisiaj meczu Euroligi w gomoku.

Jednocześnie prosimy o rozważenie przełożenia naszego meczu na następny weekend. Jeśli będzie to niemożliwe, poddajemy mecz i prosimy o uznanie naszej porażki przez walkower.

List o podobnej treści wraz z prośbą do organizatorów Euroligi o przełożenie naszego meczu znajduje się także na forum Euroligi.

Z poważaniem,
lone (Kraków)

zukole - 2005-04-03, 18:34

Goodboys - Estonia 11,5 : 18,5

1 runda

_Euroliga_cap5 - Rentimo 2:0 (walkower)
Utratos - Johancik 1:1
Euroliga_coil - Kuubik 0:2
Gb_jogyermek - Aivs 0:2

2 runda

_Euroliga_cap5 - Kuubik 0:2
Utratos - Aivs 0:2
Euroliga_coil - Johancik 1:1
Gb_jogyermek - Rentimo 2:0 (walkower)

3 runda

_Euroliga_cap5 - aivs 1:1
Utratos - Kuubik 1:1
Euroliga_coil - Rentimo 1:1
Gb_jogyermek - Johancik 0:2

4 runda

_Euroliga_cap5 - Johancik 0,5:1,5
Utratos - Rentimo 2:0
Euroliga_coil - Aivs 0:2
Gb_jogyermek - Kuubik 0:0 ( z powodu kiepskiej organizacji nie doszło do tych gier)

2,5:3,5 (11,5:18,5)

Goodboys:

Utratos 4
_Euroliga_cap5 3,5
Gb_jogyermek 2
Euroliga_coil 2

Estonia:

Aivs 7
Johancik 5,5
Kuubik 5
Rentimo 1

zukole - 2005-04-03, 18:47

Alcohol_fanatics - Take Five 23,5 :8,5

1 runda

Af_vince - hexlearner 2:0
Af_puholek - tf_mcmanus 1:1
Af_amigo - tf_vepar 1:1
Af_browar - tf_roszler 1:1

2 runda

Af_vince - tf_vepar 2:0
Af_puholek - hexlearner 1:1
Af_amigo - tf_roszler 2:0
Af_browar - tf_mcmanus 0:2

3 runda

Af_vince - tf_mcmanus 2:0
Af_puholek - tf_roszler 2:0
Af_amigo - hexlearner 1,5:0,5
Af_browar - tf_vepar 2:0

7,5:0,5 (17,5:6,5)

4 runda

Af_vince - tf_roszler 2:0
Af_puholek - tf_vepar 2:0
Af_amigo - tf_mcmanus 1:1
Af_browar - hexleaner 1:1

6:2 (23,5:8,5)

Alcohol_fanatics:

Af_vince 8
af_puholek 6
af_amigo 5,5
Af_browar 4

Take Five:

tf_mcmanus 4
Hexlearner 2,5
tf_vepar 1
tf_roszler 1

zukole - 2005-04-03, 22:20

The Team - Beer Team 19:13

1 runda
tt_gabor_racz - autickocz 1-1
tt_demjan - kajmanus 2-0
tt_johnl - ondik1 1-1
tt_virag - semtexx 2-0

2 runda
tt_gabor_racz - semtexx 2-0
tt_demjan - autickocz 1-1
tt_johnl - kajmanus 1-1
tt_virag - ondik1 1-1

5:3 (11:5)

3 runda tt_padovan za tt_demjan
tt_gabor_racz - kajmanus 2-0
tt_padovan - ondik1 0-2
tt_johnl - semtexx 2-0
tt_virag - autickocz 1-1

5:3(16: 8 )

4 runda
tt_gabor_racz - ondik1 0-2
tt_padovan - semtexx 0-2
tt_johnl - autickocz 1-1
tt_virag - kajmanus 2-0

3:5(19:13)

The team:
tt_virag 6
tt_gabor_racz 5
tt_johnl 5
tt_demjan 3
tt_padovan 0

Beer Teem:
ondik1 6
autickocz 4
semtexx 2
kajmanus 1

zukole - 2005-04-10, 13:41

Demons and Wizards - Kraków 21:11

1 runda

Minuta_pl - Krakow_s3v3n 2:0
Gondzio_pl - Krakow_lone 1:1
Roy_pl - Krakow_soul 2:0
Alicecooper_pl - Krakow_dein 1:1

2 runda

Minuta_pl - Krakow_soul 2:0
Gondzio_pl - Krakow_s3v3n 2:0
Roy_pl - Krakow_dein 2:0
Alicecooper_pl - Krakow_lone 1:1

7:1 (13:3)

3 runda

Minuta_pl - Krakow_dein 1:1
Gondzio_pl - Krakow_soul 2:0
Roy_pl - Krakow_lone 0:2
Alicecooper_pl - Krakow_s3v3n 2:0

5:3(18:6)

4 runda Rika_cz za Alicecooper_pl

Minuta_pl - Krakow_lone 0:2
Gondzio_pl - Krakow_dein 0:2
Roy_pl - Krakow_s3v3n 2:0
Rika_cz - Krakow_soul 1:1

3:5(21:11)

Demons and Wizards:

Roy_pl 6
Minuta_pl 5
Gondzio_pl 5
Alicecooper_pl 4
Rika_cz 1

Kraków:

Krakow_lone 6
Krakow_dein 4
Krakow_soul 1
Krakow_s3v3n 0

zukole - 2005-04-10, 14:10

Tabelka po 8 kolejkach wygląda mniej więcej tak:

1. The Team 8 pkt
2 Estonia 6
3 Mercenaries 6
4 4fun 5,5
5 Dark Team 5
6 Demons and Wizards 5
7 Beer Teem 4,5
8 Disciples of Stefan 4,5
9 Alcohol_fanatics 4,5
10 Take Five 4
11 Kraków 4
12 Goodboys 4
13 Polar bears 4
14 Russian style 4
15 Gambler killers 4
16 Coolteam 3,5
17 Kungen and his three little bitches 3
18 Russia 3
19 Trojan Horse 3
20 GomokuGang 2,5
21 Sonic 2,5
22 Ak47 2,5
23 Piskotak 2

Minuta - 2005-04-11, 15:47

Szacunek za podjecie walki.
soul_reaper - 2005-04-11, 16:07

Trzeba bylo jeszcze napisac cos w stylu: 'plus za akcje minus za sprzet' ;-)
ondik - 2005-04-11, 18:28

Prosze kapitanow wpisac swoje opinie w kwestie JohnaL (www.renju.hu/euroleague -> forum).
adik - 2005-04-11, 19:59

9 runda:

The Team vs. Disciples of Stefan
4fun vs. Mercenaries
Demons and Wizards vs. Estonia
BeeR TeeM vs. Dark Team
Polar bears vs. Alcohol_Fanatics
Take Five vs. Gambler killers
Goodboys vs. Krakow
coolteam vs. Russian style
AK47 vs. kungen and his three little bitches
Trojan Horse vs. Sonic
Piskóták vs. GomokuGang
Russia vs. BYE

Pozdrawiam, Adik.

zukole - 2005-04-18, 17:19

O 16:30 rozpoczoł się mecz między Polar bears a Alcohol_fanatics.

Pokój Wojnity - zapraszam

P.S Wynik po meczu...

zukole - 2005-04-18, 19:48

Polar bears 16 : 16 Alcohol_fanatics

1 runda

Andreytmn - af_Browar 2:0
Mikle - af_Vince 2:0
Alextn - af_Amigo 1:1
Dvoeglazov - af_Puholek 0:2

2 runda

Andreytmn - af_Amigo 1:1
Mikle - af_Browar 1:1
Alextm - af_Puholek 1:1
Dvoeglazov - af_Vince 1:1

4:4(9:7)

3 runda

Andreytmn - af_Puholek 1:1
Mikle - af_Amigo 1:1
Alextm - af_Vince 2:0
Dvoeglazov - af_Browar 1:1

5:3(14:10)

4 runda

Andreytmn - af_Vince 1:1
Mikle - af_Puholek 0:2
Alextm - af_Browar 1:1
Dvoeglazov - af_Amigo 0:2

2:6 (16:16)

Polar bears:

Alextm 5
Andreytmn 5
Mikle 4
Dvoeglazov 2

Alcohol_fanatics:

Puholek 6
Amigo 5
Browar 3
Vince 2

angst - 2005-04-23, 15:09

Jutro o 12.00, w pokoju Wojnity, Dark Team czeka bardzo ciezki mecz przeciwko czeskiemu Beer Team. Zapraszam - doping bardzo nam sie przyda ;)

Pozdrawiam

Angst

zukole - 2005-04-24, 14:31

Beer Teem - Dark Team 14,5:17,5

1 runda

Autickocz - dt_Angst 1:1
Kajmanus - dt_Devotion 0:2
Ondik1 - dt_Dragonik 2:0
Semtexx - dt_Zakon 1:1

2 runda

Autickocz - dt_Devotion 0:2
Kajmanus - dt_Dragonik 1:1
Ondik1 - dt_Zakon 2:0
Semtexx - dt_Angst 1:1

4:4 (8:8 )

3 runda

Autickocz - dt_Dragonik 1:1
Kajmanus - dt_Zakon 0:2
Ondik1 - dt_Angst 2:0
Semtexx - dt_Devotion 0:2

3:5 (11:13)

4 runda

Autickocz - dt_Zakon 0,5:1,5
Kajmanus - dt_Angst 1:1
Ondik1 - dt_Devotion 1:1
Semtexx - dt_Dragonik 1:1

3,5:4,5 (14,5:17,5)

Beer Teem:

Ondik1 7
Semtexx 3
Autickocz 2,5
Kajmanus 2

Dark Team:

dt_Devotion 7
dt_Zakon 4,5
dt_Angst 3
dt_Dragonik 3

zukole - 2005-04-24, 18:35

Goodboys - Kraków 15:17

1 runda

_euroliga_Master - krakow_S3v3n 0:2
_euroliga_Cap5 - krakow_Kaka 1:1
euroliga_Coil - krakow_Dein 0:2
Utratos - Krakow_Shakal 2:0

2 runda

_euroliga_Master - krakow_Shakal 2:0
_euroliga_Cap5 - krakow_S3v3n 1:1
euroliga_Coil - krakow_Kaka 2:0
Utratos - Krakow_Dein 1:1

6:2 (9:7)

3 runda krakow_Soul za krakow_Shakal

_euroliga_Master - krakow_Dein 1:1
_euroliga_Cap5 - krakow_Soul 1:1
euroliga_Coil - krakow_S3v3n 0:2
Utratos - Krakow_Kaka 1:1

3:5 (12:12)

4 runda

_euroliga_Master - krakow_Kaka 1:1
_euroliga_Cap5 - krakow_Dein 0:2
euroliga_Coil - krakow_Soul 1:1
Utratos - Krakow_S3v3n 1:1

Goodboys:

Utratos 5
_Euroliga_Master 4
_Euroliga_cap5 3
Euroliga_Coil 3

Kraków:

Krakow_S3v3n 6
Krakow_Dein 6
Krakow_Kaka 3
Krakow_Soul 2
Krakow_Shakal 0

zukole - 2005-04-24, 19:46

Coolteam - Russian style 15,5 - 16,5

1 runda

clt_Gietki - Ypogosov 0:2
clt_Seba - Zverek 1:1
clt_Barty - Olga_buzova_rs 1:1
clt_Adik - Djeki_chan 2:0

2 runda

clt_Gietki - Zverek 1:1
clt_Seba - Djeki_chan 1:1
clt_Barty - Ypogosov 0:2
clt_Adik - Olga_buzova_rs 2:0

3 runda

clt_Gietki - Djeki_chan 0:2
clt_Seba - Olga_buzova_rs 1:1
clt_Barty - Zverek 0:2
clt_Adik - Ypogosov 0:2

1:7 (9:15)

4 runda

clt_Gietki - Olga_buzova_rs 1:1
clt_Seba - Ypogosov 1,5:0,5
clt_Barty - Djeki_chan 2:0
clt_Adik - Zverek 2:0

6,5:1,5 (15,5:16,5)

Coolteam:

clt_Adik 6
clt_Seba 4,5
clt_Barty 3
clt_Gietki 2

Russian style:

Ypogosov 6,5
Zverek 4
Djeki_chan 3
Olga_buzova_rs 3

zukole - 2005-04-24, 21:28

Trojan Horse - Sonic 17,5 : 14,5

1 runda

Mazsola - Sonic_gadael_cz 0:2
Bnorbi - Sonic_pavelr_cz 2:0
Petya - Sonic_specs_cz 1:1
Vacsi - Sonic_tretom__cz 0:2

2 runda

Mazsola - Sonic_tretom__cz 2:0
Bnorbi - Sonic_gadael_cz 1:1
Petya - Sonic_pavelr_cz 1:1
Vacsi - Sonic_specs_cz 1:1

3 runda

Mazsola - Sonic_specs_cz 2:0
Bnorbi - Sonic_tretom__cz 2:0
Petya - Sonic_gadael_cz 0:2
Vacsi - Sonic_pavelr_cz 1:1

5:3 (13:11)

4 runda

Mazsola - sonic_pavelr_cz 1,5:0,5
Bnorbi - sonic_ specs_cz 1:1
Petya - sonic_tretom__cz 2:0
Vacsi - sonic_gadael_cz 0:2

4,5:3,5 (17,5:14,5)

Trojan Horse:

Bnorbi 6
Mazsola 5,5
Petya 4
Vacsi 2

Sonic:

sonic_Gadael_cz 7
sonic_Specs_cz 3
sonic_Pavelr_cz 2,5
sonic_Tretom__cz 2

zukole - 2005-04-27, 21:08

Ak47 - Kungen and his three little bitches 13:19

1 runda

ak47_Freitaag - Notaclue 1:1
ak47_Yossarian - Kungens_bitch 1:1
ak47_Divadlo - Sandusky 0:2
ak47_An_24 - Kungen 1:1

2 runda

ak47 Freitaag - Sandusky 0:2
ak47_Yossarian - Notaclue 2:0
ak47_Divadlo - Kungen 1:1
ak47_An_24 - Kungens_bitch 0:2

3 runda

ak47 Freitaag - Kungen 1:1
ak47_Yossarian - Sandusky 1:1
ak47_Divadlo - Kungens_bitch 0:2
ak47_An_24 - Notaclue 1:1

4 runda

ak47 Freitaag - Kungens_bitch 1:1
ak47_Yossarian - Kungen 1:1
ak47_Divadlo - Notaclue 0:2
ak47_An_24 - Sandusky 2:0

4:4 ( 13:19)

Ak47:

ak47_Yossarian 5
ak47_An_24 4
ak47_Freitaag 3
ak47_Divadlo 1

Kungen and his thre little bitches:

Kungens_bitch 6
Snadusky 5
Notaclue 4
Kungen 4

zukole - 2005-04-29, 14:55

Take Five - Gambler Killers 16:16

1 runda

Hexlearner- Tesso 2:0
tf_Mcmanus- gk_Wladimirs 2:0
tf_Roszler- gk_Ferumwolf 2:0
tf_Vepar- gk_Fracass 0:2

2 runda

Hexlearner- gk_Fracass 0:2
tf_Mcmanus- gk_Ferumwolf 2:0
tf_Roszler- Tesso 1:1
tf_Vepar- gk_Wladimirs 1:1

3 runda

Hexlearner- gk_Wladimirs 2:0
tf_Mcmanus- Tesso 1:1
tf_Roszler- gk_Fracass 0:2
tf_Vepar- gk_Ferumwolf 1:1

4:4 (14:10)

4 runda

Hexlearner- gk_Ferumwolf 2:0
tf_Mcmanus- gk_Fracass 0:2
tf_Roszler- gk_Wladimirs 0:2
tf_Vepar- Tesso 0:2

2:6 (16:16)

Hexlearner 6
tf_Mcmanus 5
tf_Roszler 3
tf_Vepar 2

Fracass 8
Tesso 4
gk_Wladimirs 3
gk_Ferumwolf 1

zukole - 2005-04-29, 22:45

Piskotak - GomokuGang 14,5 - 17,5

1 runda

pk_Lamorana - gg_Kacsa 1:1
pk_Kingpeace - gg_Transatlantic 2:0
pk_Cat007 - gg_Chathy 0:2
pk_Poweron - gg_Darkest 2:0

2 runda

pk_Lamorana - gg_Transatlantic 0,5:1,5
pk_Kingpeace - gg_Chathy 1:1
pk_Cat007 - gg_Darkest 0:2
pk_Poweron - gg_Kacsa 2:0

3,5:4,5 (8,5:7,5)

3 runda pk_Lamorano za pk_Cat007

pk_Lamorana - gg_Chathy 0:2
pk_Kingpeace - gg_Darkest 1:1
pk_Lamorano - gg_Kacsa 1:1
pk_Poweron - gg_Transatlantic 1:1

3:5 (11,5-12,5)

4 runda

pk_Lamorana - gg_Darkest 1:1
pk_Kingpeace - gg_Kacsa 2:0
pk_Lamorano - gg_Transatlantic 0:2
pk_Poweron - gg_Chathy 0:2

3:5 (14,5 - 17,5)

Piskotak:

pk_Kingpeace 6
pk_Poweron 5
pk_Lamorana 2,5
pk_Lamorano 1
pk_Cat007 0

GomokuGang:

gg_Chathy 7
gg_Transatlantic 4,5
gg_Darkest 4
gg_Kacsa 2

zukole - 2005-04-30, 20:49

Jutro - w pierwszym dniu Maja o godzinie 19 zagrają:

The Team z Disciples of Stefan i Mercenaries z 4fun

Zapraszam...

zukole - 2005-05-01, 21:31

The Team - Disciples of Stefan 21:11

1 runda

tt_Demjan - Pellikka 2:0
tt_Virag - Eoni 2:0
tt_Gabor_racz - Samsaa 1:1
tt_Padovan - Skrotum 0:2

2 runda

tt_Demjan - Samsaa 1:1
tt_Virag - Skrotum 1:1
tt_Gabor_racz - Eoni 2:0
tt_Padovan - Pellikka 1:1

3 runda

tt_Demjan - Skrotum 2:0
tt_Virag - Samsaa 2:0
tt_Gabor_racz - Pellikka 1:1
tt_Padovan - Eoni 1:1

6:2 (16: 8 )

4 runda Irene78 za Skrotum

tt_Demjan - Eoni 2:0
tt_Virag - Pellikka 1:1
tt_Gabor_racz - Irene78 2:0
tt_Padovan - Samsaa 0:2

5:3 (21:11)

The Team:

tt_Demjan 7
tt_Gabor_racz 6
tt_Virag 6
tt_Padovan 2

Disciples of Stefan :

Samsaa 4
Skrotum 3
Pellikka 3
Eoni 1
Irene78 0

zukole - 2005-05-01, 21:45

Mercenaries - 4fun 11,5:20,5

1 runda

Joking - 4fun_Honor 1:1
Nerfik - 4fun_Marcin 1:1
Nikolay _ 4fun_Nc 1:1
Iec - 4fun_Arczi 0:2

2 runda

Joking - 4fun_Marcin 1:1
Nerfik - 4fun_Honor 1:1
Nikolay _ 4fun_Arczi 0:2
Iec - 4fun_Nc 2:0

3 runda

Joking - 4fun_Nc 1:1
Nerfik - 4fun_Arczi 0:2
Nikolay _ 4fun_Honor 1:1
Iec - 4fun_Marcin 0:2

2:6 (9:15)

4 runda

Joking - 4fun_Arczi 1,5:0,5
Nerfik - 4fun_Nc 0:2
Nikolay _ 4fun_Marcin 0:2
Iec - 4fun_Honor 1:1

2,5:5,5 (11,5:20,5)

Mercenaries:

Joking 4,5
Iec 3
Nerfik 2
Nikolay 2

4fun:

4fun_Arczi 6,5
4fun_Marcin 6
4fun_Honor 4
4fun_Nc 4

P.S Tylko ja pisze w tym temacie :?

aaru - 2005-05-04, 08:50

Ale wielu ludzi czyta.
Dzięki za staty.

nc - 2005-05-04, 22:39

ROUND 10.
Krakow vs. The Team
Gambler killers vs. 4fun
Estonia vs. Alcohol_Fanatics
Dark Team vs. Demons and Wizards
Mercenaries vs. Russian style
BeeR TeeM vs. Polar Bears
Disciples of Stefan vs. Take Five
GomokuGang vs. Goodboys
AK47 vs. Trojan Horse
Russia vs. Piskóták
Sonic vs. coolteam
Kungen and his three little bitches vs. BYE

jest i losowanie następnej rundy euroligi, jak dla mnie jest to duże zaskoczenie, byłem prawie pewny że trafimy na DOS a tu Fracass z ekipą, zapowiada się wiele ciekawych pojedynków.

btw. czy DnW zagrali w końcu z Estonią?

HonoR - 2005-05-04, 22:45

Nie będę ukrywał, że liczę na niespodziankę Krakowiaków i Alkoholików ;)

zukole - 2005-05-10, 15:51

Przypominam że 10 runde należy rozegrać do 22 maja

P.S Wie ktoś czemu Rika nie gra już w Demons a Johnl w The Team ?

s3v3n - 2005-05-10, 16:14

johnl gral progiem i zostal wyrzucony z euroligi
angst - 2005-05-10, 17:48

A Rika nie grala progiem i wywalili ja z D&W :P A tak powaznie, to sam jestem ciekaw :)

Pozdrawiam

Angst

angst - 2005-05-13, 18:07

W niedziele o 13.00 kolejny pojedynek polskich druzyn - Dark Team kontra Demons&Wizards. Pokoju jeszcze nie ustalono, ale zapraszam :D

Pozdrawiam

Angst

zukole - 2005-05-15, 13:21

Dark Team - Demons and Wizards 9:9

1 runda

dt_Angst - Gondzio_pl 1:1
dt_Dragonik - Minuta_pl 2:0
dt_Zakon - Roy_pl 1:1

4:2

2 runda

dt_Angst - Minuta_pl 0:2
dt_Dragonik - Roy_pl 1:1
dt_Zakon - Gondzio_pl 2:0

3:3 (7:5)

3 runda Ta_kiem za Gondzio_pl

dt_Angst - Roy_pl 0:2
dt_Dragonik - Ta_kiem 1:1
dt_Zakon - Minuta_pl 1:1

2:4 (9:9)

Dark Team:

dt_Zakon 4
dt_Dragonik 4
dt_Angst 1

Demons and Wizards:

Roy_pl 4
Minuta_pl 3
Gondzio_pl 1
Ta_kiem 1

zukole - 2005-05-17, 15:08

Trojan Horse - AK47 9 : 23

1 runda

Bnorbi : ak47_Muchaldinho 1:1
Mazsola : ak47_Freitaag 1:1
Petya : ak47_Yossarian 0:2
Zakka : ak47_An_24 1:1

2 runda

Bnorbi : ak47_An_24 1:1
Mazsola : ak47_Yossarian 1:1
Petya : ak47_Freitaag 1:1
Zakka : ak47_Muchaldinho 0:2

3 runda

Bnorbi : ak47_Freitaag 0:2
Mazsola : ak47_Muchaldinho 0:2
Petya : ak47_An_24 0:2
Zakka : ak47_Yossarian 0:2

0:8 (6: 18 )

4 runda Sanyus za Petya

Bnorbi : ak47_Yossarian 0:2
Mazsola : ak47_An_24 1:1
Sanyus : ak47_Muchaldinho 0:2
Zakka : ak47_Freitaag 2:0

3:5 (9:23)

Trojan Horse:

Zakka 3
Mazsola 3
Bnorbi 2
Petya 1
Sanyus 0

Ak47:

ak47_Muchaldinho 7
ak47_Yossarian 7
ak47_An_24 5
ak47_Freitaag 4

zukole - 2005-05-18, 19:55

Sonic - Coolteam 6,5 - 25,5

1 runda

sonic_Pavelr_cz - clt_Adik 0:2
sonic_Bugitka_cz - clt_Seba 0:2
sonic_Tretom__cz - clt_Jacol 1:1
sonic_Specs_cz - clt_Raigeken 1:1

2 runda

sonic_Pavelr_cz - clt_Seba 0:2
sonic_Bugitka_cz - clt_Jacol 0:2
sonic_Tretom__cz - clt_Raigeken 0:2
sonic_Specs_cz - clt_Adik 0,5:1,5

0,5:7,5 ( 2,5 - 13,5)

3 runda

sonic_Pavelr_cz - clt_Jacol 0:2
sonic_Bugitka_cz - clt_Raigeken 0:2
sonic_Tretom__cz - clt_Adik 1:1
sonic_Specs_cz - clt_Seba 1:1

2:6 ( 4,5 - 19,5)

4 runda

sonic_Pavelr_cz - clt_Raigeken 0:2
sonic_Bugitka_cz - clt_Adik 2:0
sonic_Tretom__cz - clt_Seba 0:2
sonic_Specs_cz - clt_Jacol 0:2

2:6 ( 6,5 - 25,5)

Sonic:

sonic_Specs_cz 2,5
sonic_Tretom__cz 2
sonic_Bugitka_cz 2
sonic_Pavelr_cz 0

Coolteam:

clt_Jacol 7
clt_Raigeken 7
clt_Seba 7
clt_Adik 4,5

adik - 2005-05-18, 19:57

Fajny mecz - zniszczyliśmy ich i to jest najważniejsze, ale.. no właśnie - zagrałem tragicznie ostatnie 3 gry, 1 z Tretomem, 2 z Bugitką - 0 koncentracji, może dlatego, że widziałem jak Dredd pisał, że mamy 16.5 pkt, czyli wygraną.

Ale zwycięstwo cenne, czekamy na następną rundę.

Pozdrawiam, Adik.

zukole - 2005-05-19, 13:55

ROUND 10. (may 5-may 22.)

Dziś jest 19 a rozegrano 3 mecze , więc sprężyć się.....

zukole - 2005-05-21, 12:54

Russia - Piskotak 21:11

1 runda

Beerliker - pk_Lamorana 2:0
VkB - pk_Poweron 1:1
Kvik - pk_Lamorano 2:0
Algamer - pk_Kingpeace 1:1

2 runda

Beerliker - pk_Kingpeace 2:0
VkB - pk_Lamorana 0:2 - walkower
Kvik - pk_Poweron 0:2
Algamer - pk_Lamorano 2:0

3 runda Owene za Vkb

Beerliker - pk_Lamorano 2:0
Owene - pk_Kingpeace 0:2 - walkower
Kvik - pk_Lamorana 2:0
Algamer - pk_Poweron 1:1

5:3 (15:9)

4 runda

Beerliker - pk_Poweron 2:0
Owene - pk_Lamorano 0:2 - walkower
Kvik - pk_Kingpeace 2:0
Algamer - pk_Lamorana 2:0

6:2 (21:11)

Russia:

Beerliker 8
Algamer 6
Kvik 6
Vkb 1
Owene 0

Piskotak:

pk_Poweron 4
pk_Kingpeace 3
pk_Lamorana 2
pk_Lamorano 2

nc - 2005-05-21, 14:09

jutro, w niedziele, o 7 rano gramy z Gambler Killers, zapraszam wszystkich! :) jeśli tylko jest ktoś w stanie wstać w środku nocy :)
roy_ - 2005-05-21, 17:59

denerwuje mnie bardzo to ze beerliker mimo iz ze jest graczem jak najbardziej do pokonania jest najlepszy w eurolidze- taka pozycja pomylka nie powionna miec miejsca :D
losiu - 2005-05-22, 01:32

W Eurolidze wszystko karty już są rozdane wiadomo że Mistrzem zostanie The Team ma 2/5 pkt przewagi nad 4fun...
Pozdrawiam!!

ondik - 2005-05-22, 14:16

Tak, niestety wygra The Program Team
nc - 2005-05-22, 14:22

no cóż gdyby nie ta wpadka z JohnL o którym że gra programem co niektórzy wiedzieli to losy meczu z Beer Team, Mercenaries i nawet 4Fun mogłyby się potoczyć zupełnie inaczej... ;)
zukole - 2005-05-22, 16:05

GomokuGang - Goodboys 6,5 - 11,5

1 runda

gg_Darkest - _euroliga_Cap5 1:1
gg_Kacsa - euroliga_Coil 0,5 : 1,5
gg_Transatlantic - _euroliga_Master 1:1

2,5:3,5

2 runda

gg_Darkest - euroliga_Coil 2:0
gg_Kacsa - _euroliga_Master 0:2
gg_Transatlantic - _euroliga_Cap5 1:1

3:3 (5,5 - 6,5)

3 runda

gg_Darkest - _euroliga_Master 0:2
gg_Kacsa - _euroliga_Cap5 0:2
gg_Transatlantic - euroliga_Coil 1:1

1:5 (6,5 - 11,5)

GomokuGang:

gg_Darkest 3
gg_Transatlantic 3
gg_Kacsa 0,5

Goodboys:

_euroliga_Master 5
_euroliga_Cap5 4
euroliga_Coil 2,5

zukole - 2005-05-24, 14:04

4fun - Gambler killers 16:16

1 runda

4fun_Nc - gk_Fracass 0:2
4fun_Martin - Gruzdevag 1:1
4fun_Marcin - Tesso 2:0
4fun_Blind - gk_Kanevskiy 0:2

2 runda 4fun_Arczi za 4fun_Blind

4fun_Nc - Tesso 0:2
4fun_Martin - gk_Kanevskiy 1:1
4fun_Marcin - Gruzdevag 1:1
4fun_Arczi - gk_Fracass 0:2

2:6 (5:11)

3 runda 4fun_Honor za 4fun_Martin

4fun_Nc - Gruzdevag 2:0
4fun_Honor - gk_Fracass 0:2
4fun_Marcin - gk_Kanevskiy 2:0
4fun_Arczi - Tesso 1:1

5:3 (10:14)

4 runda gk_Vladimirs za gk_Kanevskiy

4fun_Nc - gk_Vladimirs 2:0
4fun_Honor - Tesso 1:1
4fun_Marcin - gk_Fracass 1:1
4fun_Arczi- Gruzdevag 2:0

6:2 (16:16)

4fun:

4fun_Marcin 6
4fun_Nc 4
4fun_Arczi 3
4fun_Martin 2
4fun_Honor 1
4fun_Blind 0

Gambler killers:

gk_Fracass 7
Tesso 4
gk_Kanevskiy 3
Gruzdevag 2
gl_Vladimirs 0

zukole - 2005-05-24, 14:09

Take Five - Disciples of Stefan 17:1

1 runda

Hexlearner - Pellikka 2-0
tf_Mcmanus - Skrotum 2-0
tf_Vepar - Irene78 2-0

6:0

2 runda tf_Malaj za Hexlearner

tf_Malaj - Skrotum 2-0
tf_Mcmanus - Irene78 2-0
tf_Vepar - Pellikka 1-1

5:1 (11:1)

3 runda

tf_Malaj - Irene78 2-0
tf_Mcmanus - Pellikka 2-0
tf_Vepar - Skrotum 2-0

6:0 (17:1)

Take Five:

tf_Mcmanus 6
tf_Vepar 5
tf_Malaj 4
Hexlearner 2

Disciples of Stefan:

Pellikka 1
Irene78 0
Skrotum 0

zukole - 2005-05-29, 21:40

Kraków - The Team 6:26

1 runda

krakow_Kaka - tt_Gabor_racz 0:2
krakow_S3v3n - tt_Demjan 0:2
krakow_Dein - tt_Padovan 1:1
krakow_Kewes - tt_Virag 0:2

1:7

2 runda

krakow_Kaka - tt_Demjan 0:2 (0:1 i walkower)
krakow_S3v3n - tt_Padovan 1:1
krakow_Dein - tt_tt_Virag 2:0
krakow_Kewes - tt_Gabor_racz 0:2 (0:1 i walkower)

3:5 (4:12)

3 runda Kraków gra 2 na 4

krakow_Kaka - tt_Virag 0:2 (walkower)
krakow_S3v3n - tt_Gabor_racz 0:2
krakow_Dein - tt_Demjan 1:1
krakow_Kewes - tt_Padovan 0:2 (walkower)

1:7 (5:19)

4 runda Kraków gra 2 na 4

krakow_Kaka - tt_Padovan 0:2 (walkower)
krakow_S3v3n - tt_Virag 0:2
krakow_Dein - tt_Gabor_racz 1:1
krakow_Kewes - tt_Demjan 0:2 (walkower)

1:7 (6:26)

Kraków :

krakow_Dein 5
krakow_S3v3n 1
krakow_Kaka 0
krakow_Kewes 0

The Team :

tt_Demjan 7
tt_Gabor_racz 7
tt_Padovan 6
tt_Virag 6

zukole - 2005-05-30, 13:20

Pary ostatniej jedenastej rundy:

Goodboys vs. The Team
Alcohol_Fanatics vs. Mercenaries
4fun vs. Russia
Take Five vs. Dark Team
Kungen and his three little bitches vs. Estonia
Demons and Wizard vs. BeeR TeeM
Russian Style vs. Krakow
Piskóták vs. Gambler Killers
Trojan Horse vs. Coolteam
Disciples of Stefan vs. AK47 -:+ *
Gomokugang vs. Sonic
Polar Bears vs. BYE

* nie wiem za bardzo o co chodzi ale Ak pewnie wygrywają walkowerem

s3v3n - 2005-05-30, 14:20

DoS wycofali sie z euroligi
angst - 2005-06-07, 23:41

Dark Team - Take Five 17,5 - 14,5 :D

Wspanialy debiut Wonder: 4-1 :D

Nie bede odbieral Zukole przyjemnosci wpisania tu wynikow ;)

Dodam jedynie, iz jak zwykle kiepsko zagralem :roll:

W II rundzie Zakon stracil polaczenie z Kurnikiem, przez co przegral partie z Hexlearnerem, chociaz mial zwycieska pozycje :| Andrzeja zastapila wowczas Wonder i Marta nabila tyle punktow, ze starczylo do zwyciestwa w calym meczu :) Darek znow zagral swietnie :) Dev rowniez, ale niestety musial isc po III rundzie, wiec Hexlearner wygral z nim walkowerem 2-0 :roll: W ostatniej rundzie Vepara zastapil Mcmanus.

Dzieki zawodnikom Take Five za zacieta walke, ale przede wszystkim dziekuje mojej ekipie za zgode na gre ze mna w jednej druzynie oraz wspaniale chwile w tej edycji Euroleague :D

Uzyskalismy 7,5 pkt w 11 rundach - chyba calkiem niezly rezultat ;) Teraz trzymamy kciuki za Fanatykow ze zdwojona sila, bo mamy szanse na podium :D

Krotkie podsumowanie statystyczne wystepow Dark Team:

11 meczow - 7 zwyciestw - 3 porazki - 1 remis

Co ciekawe, duzo lepiej gralismy na wyjezdzie :D 6 meczow - 5 zwyciestw i jedna porazka, a u siebie 5 meczow - 2 zwyciestwa - 2 porazki i jeden remis :P

Indywidualnie:

Wonder 5 4-1-0 80,0 % zwyciestw :D
Devotion 73 45-23-5 61,6% :)
Zakon 63 3-27-3 53,2% :)
Dragonik 79 42-37-0 52,4% :)
Teufelchen 16 6-10-0 37,5% :)
Angst 86 31-54-1 36,0% :rotfl:

Kolejne mecze:

Russia 16,5:15,5
The Team 7,5:24,5*
Krakow 19:13
Mercenaries 16,5:15,5
Estonia 11:21
Polar Bears 18:14*
Alkohol_Fanatics 17:15
4fun 14:18
Beer Team 17,5:14,5
Demons and Wizards 9:9**
Take Five 17,5:14,5

* caly mecz w 3-osobowym skladzie
** obie druzyny po 3 graczy

Bilans calej druzyny: 163,5 - 174,5

Pozdrawiam

Dt_angst

zukole - 2005-06-08, 14:50

Jak już Angst napisał:

Dark Team - Take Five 17,5 - 14,5

1 runda

dt_Angst - Hexlearner 0:2
dt_Devotion - tf_Malaj 2:0
dt_Dragonik - tf_Roszler 1:1
dt_Zakon - tf_Vepar 1:1

2 runda dt_Wonder za dt_Zakon w połowie 2 rundy

dt_Angst - tf_Malaj 1:1
dt_Devotion - tf_Roszler 1:1
dt_Dragonik - tf_Vepar 2:0
dt_Zakon - Hexlearner 0:1 dt_Wonder - Hexlearner 1:0

5:3 (9:7)

3 runda

dt_Angst - tf_Roszler 0:2
dt_Devotion - tf_Vepar 1,5 - 0,5
dt_Dragonik - Hexlearner 2:0
dt_Wonder - tf_Malaj 1:1

4,5:3,5 (13,5:10,5)

4 runda tf_Mcmanus za tf_Vepar

dt_Angst - tf_Mcmanus 1:1
dt_Devotion - Hexlearner 0:2 (walkower)
dt_Dragonik - tf_Malaj 1:1
dt_Wonder - tf_Roszler 2:0

4:4 (17,5:14,5)

Dark Team:

dt_Dragonik 6
dt_Devotion 4,5
dt_Wonder 4
dt_Angst 2
dt_Zakon 1

Take Five:

Hexlearner 5
tf_Roszler 4
tf_Malaj 3
tf_Vepar 1,5
tf_Mcmanus 1

zukole - 2005-06-09, 13:57

Gomokugang-Sonic 17.5-14.5

1 runda

gg_Chathy-sonic_Gadael_cz 0:2
gg_Darkest-sonic_Pavelr_cz 2:0
gg_Kacsa-sonic_Teovan_cz 1:1
gg_Transatlantic-sonic__Tretom_cz 0:2

2 runda

gg_Chathy-sonic__Tretom_cz 2:0
gg_Darkest-sonic_Gadael_cz 1:1
gg_Kacsa-sonic_Pavelr_cz 1.5:0.5
gg_Transatlantic-sonic_Teovan_cz 2:0

6,5 : 1,5 (9,5 - 6,5)

3 runda

gg_Chathy-sonic_Teovan_cz 1:1
gg_Darkest-sonic__Tretom_cz 2:0
gg_Kacsa-sonic_Gadael_cz 0:2
gg_Transatlantic-sonic_Pavelr_cz 1:1

4:4 (13,5 - 10,5)

4 runda

gg_Chathy-sonic_Pavelr_cz 1:1
gg_Darkest-sonic_Teovan_cz 2:0
gg_Kacsa-sonic__Tretom_cz 1:1
gg_Transatlantic-sonic_Gadael_cz 0:2

4:4 (17,5 - 14,5)

GomokuGang:

gg_Darkest 7
gg_Chathy 4
gg_Kacsa 3,5
gg_Transatlantic 3

Sonic:

sonic_Gadael_cz 7
sonic__Tretom_cz 3
sonic_Pavelr_cz 2,5
sonic_Teovan_cz 2

zukole - 2005-06-09, 14:01

Trojan Horse vs. CoolTeam 7,5 - 10,5

1 runda

Bnorbi - clt_Seeba 1,5:0,5
Mazsola - clt_Pavlini 2:0
Zakka - clt_Adik 0:2

3,5 - 2,5

2 runda

Mazsola - clt_Adik 0:2
Bnorbi - clt_Pavlini 1:1
Zakka - clt_Seba 0:2

1:5 (4,5 - 7,5)

3 runda

Mazsola - clt_Seba 1:1
Bnorbi - clt_Adik 1:1
Zakka - clt_Pavlini 1:1

3:3 (7,5 - 10,5)

Trojan Horse:

Bnorbi 3,5
Mazsola 3
Zakka 1

Coolteam
clt_Adik 5
clt_Seba 3,5
clt_Pavlini 2

zukole - 2005-06-12, 19:57

Kraków - Russian style 9:9

1 runda

krakow_Dein - Ypogosov 1:1
krakow_Kaka - Zverek 2:0
krakow_Bluks - Djeki_chan 0:2

3:3

2 runda

krakow_Dein - Djeki_chan 2:0
krakow_Kaka - Ypogosov 1:1
krakow_Bluks - Zverek 0:2

3:3 (6:6)

3 runda krakow_S3v3n za krakow_Bluks

krakow_Dein - Zverek 1:1
krakow_Kaka - Djeki_chan 2:0
krakow_S3v3n - Ypogosov 0:2

3:3 (9:9)

Kraków:

krakow_Kaka 5
krakow_Dein 4
krakow_Bluks 0
krakow_S3v3n 0

Russian style:

Ypogosov 4
Zverek 3
Djeki_chan 2

zukole - 2005-06-12, 22:08

Goodboys - The Team 8:24

1 runda

_euroliga_Cap5 - tt_Padovan 1:1
Utratos - tt_Demjan 0:2
gb_Jogyermek - tt_Virag 1:1
gb_Vessago - tt_Gabor_racz 0:2

2 runda euroliga_Coil w połowie 2 rundy za Utratos

_euroliga_Cap5 - tt_Virag 0:2
Utratos - tt_Gabor_racz 0:1,euroliga_Coil - Gabor_racz 0:1
gb_Jogyermek - tt_Padovan 0:2
gb_Vessago - tt_Demjan 1:1

1:7 (3:13)

3 runda

_euroliga_Cap5 - tt_Gabor_racz 1:1
euroliga_Coil - tt_Padovan 1:1
gb_Jogyermek - tt_Demjan 0:2
gb_Vessago - tt_Virag 1:1

3:5 (6: 18 )

4 runda

_euroliga_Cap5 - tt_Demjan 0:2
euroliga_Coil - tt_Virag 0:2
gb_Jogyermek - tt_Gabor_racz 0:2
gb_Vessago - tt_Padovan 2:0

2:6 (8:24)

Goodboys:

gb_Vessago 4
_euroliga_Cap5 2
gb_Jogyermek 1
euroliga_Coil 1
Utratos 0

The Team:

tt_Demjan 7
tt_Gabor_racz 7
tt_Virag 6
tt_Padovan 4

zukole - 2005-06-15, 16:52

Szybkie przypomnienie wyników 11 rundy

GomokuGang - Sonic 17,5 - 14,5
Trojan Horse - Coolteam 7,5 - 10,5
Russian style - Kraków 9:9
Take Five - Dark Team 14,5 - 17,5
Goodboys - The Team 8:24
Disciples of Stefan - Ak47 -:+ (DoS wycofali się )
Kungen and his three little bitches - Estonia +:- ( Estonia nie zjawiła się na mecz)

Do rozegrania:
Piskotak - Gambler killers
Demons and Wizards - Beer Teem
4fun- Russia
Alcohol_fanatics - Mercenaries (dziś o 19)

zukole - 2005-06-15, 21:55

Mercenaries - Alcohol_fanatics 15:17

1 runda

Joking - af_Amigo 1:1
Nerfik - af_Browar 2:0
Iec - af_Vince 0:2
Nikolay - af_Puholek 0:2

2 runda

Joking - af_Browar 2:0
Nerfik - af_Amigo 0:2
Iec - af_Puholek 1:1
Nikolay - af_Vince 1:1

3 runda

Joking - af_Vince 2:0
Nerfik - af_Puholek 0:2
Iec - af_Amigo 1:1
Nikolay - af_Browar 2:0

5:3 (12:12)

4 runda

Joking - af_Puholek 1:1
Nerfik - af_Vince 1:1
Iec - af_Browar 1:1
Nikolay - af_Amigo 0:2

Mercenaries:

Joking 6
Nerfik 3
Iec 3
Nikolay 3

Alcohol_fanatics

af_Puholek 6
af_Amigo 6
af_Vince 4
af_Browar 1

losiu - 2005-06-15, 22:31

Gratuluje Alcohol:) The Team mistrzem!!
angst - 2005-06-16, 00:28

Gratulacje :D Mamy podium ;)

Pozdrawiam

Angst

aaru - 2005-06-16, 09:52

gratki
zukole - 2005-06-20, 00:32

4fun - Russia 17:15

1 runda

4fun_Arczi - Vkb 0:2
4fun_Nc - Trofimoff 2:0
4fun_Blind - Kvik 1:1
4fun_Honor - Owene 1:1

2 runda 4fun_Marcin za 4fun_Blind

4fun_Arczi - Kvik 1:1
4fun_Nc - Owene 1:1
4fun_Marcin - Trofimoff 2:0
4fun_Honor - Vkb 0:2

3 runda Beerliker za Trofimoff

4fun_Arczi - Beerliker 0:2
4fun_Nc - Vkb 1:1
4fun_Marcin - Owene 1:1
4fun_Honor - Kvik 2:0

4:4 (12:12)

4 runda

4fun_Arczi - Owene 0:2
4fun_Nc - Kvik 2:0
4fun_Marcin - Vkb 2:0
4fun_Honor - Beerliker 1:1

5:3 (17:15)

4fun:

4fun_Nc 6-2
4fun_Marcin 5-1
4fun_Honor 4-4
4fun_Blind 1-1
4fun_Arczi 1-7

Russia:

Vkb 5-3
Owene 5-3
Beerliker 3-1
Kvik 2-6
Trofimoff 0-4

adik - 2005-06-20, 00:35

Gratulacje!

4Fun rulezz!! :mrgreen:

Pozdrawiam, Adik.

nc - 2005-06-20, 12:03

witam!!

podam któtkie statystyki, skorzystam ze sposobu Angsta: 4FUN: 7 zwycięstw, 2 remisy i tylko 2 porażki! co daje nam 8 pkt i pewne drugie miejsce :)

indywidualnie:
Arczi 54:31:1 (62,8%)
Honor 34:40 (45,9%)
Marcin 39:28:1 (57,4%)
Adik 7:11:1 (36,8%)
Martin 3:3 (50%)
Blind 1:3 (25%)
Nc - 49:36:1 (57%)

Mecze:
Krakow - 4fun 14:18
4fun - Estonia 14:18
Alcohol_Fanatics - 4fun 9.5:22.5
4fun - Demons and Wizards 17.5:14.5
Polar bears - 4fun 11:21
The Team - 4fun 19:13
4fun - BeeR TeeM 16:16
Dark Team - 4fun 14:18
4fun - Mercenaries 20.5:11.5
Gambler killers - 4fun 16:16
4fun - Russia 17:15

ogólnie pkt drużyny 193,5: 158,5, statystyka dodatnia i koło 55% zwycięstw :D

dziękuję wszystkim graczom za wspaniałe 11 rund, pokazaliśmy prawdziwą klasę, z niedocenianej drużyny poprzez te kilka miesięcy zmieniliśmy się w wicemistrza europy :D , no może trochę przesadzam ale jestem bardzo dumny, z drużyny której prowadzenie przejąłem od Adika na ostatnie kilka rund. To była prawdziwa przyjemność móc z Wami zagrać i odnosić kolejne sukcesy :) wielkie dzięki, byliście wspaniali! :D

angst - 2005-06-21, 00:32

nc napisał/a:
4FUN: 7 zwycięstw, 2 remisy i tylko 2 porażki! co daje nam 8 pkt i pewne drugie miejsce :)

Nc, a pamietasz nasz mecz? Przy remisie to my bylibysmy na drugim miejscu :D

Obejrzalem sobie statystyki i zaczalem podziwiac moj team. Mam 94. miejsce :oops: i gralem we wszystkich meczach (tylko Arczi i Nc maja takze po 86 gier :) ), a moja druzyna i tak zajela 3. miejsce :D

Chyba czas zmienic Kapitana :roll:

Pozdrawiam

Angst

nc - 2005-06-21, 03:27

pewnie że pamiętam, to był jeden z lepszych jaki zagrałem w eurolidze :)

też przeglądając statystyki, byłem zaskoczony, nie zagrałem tylko w 2 grach w całej eurolidze, tak samo Arczi :)

a wg. mnie byłeś świetnym kapitanem, to nie jest lider tylko osoba która się najbardziej angażuje, potrafi znaleść odpowiednie terminy, ma kontakt z całą drużyną, no i ogolnie trzyma rękę na pulsie - jak dla mnie pasujesz jak ulał :)

zukole - 2005-06-21, 12:33

Piskóták - Gambler Killers 11-21

1 runda

pk_Poweron - Fracass 1-1
pk_Lamorano - gk_Kanevskiy 1-1
pk_Flemington - gk_Wladimirs 0-2
pk_Lamorana - Gruzdevag 1-1

2 runda

pk_Poweron - Gruzdevag 0-2
pk_Lamorano - Fracass 0-2
pk_Flemington - gk_Kanevskiy 2-0