|
Forum.Gomoku.pl Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente |
 |
Turnieje - Sensacja na turnieju w Warszawie!!!!!!!!!
soul_reaper - 2004-10-16, 11:49 Temat postu: Sensacja na turnieju w Warszawie!!!!!!!!! Prosze panstwa, emocje siegaja zenitu! Klops vel Minuta przegral wlasnie po pasjonujacej walce (i chwilowej pomrocznosci jasnej) z Johanka
Tak to jest prawda, Johanka po treningu w Pradze wyrasta na faworytke turnieju, widac dlugi czas spedzony w pociagu z Royem pozwolil na doszlifowanie otwarc i co ciekawszych zagran
Powodzenia w dalszych grach Marto zyczy Soul (lama)
lonewolf - 2004-10-16, 12:21
Muchos gratos, Johanko!
raigeken - 2004-10-16, 13:09
LOL!!!! GRATKI DLA JOHANKI wow normalnie cuda hehe
adik - 2004-10-16, 13:13
Brawo!
Oby tylko po nagłym skoku z 15xx na 18xx nie zaprzestała gry, jak to niektórzy mają w zwyczaju.
Pozdrawiam, Adik.
sekta - 2004-10-16, 14:51
Brawa dla johanki!
PS.Ciekawe ile johanka wypiła piw,minucie by sie przydały ze dwa browce
dusksky - 2004-10-16, 21:33
przylaczam sie do gratulacji dla Johanki. Co prawda nie widzialem tego pieknego wina bo zaspalem ale sam sie z Johaneczka meczylem na gobanie jeszcze raz wielkie brawa dla Johanki:)
draqul - 2004-10-16, 22:19
dołączam swoje gratulacje, bravo johanka!!!
kamen_urazu - 2004-10-16, 22:51
gratki dla johanky. Marťánku, to jest czeskim treningem.
Minuta - 2004-10-18, 17:38
Mecz byl oczywiscie sprzedany Po prostu nie zauwazylem piatki
PS. Zeby bylo smiesznie, tworca tego tematu przegral ze mna w ten sam sposob
kashon - 2004-10-18, 17:42
Minuta napisał/a: | Mecz byl oczywiscie sprzedany Po prostu nie zauwazylem piatki
|
to skad wiesz, ze przegrales?
kashon:)
Minuta - 2004-10-18, 17:45
Chyba nie musze przypominac, ze gra sie do 5 kamieni ulozonych w lini prostej
adik - 2004-10-18, 17:53
Kashonowi chodziło raczej o to, że jak nie zauważyłeś "piątki" to nie mogłeś wiedzieć, ze przegrałeś, bo skoro jej nie widziałeś, tzn. nie widziałeś tego, ze Johanka wygrała.
Minuta, powinieneś napisać raczej, że nie widziałeś "czwórki".
Minuś tradycyjnie usunie posty: swój, Kashona i mój i poprawi tamten ze sprzedanym meczem, tłumacząc to: "Nie będe się błaznował przecież.."
Pozdrawiam, Adik.
Minuta - 2004-10-18, 18:20
Cytat: | Kashonowi chodziło raczej o to, że jak nie zauważyłeś "piątki" to nie mogłeś wiedzieć, ze przegrałeś, bo skoro jej nie widziałeś |
Z tego wynika, ze Johanka zobaczyla , wiec ja chyba nie musialem (a moze nie chcialem? )
kashon - 2004-10-18, 18:31
Minuta napisał/a: | Cytat: | Kashonowi chodziło raczej o to, że jak nie zauważyłeś "piątki" to nie mogłeś wiedzieć, ze przegrałeś, bo skoro jej nie widziałeś |
Z tego wynika, ze Johanka zobaczyla , wiec ja chyba nie musialem (a moze nie chcialem? ) |
bede o tym pamietal podczas kolejnego turnieju, skoro tak bierzesz wyniki gier na wiare:)
choc ... i bez tego mozna sobie na Minutce punkty nabijac .. nieprawdaz?:P
kashoneq
angst - 2004-10-18, 18:38
Minuta wiedzial, ze przegral, bo w momencie stawiania przez Johanke piatej kropki wiesc na ten temat rozniosla sie po calej szkole, a niedlugo pozniej mozna juz bylo przeczytac na ten temat w Internecie
Pozdrawiam
Angst
termin - 2004-10-18, 20:30
najglupsza porazke i tak zaliczyl Gondzio, przegral z utratosem na 5 sekund przd koncem czasu Macieja. Do tego Gondek mial wina, a Uti po prostu zrobiB sobie 4, której Grzesiek nie zakryl.
Dziekuj Maciek Gondziowi, ze byles 2.
Ixchel - 2004-10-18, 20:53
heh.. no i oczywiście zapomnieli dodać, że minutek przegrał w chwilę potem jak ja pojawiłam się przy ich stole i grzecznie go spytałam o czym możemy pogadać
Minuta - 2004-10-19, 00:34
Cytat: | Minuta wiedzial, ze przegral, bo w momencie stawiania przez Johanke piatej kropki wiesc na ten temat rozniosla sie po calej szkole |
Przeciez nigdzie nie napisalem, ze nie wiedzialem
Cytat: | heh.. no i oczywiście zapomnieli dodać, że minutek przegrał w chwilę potem jak ja pojawiłam się przy ich stole i grzecznie go spytałam o czym możemy pogadać |
Hm. A moze mnie zagadalas? Sam juz nie wiem
Chaosu - 2004-10-19, 14:01
[akapit]To chyba ma jakiś związek z moją przegraną z Johanką...
adik - 2004-10-19, 14:42
Minuta napisał/a: | Cytat: | Minuta wiedzial, ze przegral, bo w momencie stawiania przez Johanke piatej kropki wiesc na ten temat rozniosla sie po calej szkole |
Przeciez nigdzie nie napisalem, ze nie wiedzialem |
Pisząc, że nie widziałeś "piątki" automatycznie wynikało na to, że nie widziałeś wygranej Johanki, bo jak sam pięknie powiedziałeś - w Gomoku wygrywa się poprzez ułozenie 5 kamieni w linii prostej. Nie widząc piątki, nie mogłeś widziec swojej przegranej
Pozdrawiam, Adik.
Minuta - 2004-10-19, 15:04
Cytat: | Nie widząc piątki, nie mogłeś widziec swojej przegranej |
Owszem, nie widzialem, ale Johanka widziala (pisalem to juz powyzej - dalej nie zrozumiales?)
adik - 2004-10-19, 15:26
Dlatego Kashon pisze, że skoro tak wierzysz innym, to kiedyś to wykorzysta..
dokładniej:
Kashon napisał/a: | bede o tym pamietal podczas kolejnego turnieju, skoro tak bierzesz wyniki gier na wiare:) |
Johanka, widziała, ty nie - tzn. ze tylko dzieki jej (i innych) spontanicznej radości wiedziałeś, że przegrałeś (pewnie pół godziny szukałeś piątki, zeby sie przekonać :p)
Heh Minuś, Minuś..
Pozdrawiam, Adik.
kashon - 2004-10-19, 15:41
Adiku, mianuje Cie moim nadwornym rzecznikiem prasowym:)
kashon
Minuta - 2004-10-19, 18:19
Niestety Adik nie potrafi czytac moich postow. Temat zamykam
|
|