|
Forum.Gomoku.pl Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente |
 |
Gomoku - gomoku standard (bez pro , swap)
dragon_katowice - 2007-06-15, 22:58 Temat postu: gomoku standard (bez pro , swap) chciałbym ponownie zwrócić uwagę na to , iż 90 % osób grających na kurniku gra właśnie w zwykłe gomoku
forum.gomoku.pl jest to Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente którego celem jest : "Głównymi celami Stowarzyszenia są popularyzacja gomoku, renju i pente ...."
na kurniku (gdzie gra większość z nas) jest jeden pokój - "dobrocin" w którym mimo to, że jest on dla początkujacych grają najlepsi gracze z Polski jak również całej Europy
reszta pokoi to właśnie początkujacy gracze dla których to Stowaszyszenie powstało
zukole - 2007-06-15, 23:10
I co proponujesz w związku z tym ? Poświęcić jakiś pokój dla początkujących, tylko standard ? Czasy gdy na dobrocinie grali tylko żółci i niżej, a reszta na raciszewie były bardzo dawno, ciekawe czemu wszyscy się na dobrocin przenieśli - pamięta ktoś może ?
dragon_katowice - 2007-06-15, 23:46
jedną propozycję juz podałem w innym temacie, turnieje dla początkujących
vilumisiek - 2007-06-15, 23:53
To po co ten temat? Bo jakoś nie wychwyciłem jego sensu.
dragon_katowice - 2007-06-15, 23:56
Vilu poczytaj co jest głównym celem stowarzyszenia to może załapiesz
teletombola - 2007-06-19, 14:40
nie zakumasz sensu tego postu Vilu bo dla ciebie standard to cos normalnego
bałtyk_gdynia - 2007-06-19, 15:34
zukole napisał/a: | Czasy gdy na dobrocinie grali tylko żółci i niżej, a reszta na raciszewie były bardzo dawno, ciekawe czemu wszyscy się na dobrocin przenieśli - pamięta ktoś może ? |
O ile dobrze pamietam jakieś problemy techniczne (większe lagi na raciszewie czy coś w tym stylu), ale może się mylę
bad_mojo - 2007-06-19, 16:03
Może wszyscy po prostu stwierdzili, że jednak ta gra jest tak zajebiście skomplikowana, że tak czy siak są początkujący i przenieśli się do odpowiedniego dla początkujących pokoju.
|
|